+1pheco írta:Megint el fogják bízni magukat. Tavaly 1-2 hónap jó játék után már azt hallgattam Arsenalos haveromtól, hogy bajnokok lesznek és a BL győzelem sem lehetetlen. Azóta azt hallgatom, hogyha nincs a sok sérülés akkor az elődöntőben velük játszott volna a RealMeglátjuk mire lesznek idén képesek.
Valahol betudható a sikertelen évtizedüknek. Abban is van igazság (valamennyi) amit Remy írt, hogy vérszemet kaphatnak. De azért várjuk ki a végét...
Viszont a Ramsy gyerek engem meglepett. 2 évvel ezelőtt esküszöm kb 5 méternél messzebb talán ha 60%-os passzpontossággal bírt, Khedira hozzá képst űrfocista volt. Nem tudom mit csinált vele, mivel motiválta, de tavaly láttam játszani - most nem volt türelmem a meccshez - de elképesztő mennyit javult. De azért nem kell még túlsztárolni se, de az biztos ha így fejlődik akkor komoly játékos lehet belőle.
BL-ben még mindig nem tartanék tőlük, ha oda-visszavágós meccs lenne, de azért tuti megnehezítenék a dolgunkat, de az esélyesebbek úgy érzem még mindig mi lennék a keret erőssége miatt. Ráadásul szerintem Ancelotti jobb edző, az én szememben.
Utolsó gondolatként meg annyi, hogy ha jól tudom tavaly lejárt a kölcsöne az Arsenalnak a stadionra, szóval innentől kezdve valószínűleg Wenger jobban belenyúlhat a tárcába és nem csak 16 éves francia kisgyerekekre fog vadászni.
Este megnézem a Fradi-Chelsea kabarét, tuti jó műsor lesz.

(Ne hogy betámadjon valami fanatikus, zöldben szemekkel forgó fradista, mert mindenki tudja, hogy itt komoly seggből-szájba menne(lesz is?!), ha a londoni kékek odateszik magukat)