OFF
Re: OFF
Kicsit belepofátlankodok a társalgásba: R.M.C.F elküldte a válaszait, hamarosan jön az Ismerd meg a fórumozókat! első része.

szerintem meg küldjetek ti is képet, de ne a kutyákról

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Galacticos
tesóm is hasonló paraméterekkel rendelkezik vagy talán kicsit nagyobb de mégis amerikai staffordshire terriere van.sentry írta:Nah a poén ott jön, hogy a lány 155 cm és kb 45 kiló

nem jelent az semmit szerintem, ha meg van nevelve és hallgat a gazdájára akkor tökmindegy hogy ki mekkora.

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nekünk alaszkai malamutunk van, szinte ugyan az, csak nagyobb testű...macskákra specializálódott de nem veti meg a vega kaját sem...semmit sem lehet elöl hagyni, paprika, krumpli, répa bármi, dinnye, körte, alma, szilva, cseresznyerealistahuni írta: Azelőtt volt egy husky, mennyire szerettem azt a dögöt baszki, de aztán oda kellett adnunk egy szánhúzó klubnak mert ami nem ember és nem kutya volt mindent legyilkolt a bolondja.![]()
Bárányt, macskát, tyúkokat, patkányt, minden szart leszedett. Egyszer mikor sétáltattam elkapott röptében egy verebet és megette.![]()
Azóta se láttam olyant még.

ha igazán belelendül a holdon érzem magam olyan krátereket tud ásni

wtf, nővéremé yorkiGéci írta:Nekem egy amstaffom van. 7 éve vettem egy akkor ezüst koszorús mestertenyészetből, ami már mára arany. Gondolhatod mennyire vagyok oda ezekért a táska kutyákértKerlon írta:tipikus női öleb.... Bár a terriereket csipázom, legyen az westi vagy yorki, mer azok még aranyosak is, de ezek...

unokatesóméknak van Jack Russeljük és tényleg hiperaktívak, de nagyon szépek és okosak is!sentry írta:Egyik nagyon kedves lányismerősöm 2 éve vett egy kutyát, és gondolkodott, hogy Jack Russel terrier legyen vagy német dog.
Nah a poén ott jön, hogy a lány 155 cm és kb 45 kilóFelröhögtem mikor mondta, hogy e kettő között gondolkodik, de aztán nyert a józan ész, meg hogy lakásba mégsem való egy angol dog féle dög. Jack Russel terrierek amúgy kib_szott hiperaktív elmebeteg dögök.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nekünk jelenleg egy igazi hungarikum van.
Persze nem lakásban.
Azelőtt volt egy husky, mennyire szerettem azt a dögöt baszki, de aztán oda kellett adnunk egy szánhúzó klubnak mert ami nem ember és nem kutya volt mindent legyilkolt a bolondja.
Bárányt, macskát, tyúkokat, patkányt, minden szart leszedett. Egyszer mikor sétáltattam elkapott röptében egy verebet és megette.
Persze nem lakásban.

Azelőtt volt egy husky, mennyire szerettem azt a dögöt baszki, de aztán oda kellett adnunk egy szánhúzó klubnak mert ami nem ember és nem kutya volt mindent legyilkolt a bolondja.

Bárányt, macskát, tyúkokat, patkányt, minden szart leszedett. Egyszer mikor sétáltattam elkapott röptében egy verebet és megette.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Egyik nagyon kedves lányismerősöm 2 éve vett egy kutyát, és gondolkodott, hogy Jack Russel terrier legyen vagy német dog.
Nah a poén ott jön, hogy a lány 155 cm és kb 45 kiló
Felröhögtem mikor mondta, hogy e kettő között gondolkodik, de aztán nyert a józan ész, meg hogy lakásba mégsem való egy angol dog féle dög. Jack Russel terrierek amúgy kib_szott hiperaktív elmebeteg dögök.
Nah a poén ott jön, hogy a lány 155 cm és kb 45 kiló

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nekem egy amstaffom van. 7 éve vettem egy akkor ezüst koszorús mestertenyészetből, ami már mára arany. Gondolhatod mennyire vagyok oda ezekért a táska kutyákértKerlon írta:tipikus női öleb...

tipikus női öleb...

K
K
Mire 34 éves lesz, druván kopasz lesz és szőrtelen.Géci írta:Még ha valami kopasz kutya lenne, de ezKerlon írta:Zizou![]()
![]()

K
K
Ja amúgy, azért Zizou, mert Zinedine Zidane épp, akkor vonult vissza, amikor ez a szarházi p*na pecér megszületett, ezért van köze ehhez a fórumhoz.
Zizou
tubatibi
Zizou

tubatibi

K
K
Ez egy lordgabi féle sztori volt. :ĐKerlon írta:Nővéremnek van egy kan yorkija (8 éves), aztán a szarházi este eltűnt, még nyitott kapunál se szokott kimenni a kapun stb.. De tényleg, rohadt okos. Keresték egész este, fél órája hív tesóm, hogy anyu látta a szomszédban, de nem jött ki neki, a szomszéd egy 35 körüli világtalan alkesz, van egy fiatal német juhásza meg valami pulimedve keveréke. Zizouka meg olyan kis rohadék volt, hogy bárki szólt neki nem jött ki (elvileg tüzel a német juhász). Rohadt kényes az eb, de kint éjszakázott meg mindent. Vittem neki jutalom falatot, aztán úgy nézett rám, mintha egy vad idegen lennék.http://nemkutya.com/like/76492
![]()
"If you don't like your destiny, don't accept it."
Nővéremnek van egy kan yorkija (8 éves), aztán a szarházi este eltűnt, még nyitott kapunál se szokott kimenni a kapun stb.. De tényleg, rohadt okos. Keresték egész este, fél órája hív tesóm, hogy anyu látta a szomszédban, de nem jött ki neki, a szomszéd egy 35 körüli világtalan alkesz, van egy fiatal német juhásza meg valami pulimedve keveréke. Zizouka meg olyan kis rohadék volt, hogy bárki szólt neki nem jött ki (elvileg tüzel a német juhász). Rohadt kényes az eb, de kint éjszakázott meg mindent. Vittem neki jutalom falatot, aztán úgy nézett rám, mintha egy vad idegen lennék.
http://nemkutya.com/like/76492

K
K