DavieS írta:akkor holnapra:
iker(fck)-carvajal-pepe(varane)-ramos-coentrao-modric-koos-james-bale-benzema-cé
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a nyilatkozat alapján eléggé esélyes, hogy Bale nem fog kezdeni, mondjuk vicces, ha James kezd, vagy DM a helyén

HozzászólásSzerző: Tádám » 2014. augusztus 11., hétfő 21:20
DavieS írta:akkor holnapra:
iker(fck)-carvajal-pepe(varane)-ramos-coentrao-modric-koos-james-bale-benzema-cé
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 11., hétfő 21:18
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 11., hétfő 21:13
besteve7 írta:Hát azért már sokan túlzásba mennek Varane tehetségével, azért bárhogy nézzük Pepe top kh volt/van, Varane pedig baromi tehetséges, az a fél éves bemutatkozása hihetetlen kategória, de hogy mi lesz belőle az még nagyon sok dolog függvénye.miVida írta:de ez most lényegtelen. Ráver még Varane 2 kört később...
És én Pepe mellett vagyok, vagyis a kezdetése mellet, idén még felváltva játszanak, és szép fokozatosan, ha megérdemli vegye át a francia a kezdő tagságot.
Ha meg annyira viszket neki, és nem akar megküzdeni a helyért, akkor mehet, bármennyire is tehetséges.
HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. augusztus 11., hétfő 20:28
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. augusztus 11., hétfő 19:37
Hát azért már sokan túlzásba mennek Varane tehetségével, azért bárhogy nézzük Pepe top kh volt/van, Varane pedig baromi tehetséges, az a fél éves bemutatkozása hihetetlen kategória, de hogy mi lesz belőle az még nagyon sok dolog függvénye.miVida írta:de ez most lényegtelen. Ráver még Varane 2 kört később...
HozzászólásSzerző: kodo » 2014. augusztus 11., hétfő 19:01
egyetlen csapatrész van ahova idén nyáron nem szabad belenyúlni, és az a védelem. létszámra és minőségre is megvagyunk, kár lett volna még azt is megbontani.miVida írta:Az viszont biztos, h a City kínált Pepéért 30at is még vb előtt... azt akkor habozás nélkül kellett volna elfogadni... na de ha marad Pepe cserének végülis nem rossz, csak aztán bírja a padot..
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 11., hétfő 19:01
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. augusztus 11., hétfő 19:00
Nem az, hogy nem ismered Pepét, csak nem láttál Real meccseket.miVida írta: hát akkor nem nagyon ismerem ezek szerint Pepét, lehet hogy prájm korában jobb volt mint most Varane... de ez most lényegtelen. Ráver még Varane 2 kört később...
Az viszont biztos, h a City kínált Pepéért 30at is még vb előtt... azt akkor habozás nélkül kellett volna elfogadni... na de ha marad Pepe cserének végülis nem rossz, csak aztán bírja a padot..
HozzászólásSzerző: miVida » 2014. augusztus 11., hétfő 18:55
hát akkor nem nagyon ismerem ezek szerint Pepét, lehet hogy prájm korában jobb volt mint most Varane... de ez most lényegtelen. Ráver még Varane 2 kört később...Zsombor írta:Ne is haragudj, de ezt a kommentet komolyan gondoltad? Prime Pepénél jobb a mostani Varane? És egy 31 éves játékost hogy adunk el sok pénzért, akinek a reklámértéke a nullát nyaldossa a sok hülyesége miatt?miVida írta:Mondjuk én nem is értem mi a vita tárgya... Engem nem érdekel Pepe karaktere, így született, viszont a teljesítményét tekintve már korosodik, nincs csúcsformában, de csúcskorában sem volt ott mint ahol MÁR ott van Varane... elképesztő az a gyerek, NAGYON kár lenne elszalasztani. Pepe viszont jobb, minthogy padozzon -> én már eladtam volna jó drágán
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. augusztus 11., hétfő 18:45
Ne is haragudj, de ezt a kommentet komolyan gondoltad? Prime Pepénél jobb a mostani Varane? És egy 31 éves játékost hogy adunk el sok pénzért, akinek a reklámértéke a nullát nyaldossa a sok hülyesége miatt?miVida írta:Mondjuk én nem is értem mi a vita tárgya... Engem nem érdekel Pepe karaktere, így született, viszont a teljesítményét tekintve már korosodik, nincs csúcsformában, de csúcskorában sem volt ott mint ahol MÁR ott van Varane... elképesztő az a gyerek, NAGYON kár lenne elszalasztani. Pepe viszont jobb, minthogy padozzon -> én már eladtam volna jó drágán
HozzászólásSzerző: miVida » 2014. augusztus 11., hétfő 18:43
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 11., hétfő 18:25
Én elsősorban azért nyomatnán Varane-t mert úgy érzem ,hogy a francia az elkövetkezendő évek legjobb kh-ja lehet.Pepe tanár még mindig de ha választani ,hogy még +2-3 év Pepe és akkor lehet elszabjuk Varane-t , vagy nyomassuk Varane-t Pepe kárára akkor én az utóbbit választom. Azt hogy ki mit gondol Pepéreről nagy ívben leszarom, számomra óriási Madridista a Pali és kibaszott nagy minőség amit képvisel, de Varane jobb lesz (szerintem) és ezért akarom ,hogy őt nyomassák.Szerintem a csapatra nem hatna negatívan egy Varane-Pepe csere.R.M.C.F írta:miVida írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ti-2356187
nekem tetszene ez a kezdő (ha összeállna), kivéve h Pepe helyett Varane kéne majd és Coentrao helyett Marcelo, aztán hasta la vista
ezt egyébként nem értem,megfigyeltem hogy 10 drukkerből 8 varanet tenné be pepe helyett. Ennyire számitana a sajtó mert pepét lehúzzák mindig..... vagy puszta szimpátia, több a varane rajongó? Mert szakmailag nem indokolt a csere.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. augusztus 11., hétfő 18:20
Ehhez semmi koze a sajtonak, Varane minden szempontbol mar jobb Pepenel.R.M.C.F írta:miVida írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ti-2356187
nekem tetszene ez a kezdő (ha összeállna), kivéve h Pepe helyett Varane kéne majd és Coentrao helyett Marcelo, aztán hasta la vista
ezt egyébként nem értem,megfigyeltem hogy 10 drukkerből 8 varanet tenné be pepe helyett. Ennyire számitana a sajtó mert pepét lehúzzák mindig..... vagy puszta szimpátia, több a varane rajongó? Mert szakmailag nem indokolt a csere.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. augusztus 11., hétfő 18:14
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. augusztus 11., hétfő 18:13
Lehúzzák, de nem zörög a haraszt...R.M.C.F írta:Ennyire számitana a sajtó mert pepét lehúzzák mindig.....
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 11., hétfő 18:08
miVida írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ti-2356187
HozzászólásSzerző: miVida » 2014. augusztus 11., hétfő 16:09
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. augusztus 11., hétfő 13:56
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. augusztus 11., hétfő 13:52
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. augusztus 11., hétfő 13:50
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem