Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. augusztus 11., hétfő 20:03

numberone1 írta:Ha LE 3 vedos rendszerben gondolkodik, akkor valoszinuleg Vermalen lesz az ugy nevezett "libero", egyik oldalon a francia mivel balabas, a masikon Bartra v Pique.(mar ha egeszseges a belga)
Paran felhoztak , h ez a harom vedos rendszer nem mukodne mert nincs megfelelo ember hozza. Szerintem meg ezt inkabb azert talaltak ki, ahol nincs olyan minosegi vedok es ezaltal lesz stabilabb a vedelem. Van Gaal is emiatt varialt...
A "3 védős rendszer LE módra" úgy néz ki nálunk, hogy van alapból 2 középső védő a pályán, és a vkp teljesen visszahúzódik támadás közben közéjük. Szóval ez igazából papíron 4-3-3, de meccs közbe meg már átállunk ilyenre. Alapból én is hasonlóan tudnám elképzelni, mint ahogy te írtad, de LE nagy eséllyel nem így tervezi.

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. augusztus 11., hétfő 19:49

palesz77 írta:
attareal írta:Hát ha sérült, majd felépül.
Amúgy elég sérülékeny, és ha jól tudom már 29. Nem biztos, hogy jó vételt csinált a Barca, de majd elválik. nekem mondjuk tetszett a játéka még amikor figyelgettem őt. Aztán már régóta nem követem a karrierjét és meg is lepődtem, hogy már sokadik alkalommal nincs a Senal kezdőjébe. Utána is néztem a dolognak.
Ha beválik, akkor sajnos megkeserítheti a dolgunkat....
Tényleg elég sérülékenynek tűnik, de minden rosszindulat nélkül mondom, hogy szerintem az Arsenal orvosi stábja is benne van azért a dologba rendesen. Nem mondom, hogy lehozza minden gond nélkül a szezont, benne van az is, hogy többet lesz a lelátón, mint a pályán, de mivel az ágyúsoktól jött, így messzemenő következtetéseket nem vonnék le arról, hogy mennyire fogják a Barcás karrierjét a sérülések megtördelni.. Ott az emberek 75%-a sérülékeny..

Vermaelenben pedig én nagyon bízok valamiért, remélhetőleg a levegőváltozás jót fog tenni neki, és ismét a legjobb énjét mutatja majd. A játékstílusa alapján pont olyan védő, mint amilyet vártam 4. tagnak, úgyhogy megmondom őszintén bizakodó vagyok.
Az előszezon alapján pedig Bartrával őt tenném a kezdőbe, Matyi lenne a 3. számú védő, és Pique meg ha kell akkor beugrana.. Persze erre semmi esély nagyon sajnos, de LE bizalmát nem fogja annyi ideig élvezni Gerard, mint idén Tatáét, ebben egészen biztos vagyok. Ha pocsékul kezd a tétmeccseken is, akkor előbb utóbb - inkább előbb - a lelátón fogja találni magát. Szerintem az is jelzésértékű volt, hogy a felkészülési meccseken rendre ő jött le előbb, és Bartra maradt a pályán az első cserehullám után..
Ha LE 3 vedos rendszerben gondolkodik, akkor valoszinuleg Vermalen lesz az ugy nevezett "libero", egyik oldalon a francia mivel balabas, a masikon Bartra v Pique.(mar ha egeszseges a belga)
Paran felhoztak , h ez a harom vedos rendszer nem mukodne mert nincs megfelelo ember hozza. Szerintem meg ezt inkabb azert talaltak ki, ahol nincs olyan minosegi vedok es ezaltal lesz stabilabb a vedelem. Van Gaal is emiatt varialt...
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

danianevem
Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff

HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. augusztus 11., hétfő 18:15

Banán írta:...na durva, ezen meglepődtem, elég felelőtlen így a dolog, lehet az is, hogy a +5 milla emiatt lett beiktatva a szerzősébe
Elvileg 10 volt az ár, +5 az egyéni teljesítménye után (gondolom meccsszám ),további + 3-5 a csapat teljesítményétől függően (BL győzelem). Szóval lényegében igen, meg 20-ért ő nem volt sok, bár ha végigpadozza a szezont mint szegény Affelay, akkor sokat nem léptünk előre...

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 11., hétfő 18:06

dannen írta:
Ramioli írta:Barcának kell 1-2 év , hogy újra versenyképes legyen,csapatépítés új rendszer stb .. Atletico viszont megint jó lesz és számolni kell velük.. ott a mag egyben maradt.. várom már a bajnoki kezdést! :)
miért ne lennének versenyképesek? egyesek nagyon nincsenek itt képben, hányszor hallottuk már ezt, hogy jajj mennyire rossz ez a barca meg jajj most kikapnak. a kicsiket ugyanúgy verni fogják és versenyben lesznek a bajnoki címért.

Szerintem kb annyira mint szoktak is volt 100 év alatt.Mindig is spanyolország egyik legjobb csapata volt,bár a madrid jobb volt,és többször volt előrébb de a katalán armada is ott volt az élbolyban általában. Most hogy ez a korszak lecsengett,szerintem visszatér a megszokott éra. mindenki lenyugszik a pitsába, a katalán divatarcok elkopnak,azok akik tényleg drukkerek,maradnak és megy tovább a móka.

Ilyen 6 év nem lesz mostanában.....arra várhatnak,messivel meg lesz még baj csak szólok.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. augusztus 11., hétfő 17:52

attareal írta:Hát ha sérült, majd felépül.
Amúgy elég sérülékeny, és ha jól tudom már 29. Nem biztos, hogy jó vételt csinált a Barca, de majd elválik. nekem mondjuk tetszett a játéka még amikor figyelgettem őt. Aztán már régóta nem követem a karrierjét és meg is lepődtem, hogy már sokadik alkalommal nincs a Senal kezdőjébe. Utána is néztem a dolognak.
Ha beválik, akkor sajnos megkeserítheti a dolgunkat....
Tényleg elég sérülékenynek tűnik, de minden rosszindulat nélkül mondom, hogy szerintem az Arsenal orvosi stábja is benne van azért a dologba rendesen. Nem mondom, hogy lehozza minden gond nélkül a szezont, benne van az is, hogy többet lesz a lelátón, mint a pályán, de mivel az ágyúsoktól jött, így messzemenő következtetéseket nem vonnék le arról, hogy mennyire fogják a Barcás karrierjét a sérülések megtördelni.. Ott az emberek 75%-a sérülékeny..

Vermaelenben pedig én nagyon bízok valamiért, remélhetőleg a levegőváltozás jót fog tenni neki, és ismét a legjobb énjét mutatja majd. A játékstílusa alapján pont olyan védő, mint amilyet vártam 4. tagnak, úgyhogy megmondom őszintén bizakodó vagyok.
Az előszezon alapján pedig Bartrával őt tenném a kezdőbe, Matyi lenne a 3. számú védő, és Pique meg ha kell akkor beugrana.. Persze erre semmi esély nagyon sajnos, de LE bizalmát nem fogja annyi ideig élvezni Gerard, mint idén Tatáét, ebben egészen biztos vagyok. Ha pocsékul kezd a tétmeccseken is, akkor előbb utóbb - inkább előbb - a lelátón fogja találni magát. Szerintem az is jelzésértékű volt, hogy a felkészülési meccseken rendre ő jött le előbb, és Bartra maradt a pályán az első cserehullám után..

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. augusztus 11., hétfő 17:34

Barcának kell 1-2 év , hogy újra versenyképes legyen,csapatépítés új rendszer stb .. Atletico viszont megint jó lesz és számolni kell velük.. ott a mag egyben maradt.. várom már a bajnoki kezdést! :)

Banán

HozzászólásSzerző: Banán » 2014. augusztus 11., hétfő 16:45

danianevem írta:
Banán írta:Ez igaz?
Az orvosi vizsgálatokon átment, aztán 1-2 nappal később meg jött ez a hír. Elvileg szeptember közepére épül fel.
De, ha ez nála visszatérő sérülés, akkor szerintem arra sincs garancia...
mondjuk az, hogy átment az orvosin annyit jelent, hogy tudatában vannak akkor a dolognak, nem jelenti automatikusan, hogy egészséges.
na durva, ezen meglepődtem, elég felelőtlen így a dolog, lehet az is, hogy a +5 milla emiatt lett beiktatva a szerzősébe

attareal
Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. augusztus 11., hétfő 16:43

Hát ha sérült, majd felépül.
Ha beválik, akkor sajnos megkeserítheti a dolgunkat. Bár még mindig tartom, hogy a Barcába legalább egy top 5-10-es védő kellett volna, mint pl. Mangala, vagy Hummels. És akkor még mellé maradhatott volna egy Verma és akkor az a poszt megvan nekik hasamraütök 60-65M-ért. Így 40-ert van egy sokkal gyengébb soruk...
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!

Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M

danianevem

HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. augusztus 11., hétfő 16:40

Banán írta:Ez igaz?
Az orvosi vizsgálatokon átment, aztán 1-2 nappal később meg jött ez a hír. Elvileg szeptember közepére épül fel.
De, ha ez nála visszatérő sérülés, akkor szerintem arra sincs garancia...

Banán

HozzászólásSzerző: Banán » 2014. augusztus 11., hétfő 16:36

Ez igaz?

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. augusztus 11., hétfő 12:53

Remélem még nem volt:

"Vermaelen ára: 10+5+3,8 millió euró"

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 11., hétfő 10:33

Deulofeu...nekem sikerült megjegyezni :lol:

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2014. augusztus 10., vasárnap 19:29

És Rafinha-t meg Dulifulit(nem tudom a mai napig megjegyezni hogyan írják) ki ne felejtsétek :)

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 10., vasárnap 18:44

de hiszen ott van sergi roberto a csúcstehetség, meg montoya most mit magyaráztok... :lol:

egyszer volt budán kutyavásár, aztán jópáran azt hitték, hogy évente 2-3 szupertehetséget szarik a la masia
Nem illik.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. augusztus 10., vasárnap 18:15

Bravo, Ter Stegen, Vermaelen, Mathieu, Rakitic, Suárez.

La Masia. :sziv: :shifty:

És mindenki 1 millió ajró+200 barátságos meccs+60 gombóc fagyi és 3 zacskó török szotyiért jött. :Đ
De nálunk Kroos a 100 milliós igazolás. :lol:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. augusztus 10., vasárnap 18:13

Meg Ter Stegent. Baszki mennyi saját nevelést hoztak ezek fiókcsapataikból? :lol:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 10., vasárnap 17:48

Meg Matyit meg Vermalent...

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2014. augusztus 10., vasárnap 17:14

Miért, az átigazolási tilalom érvényben van? :lol: :lol:
szerintem messi csak odavarázsolta nekik Suarezt, Rakiticet meg a Bravót. Mert ő erre is képes. :mrgreen:
But he is a good boy...

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 10., vasárnap 16:34

A mindent elengednek a Barcának dolgot is akkor tartom valamilyen szinten reálisnak, ha a Suarez-ügy és/vagy az átigazolási tilalom fel lesz függesztve.
Miért, az átigazolási tilalom érvényben van? :lol: :lol:
Menjetek már haza.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

danianevem

HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. augusztus 10., vasárnap 16:18

dzsi91 írta:Még így 14 év után is elképedek ,hogy nektek mindig mindenre van magyarázatotok.És ha nem kaptok eltiltást jövőre se akkor mit fogsz mondani? Suarez is a büdös életben nem lépett volna pályára idő előtt (mert pályára fog lépni még szeptemberben ebben ne kételkedjen senki) ha nem ti igazoltátok volna le... Igazából más nem is nagyon lenne képes erre,hogy vesz egy terméket amiről tudja ,hogy hibás aláírja a papírt aztán elkezd reklamálni,hogy ez hibás valamit csináljanak vele...
Azt hittem a Chelsea elleni visszavágón született meg az UEFAlona...

A mindent elengednek a Barcának dolgot is akkor tartom valamilyen szinten reálisnak, ha a Suarez-ügy és/vagy az átigazolási tilalom fel lesz függesztve. Utóbbiról annyit, hogy nyilván nem fognak addig egyértelműen eltiltani egy klubot, amíg fellebbezhet, bár ha jól látom ezt már valaki írta lentebb.
Suárez eltiltásával kapcsolatosan továbbra is tartom, hogy teljesen jogos, de egy normális ügyvéd számára támadható döntés született. Erről gondolom tudott a Barca vezetősége is...

Vissza: