HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 1., szombat 15:49
Az Abidal témához annyit fűznék hozzá, hogy abban az esetben, ha beígértek neki egy hosszabbítást, akkor köpedelem módon jártak el. Szerintem nyugodtan meg lehetett volna mondani neki, hogy van a posztjára több ember is, érkező is lesz, nem fognak rá számítani.
Egyébként benne sem volt most a pakliban, hogy marasztalják, ez biztos. Meg akarták spórolni a fizuját is. Hátha így lehet majd színesben nyomtatni.
Amúgy reméltem, hogy felgyógyul, akár focizzon is, ha úgy gondolja, biztosan nagy küzdő, és komoly dolog volt ez, de mint sportember nálam nagyon mélyre ásta magát a lövöldözéskor. Mindenki biztatta, szerintem a legelvakultabb szurkolók is (akiknek van némi agya) ilyenkor túllépnek a rivalizáláson. Erre ilyen gólörömöt mutat be... Szóval emberileg egy söpredék Ő is. Ilyen szempontból megérdemli amit kapott. Ez persze a többmintegyklubot nem menti fel.
Neymar játékjoga meg olyan kesze-kusza, hogy borzasztó. Fogalmam sincs mit tudna kihozni a bíróság ilyenkor. Vagy kötelező-e megvenni a teljes játékjogot? Meddig van a DIS kezében?
Érdekes.
Annyit remélek, hogy a Santosnak fizetett zsetonon kívül még kell majd tejelni a katalánoknak pluszban a többi érintett felé is. Húzzák le őket derék módon.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)