Azt nem tudom, hogy ott mit játszatott, de nálunk olyasmit játszat eddig. De itt van 2 kép 2 meccsünkről, ebből kicsit jobban látszik talán: Nice, Napoli.
Én nem tudom megmondani, hogy ez hogy fog működni, eddig nem muzsikál olyan rosszul, de eddig nem is volt komoly ellenfelünk.. De ha te esetleg leírnád a véleményed erről a felállásról, azt szívesen elolvasnám - persze csak Barcaszapulástól mentesen..
Igen,itt ez látszik. A két szélső felmozog,és széthúzza a pályát,viszont mindkét képen feltűnik hogy a 3 védő kötött és nem tud soha létszámszerűen a támadásépitésbe avatkozni,vagyis ott lesz az a pont,amiben bukta lehet,mert a barca játéka a létszámelőnyre megy rá. Ha a 3 védő(ennél a rendszernél a kv-k kötöttek mint szerkezeti tényező-mivel a két felmozgó miatt oldalra kell tolódniuk veszély,területi beinditás esetén)igy "túl sok" ember marad hátul,nem tudnak jól és elég emberrel presszingelni elől....láthatod a képen,főleg az olaszok ellenin,hogy a védekezést milyen jól elosztották,alig tud a 3 támadó levegőhöz jutni....csak a két szélső védő aki effektive szabadabb.
A nice ellen meg jól szűkitik le a védekező és kp-a vonalat és a barca játékosai nehezen tudnak területet találni a passzjátékra majd.
Az is szembetűnő hogy túl sokan vannak szemben a labdával,és kevesebb a beinduló beindulásra kész ember.....az is feltűnő hogy a kp-a dominaciája eshet a két emberrel,feltéve ha messi nem még hátrébb jön,ami sanszos...mert ő képes erre a kapcsolatra,csak itt a robbanékony,kiszámithatatlan és veszélyes focija kárba vész,de tudásra alkalmas és jó a konstruktiv megoldásokra,összjátékra,felépitésekre,az is feltűnő, hogy igy iniesta erőssége,kvalitása ki lesz zárva,mert túlságosan feladat specifikus lesz a kp-a és neki kell a szabadság,hogy létszámelőnyt tudjon kialakitani.
A barca sikerkorszakában olyan tényezők együtthatása ment végbe,amit maga a barca vezetősége sem hihetett el,hogy létezik.....de ezt már korábban leirtam,viszont annak vége...és ezt el kell majd tudni fogadni annak aki barcás.
A barcát meg nem szoktam szapulni,tisztelem őket,de vannak dolgaik,amik mellett nem lehet elmenni,és nagyon nem korrektek.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.