HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 8., péntek 22:24
Az igazolásokról/keretről pár gondolat:
A kapus kérdést nem feszegetem,mert nettó 6 hónap BAN járna érte,annyira nevetséges ez megint....valami iszonyat szemétség ez,és alapvetően megkérdőjelezi azt hogy CA mennyire tudja perezzel szemben az akaratát érvényesiteni,mert nincsen olyan idült barom aki DL-t küldi el,Ikert tartja itt,amikor a kettő között zongorázni lehet a különbséget,arról nem beszélve,hogy ha iker csere lesz(ezt még majd azért nézzük meg,mert van egy teóriám ez a kapus csere- bere mire is ment ki),akkor lesz egy cserekapusunk 8 millás bérrel a padon.....nagy üzlet.Hurrá.....
Navas remek kapus,de DL is,nagy szükségünk erre a cserére nem volt,ha csak nem arról szól,hogy ikernek vissza adják az elsőszámú posztot ezzel a cserével.
Védelem:
Carvajal és Arbika.....remek kis kettős,carvi nem egy cafu,de a mi kutyánk kölke és remek teljesitményt nyujtott,felfelé jól mozog,jó a labdakezelése,beadásai is jók és a pofaszőre?? rumcájsz.....Arbi meg nagyon jó kiegészitő ember,rúg mint a cirkuszi ló,de egy bekk mit csináljon? Kötényezzen? Na ne...azt inkább ne.Balon is bevethető.
Pepe és ramos...a két ******, nálam top védők,más véleménye meg nem érdekel,mert ha ők nem azok,akkor senki sem az.Nem is ragozom őket. Ramost nagyon szeretem,több volt benne anno mint amit kifutott eddig,de jobb bekkben rohadt sok éven át.
varane nagy kedvenc itt,én is bírom,X láb....és kengyelfutó gyalogkakukk sebesség....pepe helyett lassan,egy -két év alatt be lehet épiteni.
Marci és Coe,egyik a cimbalom,a másik a dob....a probléma hogy túl jók egymás cseréinek,de nem lehet rájuk rossz szavunk,oké...marcelo sokat esett vissza,ezen lehet melózni,remélem fog is,mert szükség van a betöréseire.
KP:
Alonso,ő a nyár vagy a köv szezon nagy kérdése....mi lesz vele? James jött,ezzel lehet átállunk egy másik rendszerre.....alot nem tudtuk pótolni,nem jött be,a piacon sincsen megfelelő alternativa,igy indokolt egy váltás a szerkezetben. Ezen fog CA dolgozni,ez lesz a szezon nagy feladata.
Modric....no comment kategória.
Khedira,el kellene adni.
Kroos,minőség...minőség...minőség,bár inkább támadó mint védekező,de megoldja majd,ma már nem ez a fontos,hanem a feladat....és ha védekezni kell,akkor védekezik.
DM, eladni vagy nem? nem tudom. Ő volt a VB legrondább játékosa....ez azért egyfajta elismerés,de ő volt az egyik legjobb is.....nagy terület bejátszás,nagy intenzitás,nagy hőfok....állandó koncentráció,állandó figyelem,sok labdaérintés,sok játékba avatkozás....nagyon jó taktikai elem,mert vannak olyan adottságai ami másnak nem nagyon.
Isco, remek kiegészitő,aki sok lehetőséget kell hogy kapjon,vagyis mint anno guti....aki sokat volt csere...és ha beállt,jó volt...minőség volt.
James,az a balos....úúúúúúúú....nagyon finom....mint a portugal duda...vagy rivaldo anno.....nagyon penge a balosa,nagyon,imádom az ilyen rúgótechnikákat,könnyed,brutál finom érzék,pontos mint a doxa...jó nézni.
Támadók:
Gareth,kell a fejlődés,és képes rá...a tavalyi év gyenge volt a képességeihez mérten.
CR, többet fog engedni másnak ahogy idősödig....érik emberileg.Mindent akar,győzelemre született.....ha lefekszik aludni,akkor is versenyben van hogy ő alszik el előbb,és ő alszik tovább.
Benz, kell az a fránya dinamika....kell...és kell....szerezze meg. A kapu előtt meg legyen éhesebb.
Szerkezet? 4-3-3 volt tavaly....idén már lehet 4 vonalba állnánk fel.Ezt nem lehet tudni,de mindkettő okés,a lényeg alonso posztja,ott fog ez eldőlni,hogy feladjuk e? Én feladnám,mert nincsen rá megfelelő alternativa,illarra nem vált be és neki menni egy évnek fix alo poszttal,úgy hogy nincsen korrekt csere az nem fog menni....szerintem ott lesz egy változás,át állunk 4-2-3-1 re.De majd meglátjuk.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.