Higuain maradj! Benzema akar ingyen is mehet és a fizetését nyomják bele Higuain fizetésébe így szerintem mindenki elégedett lenne.

flame on

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 1., szombat 15:01
Higuain maradj! Benzema akar ingyen is mehet és a fizetését nyomják bele Higuain fizetésébe így szerintem mindenki elégedett lenne.
HozzászólásSzerző: legendary » 2013. június 1., szombat 14:59
Ne menjünk messzire - Modric.Egy nyíltan elvágyódó játékosért pedig nem olyan egyszerű 50 milliókat elkérni.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 1., szombat 14:54
Ezzel meg én értek egyet maximálisan; konkrét szerződéstervezet, stb. egyelőre szerintem is elég valószínűtlennek tűnik!Persze, nyilván. Csak nem hinném, hogy ennyire előrehaladott lenne a dolog, hogy már a szerződés részleteiről, meg fizetésről írnak.
Ezt csak úgy tudom elképzelni, hogy egy nem hivatalos beszélgetés keretein belül valaki megkeresi a klubtól (Őt vagy az ügynökét), hogy hajlana-e a váltásra, és ha igen, akkor nagyjából milyen anyagi feltételek mellett. Nem gondolnám, hogy ennél messzebb kell menni, konkrét szerződéstervezettel, vagy ilyesmi.
Hajrá, hajrá!A goal.com szerint ragaszkodunk Ancelottihoz, nincs másik opció.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 1., szombat 14:50
HozzászólásSzerző: TheodoriK » 2013. június 1., szombat 14:46
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 1., szombat 14:41
Persze, nyilván. Csak nem hinném, hogy ennyire előrehaladott lenne a dolog, hogy már a szerződés részleteiről, meg fizetésről írnak.Nagyon mást nem is nyilatkozhatott volna
Ha van neki ilyenje egyáltalán.A Liverpool nem akarja eladni az uruguayit, és nem is fogja, ha csak nem fizetik ki érte a kivásárlási árát, ami 47-50 millió euró között számolható.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. június 1., szombat 14:39
És mennyivel jobb lett volnaGéci írta:Azért irtam, hogy megkezdődött a szezon, mert jönnek a kamuhirokRealMadridFanatic írta:Még az elvileg jól értesült Marca, AS kettős is bakot lő igen sokszor, akkor mit várunk az ilyen sportgéza szintű szennyektől? Nem kell ezekkel foglalkozni,![]()
Emlékszem tavaly Modricot már júliusban leigazoltuk konkrétan a hirek szerint
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 1., szombat 14:35
Azért irtam, hogy megkezdődött a szezon, mert jönnek a kamuhirokRealMadridFanatic írta:Még az elvileg jól értesült Marca, AS kettős is bakot lő igen sokszor, akkor mit várunk az ilyen sportgéza szintű szennyektől? Nem kell ezekkel foglalkozni,
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 1., szombat 14:34
Nincs neki kivársárlási ára ha igaz...Szinte mindenhol csak a találgatás folyik. A Liverpool nem akarja eladni az uruguayit, és nem is fogja, ha csak nem fizetik ki érte a kivásárlási árát, ami 47-50 millió euró között számolható. Azt viszont tudjuk, hogy Suarez elszeretne jönni, ugyanis kellemetlen helyzetben van a sajtó miatt, ezt még ő mondta, hogy elakar jönni.
HozzászólásSzerző: miró » 2013. június 1., szombat 14:33
HozzászólásSzerző: Jim » 2013. június 1., szombat 14:24
jelenleg az ifiakadémián kívül kb mindenre támaszkodunk, csak arra nemRealRaúl77 írta: Jó hogy nem csinálunk valami olyat, hogy törvénybeütköző legyen igazolnunk, és CSAK az ifiakadémiára támaszkodhatunk.. Komolyan..![]()
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. június 1., szombat 14:22
Szinte mindenhol csak a találgatás folyik. A Liverpool nem akarja eladni az uruguayit, és nem is fogja, ha csak nem fizetik ki érte a kivásárlási árát, ami 47-50 millió euró között számolható. Azt viszont tudjuk, hogy Suarez elszeretne jönni, ugyanis kellemetlen helyzetben van a sajtó miatt, ezt még ő mondta, hogy elakar jönni.RealMadridFanatic írta:Még az elvileg jól értesült Marca, AS kettős is bakot lő igen sokszor, akkor mit várunk az ilyen sportgéza szintű szennyektől? Nem kell ezekkel foglalkozni, a spanyol forrásokat olvasva, illetve minden hírnél 2-3 napot várva általában kiderül, hogy minek van alapja, minek nincs.
Mondjuk sanszos, hogy Suárez tényleg benne van a pakliban, de a lavinát inkább a nyilatkozata indította el. Azt sem hinném, hogy "teljes a megegyezés" a Real és közte, maximum volt egy puhatolózás a klub részéről, hogy mi a helyzet vele.
Ő is azt nyilatkozta, hogy hivatalosan senki nem kereste meg.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 1., szombat 14:21
Nagyon mást nem is nyilatkozhatott volna (még ha esetleg az ellenkezője is volna igaz), hisz élő szerződéssel rendelkezik; akkor öntött volna csak igazán olajat a tűzre (illetve az lett volna meglepő és gáz), ha bevallja; igen, a Real Madrid valóban megkeresett! :Đ Na akkor meszelte volna el biztosan az átigazolás lehetőségét, mi meg kaptuk volna szépen a feljelentést!Mondjuk sanszos, hogy Suárez tényleg benne van a pakliban, de a lavinát inkább a nyilatkozata indította el. Azt sem hinném, hogy "teljes a megegyezés" a Real és közte, maximum volt egy puhatolózás a klub részéről, hogy mi a helyzet vele.
Ő is azt nyilatkozta, hogy hivatalosan senki nem kereste meg.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 1., szombat 14:14
Nem. Hivatalosan a mi játékosunk továbbra is.Ez már hivatalos?Megvette a juve?Annyira ködös ez az egész...
Még az elvileg jól értesült Marca, AS kettős is bakot lő igen sokszor, akkor mit várunk az ilyen sportgéza szintű szennyektől? Nem kell ezekkel foglalkozni, a spanyol forrásokat olvasva, illetve minden hírnél 2-3 napot várva általában kiderül, hogy minek van alapja, minek nincs.Beem sport
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 1., szombat 14:05
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 1., szombat 14:04
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 1., szombat 14:03
Nem,ő káliumból.A világ káliumtermelésének 40%-a az ő cégéhez fut be.(Uralkal ha igaz)de egyébként mind1 is.Ha elfogy az olaj,vagy a kálium,az ebből szerzett vagyon már csak duzzasztja önmagát.Sose fogy el,ha csak a gazdája nem eszement idióta...már pedig ezek az orosz gyerekek nem azok...Szal nem ebbe fog tönkremenni,mer vesz egy csapatot...De ha ennyire képben vagy a nagyvilággal, azt azért tudhatnád, hogy a Monaco tulaja nem az olajból gazdagodott meg, szóval őt nem igazán érinti ha elfogy. :roll:
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. június 1., szombat 13:54
Így annyira nem hülyeség. Cityből amúgy sem lenne egyszerű aprópénzért igazolni. (Először azt hittem a malagával van. nem is értettem, hogy velük miért.)Realista24 írta:Ennek nem hivatalosan az is a célja, hogy a Barcának keresztbe tudjanak tenni, ha úgy van. Valamint nem nyomulnak ugyanarra a játékosra, hogy ne menjen fel az ára, valamint harmadik félről (pl.: Barcelona) is cserélnek infókat, hogy előnyösebb helyzetbe kerüljenek.Hát ez meg mi? Mindenkivel kötünk ilyet? Jó hogy nem csinálunk valami olyat, hogy törvénybeütköző legyen igazolnunk, és csak az ifiakadémiára támaszkodhatunk.. Komolyan..
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 1., szombat 13:44
HozzászólásSzerző: Raúl » 2013. június 1., szombat 13:27
őt Di Maria jól helyettesíti minden szempontból.Robbennek nem volt 5 meccse egymás után.
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem