Drake írta:
Nem vagy Te kicsit szerelmes ebbe a Bél gyerekbe?
Nem,csak próbálom leírni amit tudok róla.......a szerelmem már nem focizik egy ideje.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 1., szombat 19:26
Drake írta:
Nem vagy Te kicsit szerelmes ebbe a Bél gyerekbe?
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2013. június 1., szombat 19:25
HozzászólásSzerző: Drake » 2013. június 1., szombat 19:24
Nem vagy Te kicsit szerelmes ebbe a Bél gyerekbe?R.M.C.F írta:Isco mellett a stilusa és hona szól,de nem lesz belőle soha világklasszis......bale mellett meg hogy tarthatatlan kb....egy vadló,aki egymaga megügeti az ellenfelet és ha mezítláb van akkor is olyan gólt ragaszt hogy a szeme fennakad a kapusnak,és kiesik neki a meccs azon pár perce.inkább balet hoznád vagy iscot?
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. június 1., szombat 19:24
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. június 1., szombat 19:23
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 1., szombat 19:21
Isco mellett a stilusa és hona szól,de nem lesz belőle soha világklasszis......bale mellett meg hogy tarthatatlan kb....egy vadló,aki egymaga megügeti az ellenfelet és ha mezítláb van akkor is olyan gólt ragaszt hogy a szeme fennakad a kapusnak,és kiesik neki a meccs azon pár perce.inkább balet hoznád vagy iscot?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 1., szombat 19:20
hidd el, van.hehe írta:incs az a hülye a világon, aki sztem máshogy csinálná.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 1., szombat 19:17
hát egyértelmű, hogy bale, nincs az a hülye a világon, aki sztem máshogy csinálná. nem hiába kerül az egyik ennyibe, a másik annyiba. isco nálam egy átlagnál vmivel technikásabb, de tök közepes játékos, jobb emberek kellenek.te aki azért kicsit bale érkezése ellen van, inkább balet hoznád vagy iscot? figyelembe véve a bennük lévő potenciált, ár/érték arányt és mindent.
HozzászólásSzerző: kipriotis » 2013. június 1., szombat 19:17
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 1., szombat 19:13
hát akkor ne nézd.hehe írta:minek nézzem? semmi extra.
kit érdekel a pont?morientes írta:Hát mivel kell nekik a 100 pont nemtom...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 1., szombat 19:10
Hát mivel kell nekik a 100 pont nemtom...Galacticos írta:na nézzétek iscot. bár elvileg tétje nagyon már nincs, de jó bizonyítási lehetőség a camp nouban játszani. úgyhogy nézzétek. :-)
és szurkoljatok hogy thiagot ne cseréljék be.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 1., szombat 19:09
minek nézzem? semmi extra.na nézzétek iscot. bár elvileg tétje nagyon már nincs, de jó bizonyítási lehetőség a camp nouban játszani. úgyhogy nézzétek. :-)
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 1., szombat 19:01
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 1., szombat 16:12
Gólt tuti kapunkrealistahuni írta:Akkor mára jöhet egy igazi murinnyós csapat: Adán-Arbeloa-Albiol-Carvalho-Nacho-Essien-Modric-Callejon-Özil-Higuain-Morata![]()
![]()
Tippem: kínkeserves 0-0
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. június 1., szombat 16:08
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. június 1., szombat 14:04
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. június 1., szombat 14:03
'shutterisland írta:ez minek köszönhető ?Csabi írta:a gond csak az a barca meccsel, hogy a malag már biztos el szereplő, mivel a 7. helyezett is EL szereplő.
mert a soccerway szerint (ahol én szoktam a tabellákat, sorsolásokat nézni) a 6. indulha még, és az eredmények.com-os tabellán is így néztem.
valami utólagos változtatás ?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 1., szombat 13:59
ez minek köszönhető ?Csabi írta:a gond csak az a barca meccsel, hogy a malag már biztos el szereplő, mivel a 7. helyezett is EL szereplő.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. június 1., szombat 13:53
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 1., szombat 13:50
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem