besteve7 írta:miVida írta:de ez most lényegtelen. Ráver még Varane 2 kört később...
Hát azért már sokan túlzásba mennek Varane tehetségével, azért bárhogy nézzük Pepe top kh volt/van, Varane pedig baromi tehetséges, az a fél éves bemutatkozása hihetetlen kategória, de hogy mi lesz belőle az még nagyon sok dolog függvénye.
És én Pepe mellett vagyok, vagyis a kezdetése mellet, idén még felváltva játszanak, és szép fokozatosan, ha megérdemli vegye át a francia a kezdő tagságot.
Ha meg annyira viszket neki, és nem akar megküzdeni a helyért, akkor mehet, bármennyire is tehetséges.
Pontosan igy látom én is. Túlzásba esnek sokan hogy varane jobb,nem jobb.De ezt mindenki maga ítéli majd meg,kinek ez kinek az a jobb.
Azért tettem fel a kérdést,illetve felvetést,mert kiváncsi voltam a reakciókra,miért lehet az hogy a legtöbb varanet tenné be,holott jelenleg még pepe a jobb védő. Érdekes ez mindenesetre,szerintem a szimpátia a fő oka,max nem vallják be sokan.
Azt is írta valaki,hogy kicsit elfogult vagyok pepével....

nem tudom,én nem érzem ezt igy,azzal elfogult az ember akit szeret,aki kedvenc,nekem pepe egyik sem,ellenben ramos pl a kedvencem,de még is pepét tartom mint védekező elemet jobbnak,még a kedvencemnél is,pedig volt egy bm és egy Am amin ramos csodát tett....de a szezonban pepe jobb volt,sallangmentes volt,kiegyensúlyzott volt,tiszta volt,hatékony,egy fal volt.
Az hogy varane ritka tehetség egy dolog,rengeteg ilyen tehetséget láthattunk aki nem forrta ki magát,nem hozta azt amit várhattunk volna.....nem is megyek messze ilyen volt ramos is,amikor idejött és láttam focizni,az állam leesett.....kv volt,és amit ott produkált,az különleges volt....de sajnos hosszu évekre jobb bekkbe száműzték ami biztos kihatással volt a pályafutására is. Ott nem sokat fejlődött,és nem is a posztja,ramos erős személyiség,karizmatikus,vezető,szív lélek ember,jól helyezkedik,jól fejel....jól láp be a játékba,képzett,bele lehet venni bármilyen akcióba....az ilyeneket vétek jobb bekkben rohasztani...őt odatették.
Nem is futotta ki azt amit én személy szerint vártam volna tőle....és ez akár varane is lehet,sok tényezőn függ egy karrier...és elég egy bolhafing amin elcsúszik egy ember.
Nem vagyok varane ellen,sőt...nagyon szeretem,és szeretném ha 10 éven át ő lenne a kv-k,de kicsit őt felülértékelik itt és pepét meg lefelé....
Az a fránya média hatás
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.