Ez meg mi a

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 1., szombat 16:25
HozzászólásSzerző: legendary » 2013. június 1., szombat 16:24
Előtte nyilván meg kell egyezni a játékossal, aki Barca-nevelés, tehát a klubnak is van ráhatása.azzal ki van kerülve a klub. ha thiagot meggyőzi a real arról hogy hozzájuk igazoljon akkor a barca csinálhat akármit ha thiagoval nem iratnak alá új szerződést akkor baszhatják. semmit nem tudnak tenni ha a játékost KIVÁSÁROLJÁK a csapatból.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 1., szombat 16:22
már megbocsáss de most elég nagy hülyeséget írtál.legendary írta:Szerintem teljesen felesleges nézni ezt, a Barca úgyse adja el Thiagót a Realnak.Galacticos írta: na most akkor ez igaz? ez így van?
vagy most hogy van ez?
Biztos lehetsz benne, hogy nem egyedül a Madrid akarja majd ennyi pénzért megvenni/kivásárolni, ebben az esetben pedig a Barca eladja majd a MU-nak, a City-nek, a PSG-nek vagy hasonlónak. Pláne, hogy a United konkrétan már érdeklődik, míg a Real nem.
Én nemhogy a hehe által említett 8%-ot, de még 5-öt se adnék a Madridba igazolásra. Nem megy oda, kész.
HozzászólásSzerző: legendary » 2013. június 1., szombat 16:21
Szerintem teljesen felesleges nézni ezt, a Barca úgyse adja el Thiagót a Realnak.Galacticos írta: na most akkor ez igaz? ez így van?
vagy most hogy van ez?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 1., szombat 16:19
Pedig Nasri szerintem egy kalapszar volt idén...A Manchester City vezetőségének két tagja, Ferrán Soriano és Txiki Begiristain szerint az a csapatrész, ahol Isco játszik, nem szorul erősítésre, így minden bizonnyal kilépnek a játékosért folytatott versenyből. Ezzel a lépéssel pedig a Real Madrid kerül pole pozícióba a spanyol középpályásért. Érdekesség, hogy a héten látott napvilágot az a hír, hogy meg nem támadási szerződést kötött egymással a két klub.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 1., szombat 16:12
na most akkor ez igaz? ez így van?A lejátszott percei ebben a szezonban 1593 perc, az összes meccs lejátszott perce 5310 , ez százalékban pont 30 % ami 1 meccsre lebontva 27 perc, ha jóltudom a szerződésben az van hogy meccsenkénti perc átlag 30 perc kell hogy legyen, ha ma végigjátsza amire van esély akkor 1683 perce lesz ami 31.69 % 1 mecsre lebontva 28.52 perc. Sehogysem lesz meg ez a 30 perces átlag. Nagyon sajnálnám én is ha elmenne, Iniesta után ő a másik nagy kedvencem óriási potenciál van benne.
Közbe megnéztem a katalán kupa nélkül (bár szerintem azt is beleszámolják) is csak 29.01-re jön ki meccsenként. Azért igazán bosszantó hogy nagyjából 1-1.5 perc miatt kevesebb a kivásárlási ára 72 millióval.
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. június 1., szombat 16:10
Az idei Bayern München szerintem egészen pofásan játszott. Legalábbis amikor az Eurosport2 éppen őket adta, akkor nem igazán panaszkodhattam. A BL-ben pedig meggyőzőek voltak, emellett pedig a duplázás is összejött/triplázás is összejöhet.numberone1 írta:Miert szerinted mi valtozott azota? Otthon tudta alkamazni azt a daralast amit szeret. Sem a Bayernel sem a Bayerrel nem jatszott olyan focit ami alapjan szepnek mondhatnank. Persze ez relativ kinek mi a szep.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. június 1., szombat 15:56
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 1., szombat 15:47
Miert szerinted mi valtozott azota? Otthon tudta alkamazni azt a daralast amit szeret. Sem a Bayernel sem a Bayerrel nem jatszott olyan focit ami alapjan szepnek mondhatnank. Persze ez relativ kinek mi a szep.Kisfiu írta:Tudom, láttam azt a csapatot is. :-)
Ettől függetlenül butaság valakit beskatulyázni, pláne úgy, hogy mennyi idő telt el azóta.
Hidd el csapnivaloan jatszott a csapat egesz evben, olyan nezhetetlen szar meccseket produkalt hetrol hetre. Barca siman leoktatott minket oda vissza....pedig egy nagyszeru csapatot vehetett at Capellotol, ha nem rugjak ki vagy mond fel akkor Capello is hozta volna a 7.-ket. Makja volt a BL sorozatban.Én nem láttam azt a csapatot, de azért mégis csak BL-t nyert 32 év után.
HozzászólásSzerző: el magico » 2013. június 1., szombat 15:44
Én nem láttam azt a csapatot, de azért mégis csak BL-t nyert 32 év után.numberone1 írta:Heynckes jatszosabb madridot? Isten ments, h ide jojjon. Egyszer mar volt itt es abban nem volt sok koszonet.
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. június 1., szombat 15:42
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 1., szombat 15:38
Heynckes jatszosabb madridot?Kisfiu írta:Én már úgy beleéltem magam, hogy Heynckes 2 évre eljön ide, megpróbál felépíteni egy játszósabb Real Madridot, majd ezt a csapatot átveszi Ancelotti, tökélyre fejleszti, miközben Zizou kitanul mindent. Aztán Ancelotti 4 éves munkássága után átveszi a helyét Zinedine. Én meg felébredek.
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. június 1., szombat 15:37
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 1., szombat 15:30
ő hogy jött a képbe ?Casillas, Diego Lopez;
Marcelo, Coentrao, Varane, Ramos, Pepe, Albiol, Arbeloa, Carvajal;
Vidal, Gündogan, Essien, Xabi Alonso, Modric, Casemiro;
Jesé, Bale, Özil, C. Ronaldo;
Benzema, Santa Cruz, Morata
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. június 1., szombat 15:29
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 1., szombat 15:22
én úgy olvastam, hogy a meccsek 60%-án kell pályára lépnie, ami a mai napon lehet meg.ericco írta:A Thiagos témához csak annyit, hogy ha ma végigjátsza a meccset, épp meglesz az a játékperc, amelyiket ha nem érte volna el, aktiválta volna 18 milliós kivásárlási árat.
12/13 29.09.2012 - 24.11.2012 Knee injury
12/13 24.05.2012 - 01.08.2012 Shinbone injury
09/10 12.09.2009 - 12.11.2009 Knee Problems
HozzászólásSzerző: legendary » 2013. június 1., szombat 15:10
Kismillió példa van rá, hogy ez szokott történni a gyakorlatban, az ügynököket gyakran meg szokták keresni.madridronie írta:
Nagyon mást nem is nyilatkozhatott volna (még ha esetleg az ellenkezője is volna igaz), hisz élő szerződéssel rendelkezik; akkor öntött volna csak igazán olajat a tűzre (illetve az lett volna meglepő és gáz), ha bevallja; igen, a Real Madrid valóban megkeresett! :Đ Na akkor meszelte volna el biztosan az átigazolás lehetőségét, mi meg kaptuk volna szépen a feljelentést!
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 1., szombat 15:01
Higuain maradj! Benzema akar ingyen is mehet és a fizetését nyomják bele Higuain fizetésébe így szerintem mindenki elégedett lenne.
HozzászólásSzerző: legendary » 2013. június 1., szombat 14:59
Ne menjünk messzire - Modric.Egy nyíltan elvágyódó játékosért pedig nem olyan egyszerű 50 milliókat elkérni.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 1., szombat 14:54
Ezzel meg én értek egyet maximálisan; konkrét szerződéstervezet, stb. egyelőre szerintem is elég valószínűtlennek tűnik!Persze, nyilván. Csak nem hinném, hogy ennyire előrehaladott lenne a dolog, hogy már a szerződés részleteiről, meg fizetésről írnak.
Ezt csak úgy tudom elképzelni, hogy egy nem hivatalos beszélgetés keretein belül valaki megkeresi a klubtól (Őt vagy az ügynökét), hogy hajlana-e a váltásra, és ha igen, akkor nagyjából milyen anyagi feltételek mellett. Nem gondolnám, hogy ennél messzebb kell menni, konkrét szerződéstervezettel, vagy ilyesmi.
Hajrá, hajrá!A goal.com szerint ragaszkodunk Ancelottihoz, nincs másik opció.
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem