el kell kapni a hangulatát, de ha kisgyerek korodban legoztál akkor semmi gond. de még annélkül is hibátlanul megállja a helyét.Marci77 írta:A Lego Movie jo film?

HozzászólásSzerző: BLaZE » 2014. augusztus 11., hétfő 15:37
el kell kapni a hangulatát, de ha kisgyerek korodban legoztál akkor semmi gond. de még annélkül is hibátlanul megállja a helyét.Marci77 írta:A Lego Movie jo film?
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. augusztus 11., hétfő 15:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 11., hétfő 15:33
Megvan erre is a magyarázat, nyugalom.torjack írta:a harcosok klubja meg csak 6/10csabi* írta:nekem remy kajak elvette a kedvem ettől a filmtől, nem elég, hogy fészbukon is 0-24-ben copkodja a filmet még itt is erről kell olvasni![]()
Hiába no, öregszem.ilyenért persze nem jár a ban. el vagy puhulva Realista koma
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 11., hétfő 15:26
ilyenért persze nem jár a ban. el vagy puhulva Realista komatorjack írta: a harcosok klubja meg csak 6/10
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. augusztus 11., hétfő 15:25
a harcosok klubja meg csak 6/10csabi* írta:nekem remy kajak elvette a kedvem ettől a filmtől, nem elég, hogy fészbukon is 0-24-ben copkodja a filmet még itt is erről kell olvasni![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 11., hétfő 15:23
megválaszoltadmathers írta: Egy bizonyos rétegnek készült ez a film. De arra még nem jöttem rá melyik ez. Nálam 10/5 pontot kap, de csak azért mert scarlett johansson totál meztelen benne végre
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. augusztus 11., hétfő 15:19
Egy bizonyos rétegnek készült ez a film. De arra még nem jöttem rá melyik ez. Nálam 10/5 pontot kap, de csak azért mert scarlett johansson totál meztelen benne végresoadroli írta:Under the Skin
Ez mi a f*sz volt?Pls valaki mondja el hogy mit néztem 100 percig, mert én nem tudom. A maradék agysejteim is elpusztultak
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. augusztus 11., hétfő 15:00
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. augusztus 11., hétfő 14:06
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. augusztus 11., hétfő 14:04
Nálam a hypeolás nem azt meríti ki hogy reklámozzák, mert ugye ilyen alapon sok mindennek nem kellene tetszenie az életben, hanem azt, hogy a többség azért kezd el pozitívabb véleményt formálni a filmről, mert gáz lenne kilógni a sorból egy esetlegesen lehúzóbb véleménnyel (még ha nem is ég és föld jelentőségű eltérésekről beszélünk).Remy írta:Bírom, hogy ami 10-ből 9-en szeretnek, az hypeolva van.... akkor már csak arra vagyok kíváncsi, hogy milyen esetben nincs hypeolva egy film, ami köztudottan blockbuster, azaz boldog-boldogtalan tud róla. Hogy lehet nem hypeolni valamit? Mert ezt lehet olvasni az Eeredetnél a Sötét lovagnál, ennél, stb... csak hogy a közelmúltból említsek filmet.tucsoki írta:Dacból megnézem majd, de annyira fel van már hájpolva, hogy nem is tudom... ilyenkor többnyire csalódni szoktam. Az előzetesek meg bénák.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 11., hétfő 14:03
Én meg azt bírom, hogy ha egy képregényhős film fikázva van, akkor kitérsz a hitedből...unalmas.Remy írta:Bírom, hogy ami 10-ből 9-en szeretnek, az hypeolva van.... akkor már csak arra vagyok kíváncsi, hogy milyen esetben nincs hypeolva egy film, ami köztudottan blockbuster, azaz boldog-boldogtalan tud róla. Hogy lehet nem hypeolni valamit? Mert ezt lehet olvasni az Eeredetnél a Sötét lovagnál, ennél, stb... csak hogy a közelmúltból említsek filmet.tucsoki írta:Dacból megnézem majd, de annyira fel van már hájpolva, hogy nem is tudom... ilyenkor többnyire csalódni szoktam. Az előzetesek meg bénák.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 11., hétfő 13:59
Bírom, hogy ami 10-ből 9-en szeretnek, az hypeolva van.... akkor már csak arra vagyok kíváncsi, hogy milyen esetben nincs hypeolva egy film, ami köztudottan blockbuster, azaz boldog-boldogtalan tud róla. Hogy lehet nem hypeolni valamit? Mert ezt lehet olvasni az Eeredetnél a Sötét lovagnál, ennél, stb... csak hogy a közelmúltból említsek filmet.tucsoki írta:Dacból megnézem majd, de annyira fel van már hájpolva, hogy nem is tudom... ilyenkor többnyire csalódni szoktam. Az előzetesek meg bénák.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. augusztus 11., hétfő 13:53
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. augusztus 11., hétfő 13:52
Addig örüljRealista24 írta:5/10 és a trailert még meg sem néztem. :ĐRocket, az állig felfegyverzett mosómedve, Groot, egy élő fára emlékeztető lény,
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 11., hétfő 13:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 11., hétfő 13:46
De bunkó vagyZsombor írta:Én csütörtökön tervezem megnézni, de egyeLŐre még nem tudni a helyi mozi műsorát arra a napra.
5/10 és a trailert még meg sem néztem. :ĐRocket, az állig felfegyverzett mosómedve, Groot, egy élő fára emlékeztető lény,
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. augusztus 11., hétfő 13:43
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. augusztus 11., hétfő 13:38
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 11., hétfő 13:37
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. augusztus 11., hétfő 2:13
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem