OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
MyStiQ

Re: OFF

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. augusztus 12., kedd 12:41

Kicsit belepofátlankodok a társalgásba: R.M.C.F elküldte a válaszait, hamarosan jön az Ismerd meg a fórumozókat! első része. :mrgreen:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 12., kedd 12:40

szerintem meg küldjetek ti is képet, de ne a kutyákról :lol: :shifty:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. augusztus 12., kedd 12:33

sentry írta:Nah a poén ott jön, hogy a lány 155 cm és kb 45 kiló
tesóm is hasonló paraméterekkel rendelkezik vagy talán kicsit nagyobb de mégis amerikai staffordshire terriere van. :)
nem jelent az semmit szerintem, ha meg van nevelve és hallgat a gazdájára akkor tökmindegy hogy ki mekkora. :)

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 12., kedd 12:27

ez üt :lol:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 12., kedd 12:18

alaszkai mammutot olvastam..mondom az hogy fért be a kertbe..meg hogy támasztottátok fel :lol:
Nem illik.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 12., kedd 12:16

realistahuni írta: Azelőtt volt egy husky, mennyire szerettem azt a dögöt baszki, de aztán oda kellett adnunk egy szánhúzó klubnak mert ami nem ember és nem kutya volt mindent legyilkolt a bolondja. :lol:
Bárányt, macskát, tyúkokat, patkányt, minden szart leszedett. Egyszer mikor sétáltattam elkapott röptében egy verebet és megette. :lol:
Azóta se láttam olyant még.
Nekünk alaszkai malamutunk van, szinte ugyan az, csak nagyobb testű...macskákra specializálódott de nem veti meg a vega kaját sem...semmit sem lehet elöl hagyni, paprika, krumpli, répa bármi, dinnye, körte, alma, szilva, cseresznye :lol:
ha igazán belelendül a holdon érzem magam olyan krátereket tud ásni :mrgreen:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 12., kedd 11:57

Géci írta:
Kerlon írta:tipikus női öleb... :)
Nekem egy amstaffom van. 7 éve vettem egy akkor ezüst koszorús mestertenyészetből, ami már mára arany. Gondolhatod mennyire vagyok oda ezekért a táska kutyákért :mrgreen: . Bár a terriereket csipázom, legyen az westi vagy yorki, mer azok még aranyosak is, de ezek... :|
wtf, nővéremé yorki :D
sentry írta:Egyik nagyon kedves lányismerősöm 2 éve vett egy kutyát, és gondolkodott, hogy Jack Russel terrier legyen vagy német dog.
Nah a poén ott jön, hogy a lány 155 cm és kb 45 kiló :lol: Felröhögtem mikor mondta, hogy e kettő között gondolkodik, de aztán nyert a józan ész, meg hogy lakásba mégsem való egy angol dog féle dög. Jack Russel terrierek amúgy kib_szott hiperaktív elmebeteg dögök. :|
unokatesóméknak van Jack Russeljük és tényleg hiperaktívak, de nagyon szépek és okosak is!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. augusztus 12., kedd 11:51

Nekünk jelenleg egy igazi hungarikum van.

Persze nem lakásban. :mrgreen:
Azelőtt volt egy husky, mennyire szerettem azt a dögöt baszki, de aztán oda kellett adnunk egy szánhúzó klubnak mert ami nem ember és nem kutya volt mindent legyilkolt a bolondja. :lol:
Bárányt, macskát, tyúkokat, patkányt, minden szart leszedett. Egyszer mikor sétáltattam elkapott röptében egy verebet és megette. :lol:
Azóta se láttam olyant még.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 12., kedd 11:51

Más:
http://index.hu/tech/2014/08/12/a_magya ... elepitese/
:lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 12., kedd 11:46

Géci írta:Beütöttem gugliba, és szembe találtam magam egy szépséggel KÉP :lol: :lol: :lol:
és a vicc, hogy valamelyikőnk őt már megvacsorázta szépen az egyik kínaiban :mrgreen: :mrgreen:
Nem illik.

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2014. augusztus 12., kedd 11:40

Egyik nagyon kedves lányismerősöm 2 éve vett egy kutyát, és gondolkodott, hogy Jack Russel terrier legyen vagy német dog.
Nah a poén ott jön, hogy a lány 155 cm és kb 45 kiló :lol: Felröhögtem mikor mondta, hogy e kettő között gondolkodik, de aztán nyert a józan ész, meg hogy lakásba mégsem való egy angol dog féle dög. Jack Russel terrierek amúgy kib_szott hiperaktív elmebeteg dögök. :|

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 12., kedd 11:28

Kerlon írta:tipikus női öleb... :)
Nekem egy amstaffom van. 7 éve vettem egy akkor ezüst koszorús mestertenyészetből, ami már mára arany. Gondolhatod mennyire vagyok oda ezekért a táska kutyákért :mrgreen: . Bár a terriereket csipázom, legyen az westi vagy yorki, mer azok még aranyosak is, de ezek... :|

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 12., kedd 11:14

tipikus női öleb... :)
K

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 12., kedd 11:11

Beütöttem gugliba, és szembe találtam magam egy szépséggel KÉP :lol: :lol: :lol:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 12., kedd 11:10

Géci írta:
Kerlon írta:Zizou :mrgreen:
Még ha valami kopasz kutya lenne, de ez :lol: :lol: :lol:
Mire 34 éves lesz, druván kopasz lesz és szőrtelen. :| :D
K

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 12., kedd 11:07

Kerlon írta:Zizou :mrgreen:
Még ha valami kopasz kutya lenne, de ez :lol: :lol: :lol:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 12., kedd 11:04

Ja amúgy, azért Zizou, mert Zinedine Zidane épp, akkor vonult vissza, amikor ez a szarházi p*na pecér megszületett, ezért van köze ehhez a fórumhoz.
Zizou :mrgreen:

tubatibi :banplz:
K

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 12., kedd 11:01

Ezt angolosan úgy mondtuk, hogy "Fucking six apple" :mrgreen:

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. augusztus 12., kedd 11:00

Kerlon írta:Nővéremnek van egy kan yorkija (8 éves), aztán a szarházi este eltűnt, még nyitott kapunál se szokott kimenni a kapun stb.. De tényleg, rohadt okos. Keresték egész este, fél órája hív tesóm, hogy anyu látta a szomszédban, de nem jött ki neki, a szomszéd egy 35 körüli világtalan alkesz, van egy fiatal német juhásza meg valami pulimedve keveréke. Zizouka meg olyan kis rohadék volt, hogy bárki szólt neki nem jött ki (elvileg tüzel a német juhász). Rohadt kényes az eb, de kint éjszakázott meg mindent. Vittem neki jutalom falatot, aztán úgy nézett rám, mintha egy vad idegen lennék. :| http://nemkutya.com/like/76492 :| :lol:
Ez egy lordgabi féle sztori volt. :Đ
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 12., kedd 10:51

Nővéremnek van egy kan yorkija (8 éves), aztán a szarházi este eltűnt, még nyitott kapunál se szokott kimenni a kapun stb.. De tényleg, rohadt okos. Keresték egész este, fél órája hív tesóm, hogy anyu látta a szomszédban, de nem jött ki neki, a szomszéd egy 35 körüli világtalan alkesz, van egy fiatal német juhásza meg valami pulimedve keveréke. Zizouka meg olyan kis rohadék volt, hogy bárki szólt neki nem jött ki (elvileg tüzel a német juhász). Rohadt kényes az eb, de kint éjszakázott meg mindent. Vittem neki jutalom falatot, aztán úgy nézett rám, mintha egy vad idegen lennék. :| http://nemkutya.com/like/76492 :| :lol:
K

Vissza: