Kroos nyugalmat hozott a lelkemnek, pláne, hogy Modric ott lesz mellette. Elől meg ott van 300 millió, oldják meg vagy pakoljanak

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 12., kedd 12:27
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 12., kedd 12:24
Kroos pöpec lesz, miatta nem aggódom. Csapatszinten lesz még maszatolás, de egyénileg brutális a kezdő, meg kell oldani. Bale most bizonyíthat, elő kell lépnie.dzsi91 írta:Örülök,hogy este kezdődik a szezon, de kicsit félve várom... Nekünk ez túl korai még, ráadásul ha minden igaz rögötn 2 új elem lesz a kezdőben (Kroos,James), a Sevilla meg már egy jó ideje csak erre a meccsre készül. Nekem mind1 milyen játékkal csak valahogy húzzuk be ezt a kupát.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 12., kedd 12:18
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. augusztus 12., kedd 12:14
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 12., kedd 11:52
előbb-utóbb meg fog történni, jó lenne hamar túlesni rajtavolt írta:Ez lenne a legjobb, Iker legalább padra szorulhatna.ziro4vr írta:Bale dupla, CR, meg onnan valami jöttment bepotyáztatja Ikert, 3-1 ideés jöhetne Keylor
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. augusztus 12., kedd 11:50
Most ebben mi volt olyan látványos?
HozzászólásSzerző: volt » 2014. augusztus 12., kedd 11:49
Ez lenne a legjobb, Iker legalább padra szorulhatna.ziro4vr írta:Bale dupla, CR, meg onnan valami jöttment bepotyáztatja Ikert, 3-1 ide
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 12., kedd 11:47
Bale dupla, CR, meg onnan valami jöttment bepotyáztatja Ikert, 3-1 idedannen írta:engem különösebben nem érdekel mióta van együtt a csapat, erre a meccsre fel KELL szívni magunkat, ez már nem előszezonos bohóc meccs. kell a kupa. biztos vagyok benne, hogy james és kroos is oda fogja tenni magát, bizonyítani akarnak majd. minimum 2 gólos különbséget várok.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 12., kedd 11:30
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 12., kedd 11:15
vagy valahol erővágóval szedik ki a C1-ből, mert beszorult a nagy feje :Đrealistahuni írta:Csak szólok, hogy tegnapelőtt Pato vert egy duplát a félelmetes Vitoria csapatának.és mi az már hogy egy kommentben sehol nem esik szó európa megsexualizálásáról, a brazilokról, vagy Patóról?![]()
Szerintem hehe most is ünnepel valahol, ki tudja mikor lesz még ilyen alkalom.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. augusztus 12., kedd 11:10
Csak szólok, hogy tegnapelőtt Pato vert egy duplát a félelmetes Vitoria csapatának.és mi az már hogy egy kommentben sehol nem esik szó európa megsexualizálásáról, a brazilokról, vagy Patóról?
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2014. augusztus 12., kedd 11:03
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 12., kedd 10:56
nem szabad túlzásokba esniGéci írta:Hát ez nagyon gyenge hehe volt azt kell, hogy mondjam :Đ Hehe-nek születni kellKerlon írta:Most nyomok egy hehet.![]()
HozzászólásSzerző: hala real » 2014. augusztus 12., kedd 10:44
de azok a hozzászólások alatta..csabi* írta:egyik ismerősöm lájkolta fészen. a barca már nem menő?Horti Gábor - SportKlub
35 perce ·
el kell ismernem - bár igen nehéz - mocskos jó lesz ez a Madrid...Benzema-Bale-James-Cééé...mögöttük Kroos és Modric...kb. Európa retteghet ez az igazság...
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 12., kedd 10:30
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 12., kedd 10:23
Hát ez nagyon gyenge hehe volt azt kell, hogy mondjam :Đ Hehe-nek születni kellKerlon írta:Most nyomok egy hehet.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 12., kedd 10:23
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 12., kedd 10:21
Annyira sose unatkoztam, hogy azokat nézegessem. Most nyomok egy hehet.Géci írta:Sajnos már a madridismoorg nem csinál felvételeket az edzésekről, pedig azt jó volt nézegetni...Kerlon írta:Mert kevés ilyen videó van.
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. augusztus 12., kedd 10:19
Hát igen. imádtam azokat a videókat. Már a nyilvános eddzésekről sincsenek videók, csak azok, amiket az RM.com tesz fel.Géci írta:Sajnos már a madridismoorg nem csinál felvételeket az edzésekről, pedig azt jó volt nézegetni...Kerlon írta:Mert kevés ilyen videó van.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 12., kedd 10:15
Sajnos már a madridismoorg nem csinál felvételeket az edzésekről, pedig azt jó volt nézegetni...Kerlon írta:Mert kevés ilyen videó van.
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem