Persze, nyilván. Csak nem hinném, hogy ennyire előrehaladott lenne a dolog, hogy már a szerződés részleteiről, meg fizetésről írnak.Nagyon mást nem is nyilatkozhatott volna
Ezt csak úgy tudom elképzelni, hogy egy nem hivatalos beszélgetés keretein belül valaki megkeresi a klubtól (Őt vagy az ügynökét), hogy hajlana-e a váltásra, és ha igen, akkor nagyjából milyen anyagi feltételek mellett. Nem gondolnám, hogy ennél messzebb kell menni, konkrét szerződéstervezettel, vagy ilyesmi.
Ha van neki ilyenje egyáltalán.A Liverpool nem akarja eladni az uruguayit, és nem is fogja, ha csak nem fizetik ki érte a kivásárlási árát, ami 47-50 millió euró között számolható.
Amúgy azért az javíthat a helyzetünkön, ha hivatalos kérelmet ad be. Márpedig szerintem fog, nagyon úgy tűnik, hogy komolyan gondolja, hogy lelép a szigetországból.
Egy nyíltan elvágyódó játékosért pedig nem olyan egyszerű 50 milliókat elkérni.
Amúgy szomorú, hogy mekkora pancser csapat lett ez a 'Pool. Amikor elindultak lefelé, akkor azt hittem, hogy 1-2 év alatt felzárkóznak újra, de kicsit ész nélkül vettek boldog-boldogtalant, irreális árakon is. Mondjuk most talán nem lesz rossz a keret, viszont aki címeket akar nyerni, annak még egy ideig kerülni kellene a Mersey partját.