Jót tenne a csapatnak és persze nekünk is már nagyon várom!!!

HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. augusztus 12., kedd 9:58
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. augusztus 12., kedd 9:43
Hát...nem látunk ilyet sokszor.Realista24 írta:Nem írtam, hogy nem tetszett, de semmi olyan, amitől dobnék egy hátast.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 12., kedd 9:42
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. augusztus 12., kedd 9:41
csak azt ne mond, hogy nem volt látványos. Nekem nagyon tetszett.Realista24 írta:Semmi extra.attareal írta:http://www.realmadrid.com/noticias/2014 ... y-stadium-
0:40-től az a cicázás. Azon néztem egyet...![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 12., kedd 9:36
Semmi extra.attareal írta:http://www.realmadrid.com/noticias/2014 ... y-stadium-
0:40-től az a cicázás. Azon néztem egyet...![]()
![]()
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. augusztus 12., kedd 9:31
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. augusztus 12., kedd 9:23
HozzászólásSzerző: Marky » 2014. augusztus 12., kedd 8:17
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. augusztus 12., kedd 1:27
Tádám írta:DavieS írta:akkor holnapra:
iker(fck)-carvajal-pepe(varane)-ramos-coentrao-modric-koos-james-bale-benzema-cé
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a nyilatkozat alapján eléggé esélyes, hogy Bale nem fog kezdeni, mondjuk vicces, ha James kezd, vagy DM a helyén![]()
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. augusztus 12., kedd 0:36
egyik ismerősöm lájkolta fészen. a barca már nem menő?Horti Gábor - SportKlub
35 perce ·
el kell ismernem - bár igen nehéz - mocskos jó lesz ez a Madrid...Benzema-Bale-James-Cééé...mögöttük Kroos és Modric...kb. Európa retteghet ez az igazság...
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. augusztus 11., hétfő 21:52
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 11., hétfő 21:43
Én 21 vagyok, legtöbbet tkp-ként játszottam és úgy gyűjtöm a sárgát reklamálásért, mint Ramos.R.M.C.F írta:Fuentealbilla írta:Nem a média hatása, hogy látod miket művel a pályán Pepe és ezáltal nem szimpatikus...
Szerintem engedtessék meg az embernek, hogy ne legyen kedvence az az ember aki a földön fekvő emberbe még kettőt belerúg...
A játék tudás persze más dolog. De szerintem nincs nagy különbség a francia és a portugál között sem és amíg a portugál már innen csak lefelé mehet a franciában pedig még benne van, hogy az eddiginél is jobb legyen. És a különbség most sem számottevő már ha van is a portugál javára...
Igen nekem sem szimpatikus ,20 éven át fociztam és 2 db sárga lapom volt,kiállitva soha sem voltam...azért az sokat elmond a higgadságomról. Szóval pepe túl véreb,varane meg túl nyugis...mindkettő a legjobb mentalitástól eltér.
A jövő más kérdés....az nem játszik a felvetésben mert az tiszta még zomborinak is hogy pepe kifelé,varane befelé megy....de jelenleget kell nézni,amire sokan nem hajlamosak,értem alatta pl amikor ikerre azt irják....de na de mennyit köszönhetünk neki. Ja,sokat....és meg is köszöntünk,de a most számit.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 11., hétfő 21:37
Fuentealbilla írta:Nem a média hatása, hogy látod miket művel a pályán Pepe és ezáltal nem szimpatikus...
Szerintem engedtessék meg az embernek, hogy ne legyen kedvence az az ember aki a földön fekvő emberbe még kettőt belerúg...
A játék tudás persze más dolog. De szerintem nincs nagy különbség a francia és a portugál között sem és amíg a portugál már innen csak lefelé mehet a franciában pedig még benne van, hogy az eddiginél is jobb legyen. És a különbség most sem számottevő már ha van is a portugál javára...
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 11., hétfő 21:34
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2014. augusztus 11., hétfő 21:28
Én sem érzem, hogy Pepe egy szinttel jobb lenne, mint a francia. Képességekre szerintem pont Varane, aki kicsivel Pepe előtt jár, amivel jobb a portugál, az a rutin.A játék tudás persze más dolog. De szerintem nincs nagy különbség a francia és a portugál között sem és amíg a portugál már innen csak lefelé mehet a franciában pedig még benne van, hogy az eddiginél is jobb legyen. És a különbség most sem számottevő már ha van is a portugál javára...
HozzászólásSzerző: Tádám » 2014. augusztus 11., hétfő 21:20
DavieS írta:akkor holnapra:
iker(fck)-carvajal-pepe(varane)-ramos-coentrao-modric-koos-james-bale-benzema-cé
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 11., hétfő 21:18
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 11., hétfő 21:13
besteve7 írta:Hát azért már sokan túlzásba mennek Varane tehetségével, azért bárhogy nézzük Pepe top kh volt/van, Varane pedig baromi tehetséges, az a fél éves bemutatkozása hihetetlen kategória, de hogy mi lesz belőle az még nagyon sok dolog függvénye.miVida írta:de ez most lényegtelen. Ráver még Varane 2 kört később...
És én Pepe mellett vagyok, vagyis a kezdetése mellet, idén még felváltva játszanak, és szép fokozatosan, ha megérdemli vegye át a francia a kezdő tagságot.
Ha meg annyira viszket neki, és nem akar megküzdeni a helyért, akkor mehet, bármennyire is tehetséges.
HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. augusztus 11., hétfő 20:28
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. augusztus 11., hétfő 19:37
Hát azért már sokan túlzásba mennek Varane tehetségével, azért bárhogy nézzük Pepe top kh volt/van, Varane pedig baromi tehetséges, az a fél éves bemutatkozása hihetetlen kategória, de hogy mi lesz belőle az még nagyon sok dolog függvénye.miVida írta:de ez most lényegtelen. Ráver még Varane 2 kört később...
Jelenlévő fórumozók: 84 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem