HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 11., hétfő 21:43
R.M.C.F írta:Fuentealbilla írta:Nem a média hatása, hogy látod miket művel a pályán Pepe és ezáltal nem szimpatikus...
Szerintem engedtessék meg az embernek, hogy ne legyen kedvence az az ember aki a földön fekvő emberbe még kettőt belerúg...
A játék tudás persze más dolog. De szerintem nincs nagy különbség a francia és a portugál között sem és amíg a portugál már innen csak lefelé mehet a franciában pedig még benne van, hogy az eddiginél is jobb legyen. És a különbség most sem számottevő már ha van is a portugál javára...
Igen nekem sem szimpatikus ,20 éven át fociztam és 2 db sárga lapom volt,kiállitva soha sem voltam...azért az sokat elmond a higgadságomról. Szóval pepe túl véreb,varane meg túl nyugis...mindkettő a legjobb mentalitástól eltér.
A jövő más kérdés....az nem játszik a felvetésben mert az tiszta még zomborinak is hogy pepe kifelé,varane befelé megy....de jelenleget kell nézni,amire sokan nem hajlamosak,értem alatta pl amikor ikerre azt irják....de na de mennyit köszönhetünk neki. Ja,sokat....és meg is köszöntünk,de a most számit.
Én 21 vagyok, legtöbbet tkp-ként játszottam és úgy gyűjtöm a sárgát reklamálásért, mint Ramos.

Egyszer ki is nyomtak, mert tapssal jutalmaztam a spori döntését.

a sok retardált megyei bíró... Amúgy Varane tényleg hidegvérű, Pepe meg... ő Pepe.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K