OFF
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Re: OFF
csak bérelnénk.nmate írta:Még jövő ilyenkor is fel tudod.@Sonny írta:Vidéki gyerek hülye kérdése azokhoz,akik használnak BKV-t.![]()
Még júniusból maradt pár elhasználatlan vonaljegyem,ezeket még fel tudom használni kb. 2 hét múlva vagy azóta már esetleg érvényüket vesztették?
Köszi előre is a választ, és nem röhögni tényleg szinte full sötét vagyok a budapesti közlekedéshez!
hehe te meg add el a C1-est amíg megy, ha a tiéd
de sztem kicsi lesz egy ekkora vadállatnak, mint én.
vagy kibaszom az első ülést, mint hightower.

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Már vártam, hogy valaki(k) felhasználják avának.
Benzema lett a legviccesebb szerintem, de Bale se rossz.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Még jövő ilyenkor is fel tudod.@Sonny írta:Vidéki gyerek hülye kérdése azokhoz,akik használnak BKV-t.![]()
Még júniusból maradt pár elhasználatlan vonaljegyem,ezeket még fel tudom használni kb. 2 hét múlva vagy azóta már esetleg érvényüket vesztették?
Köszi előre is a választ, és nem röhögni tényleg szinte full sötét vagyok a budapesti közlekedéshez!
hehe te meg add el a C1-est amíg megy, ha a tiéd
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
fel.@Sonny írta:Vidéki gyerek hülye kérdése azokhoz,akik használnak BKV-t.![]()
amúgymeg:
https://www.behance.net/gallery/1893553 ... Gladiators

- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Vidéki gyerek hülye kérdése azokhoz,akik használnak BKV-t.
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Pont most beszéltem a sráccal, most két hét szabin lesz, hétfőn talán még van rá esély, hogy válaszol, de utána már csak egy automatikus válaszlevél pattan vissza.peti_madrid írta:Ha írtam tegnap egy emailt a mezrendeléssel kapcsolatban, arra mikor kaphatok leghamarabb választ?
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Ha írtam tegnap egy emailt a mezrendeléssel kapcsolatban, arra mikor kaphatok leghamarabb választ?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Így is úgy is bundaHát rád se nyomok többet az év szerkesztője szavazáson, na.
muhahahahahahahaha
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hát rád se nyomok többet az év szerkesztője szavazáson, na.Realista24 írta:Arról a fociról semmi infóm.Kerlon írta:Régen volt foci csapat még odaát. Azt ti nyomtátok R24? Vagy abszolút nem votl sok köze a mostani stábnak? ELTE-s focikra be lehetne nevezni egy kisebb ismerkedés után. Persze csak a focizni tudok. RMCF meg lehetne az edző, hehe meg a szakmenedzserünk.hozna pár brazilt a nyóckerből.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Akkor valami ilyesmi lehetett az a fociSierra írta:Akik sárgával voltak a fórumon, azok voltak benne a csapatban. Hehinho benne volt arra emlékszem.Kerlon írta:égen volt foci csapat még odaát. Azt ti nyomtátok R24? Vagy abszolút nem votl sok köze a mostani stábnak?
Nyilván az a jól öltözött kigyúrt állat hehe
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Akik sárgával voltak a fórumon, azok voltak benne a csapatban. Hehinho benne volt arra emlékszem.Kerlon írta:égen volt foci csapat még odaát. Azt ti nyomtátok R24? Vagy abszolút nem votl sok köze a mostani stábnak?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Arról a fociról semmi infóm.Kerlon írta:Régen volt foci csapat még odaát. Azt ti nyomtátok R24? Vagy abszolút nem votl sok köze a mostani stábnak? ELTE-s focikra be lehetne nevezni egy kisebb ismerkedés után. Persze csak a focizni tudok. RMCF meg lehetne az edző, hehe meg a szakmenedzserünk.hozna pár brazilt a nyóckerből.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Régen volt foci csapat még odaát. Azt ti nyomtátok R24? Vagy abszolút nem votl sok köze a mostani stábnak? ELTE-s focikra be lehetne nevezni egy kisebb ismerkedés után. Persze csak a focizni tudok. RMCF meg lehetne az edző, hehe meg a szakmenedzserünk.
hozna pár brazilt a nyóckerből.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
nemtudom hányan vannak itt barcások, de egy 5+1et ki tudnának állítani, nálunk meg max lenne 3 sorcsere
GT 1 meccs itt egy meccs ott lehetne
Nem illik.