Valóban, egyes hírek szerint állítólag lehet az is, hogy talán már gyerekkora óta a barca nevelésében áll, és mostanáig várt arra, hogy szabadjára engedje valódi vágyait, és tönkretegye a mocskos habfehéreket, akiket amúgy gyűlöl. De hamarosan újra trónra emeli a katalánokat, ahogy mindig is szerette volna!Valoban, Ikernel meg a szertaros meg a labdaszedo gyerekek is nagyobb madridistak, sot, mar Xavi is kezdi befogni.

Kommentáld a híreket
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Re: Kommentáld a híreket
Most komolyan ingyen adjuk DL-t a Milannak? Ez valami vicc? Magyarázatot kérek!

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ha már felhoztad, akkor itt a másik dolog is. Casillas out (sír)- Navas in = +10MRealMadridFanatic írta:
Ezt már korábban is kérdeztem, de ez hogy van?
Egy gyengébb képességű, hasonló poszton szereplő Khedira a szintén egy év múlva lejáró szerződésével hogy érne többet, mint Kroos? Ráadásul ugye az az ördögi terve, hogy jövőre ingyen lép nagyobb aláírási pénzért és fizuért (ha igazak a hírek), amivel gyengíti a Real alkupozícióját, mivel most tudunk érte utoljára pénzt kapni, ha nem hosszabbít...
A realitás az, hogy 20 milla már jó pénz lenne érte, ha egy Bayernből 25-ért érkezett Kroos. Szerintem.
Hogy a fenébe lennénk +10 millióban? Casillas ingyen menne még Navas 10esért jött.
Valoban, Ikernel meg a szertaros meg a labdaszedo gyerekek is nagyobb madridistak, sot, mar Xavi is kezdi befogni.
- RealMadridFanatic
Ezt már korábban is kérdeztem, de ez hogy van?Khedira out - Kroos in = +10M
Egy gyengébb képességű, hasonló poszton szereplő Khedira a szintén egy év múlva lejáró szerződésével hogy érne többet, mint Kroos? Ráadásul ugye az az ördögi terve, hogy jövőre ingyen lép nagyobb aláírási pénzért és fizuért (ha igazak a hírek), amivel gyengíti a Real alkupozícióját, mivel most tudunk érte utoljára pénzt kapni, ha nem hosszabbít...
A realitás az, hogy 20 milla már jó pénz lenne érte, ha egy Bayernből 25-ért érkezett Kroos. Szerintem.
Más.
Annyira sok már a Casillasos balhé, hogy tényleg jobb lenne, ha menne. Arról nem is beszélve, hogy a pályán mutatott teljesítménye is nagyon kevés már a kezdőtagsághoz. Én nagyon csíptem Őt régen, de elég volt belőle. Nagy ikon, sokat köszönhet neki a madridizmus, de amennyiben igazak a korábbi és mostani pletykák, akkor szépen elkezdte szétbombázni a saját szobrát...
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
A szája jártatásán kívül még nem bizonyított semmit ilyen téren.attareal írta:James@Sonny írta: Az én szememben 1000-szer nagyobb madridista Ramos,hiába nem saját nevelés,de még tudnék rajta kívül is pár nevet mondani.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Marcelo és PepeAz én szememben 1000-szer nagyobb madridista Ramos,hiába nem saját nevelés,de még tudnék rajta kívül is pár nevet mondani.

-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
James@Sonny írta:Az én szememben 1000-szer nagyobb madridista Ramos,hiába nem saját nevelés,de még tudnék rajta kívül is pár nevet mondani.csabi* írta:lehet mégse akkora madridista iker?

Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Igen például ő is.Marci77 írta: Arbeloa..
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Arbeloa..@Sonny írta:Az én szememben 1000-szer nagyobb madridista Ramos,hiába nem saját nevelés,de még tudnék rajta kívül is pár nevet mondani.csabi* írta:lehet mégse akkora madridista iker?
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Az én szememben 1000-szer nagyobb madridista Ramos,hiába nem saját nevelés,de még tudnék rajta kívül is pár nevet mondani.csabi* írta:lehet mégse akkora madridista iker?
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Közben már hivatalos a Lopez - Milan biznisz. Talán ott megbecsülik. Köszönünk mindent Lopez!
But he is a good boy...
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
"San" Iker. Tipikus, amíg ő a nagykirály, addig minden fasza, minden happy, aztán mikor nem, akkor kiderül milyen is valójában. Rohadt szánalmas ez az egész. Arbeloa legalább megtanult őszinte lenni a sajtó, Mou, Iker és a többiek előtt, ő elmondta a hibáit nyilatkozatokban, bocsánatot kért, nem csak a pofája járt. Most meg ez.. hát rohadt nevetséges amit Casillas művel, remélem takarodik minél hamarabb. Aztán nem kell itt védeni, meg hogy nem biztos, a sajtó találta ki, stb.. Mourinho óta ez megy, biztos minden cikk kamu, persze...
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
hehe írta:casillas tipikus messi szindróma, látja hogy bármit megtehet, edzenie se kell túl keményen, úgyis a nála jobbat teszik ki.
Szó nélkül páros lábbal basznám ki és utánarúgnám a kur.áját is.
tisztelet?
ő mit tisztel?
undorító alak lett belőle. remélem jövőre már nem lesz a csapatban és a lófejű, sunyi képű nőjével együtt más helyre teszik át székhelyüket. Mou éra óta csak a bomlasztás megy a részéről, ami önmagában elfogadhatatlan egy játékostól, de hogy még a csapatkapitányi karszalag is az illetőn legyen...

But he is a good boy...
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
tubatibi írta:Remélem az Iker-fanok kimagyarázzák ezt, hogy ez nem is csapatbomlasztás, sőt az egész Arbeloa hibája.
ez nem is csapatbomlasztás, sőt az egész Arbeloa hibája.

komolyra fordítva a szót, ha ilyet művel, búcsúzzon el szépen kedden. normális esetben navas mellett sok esélye amúgy sem nem lesz.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
nekem eléggé felrémlik ebből raúl itt tartózkodásának a vége, amikor ő is hasonlóan már csak szétbarmolta az egységet. megvétózta villa leigazolását, ha jól emlékszek, edzőt utált ki a csapatból.
ezt nem szabad megint hagyni. aki a saját érdekeit a csapat elé helyezi, annak mennie kell. legyen akármekkora legenda. máshol az ilyeneket páros lábbal rúgják ki, itt sem kéne máshogy lennie.
nagyon rámehet a szezon, ha casillas ezt folytatja. van olyan érzésem, hogy, ha nem is most, de a télen legkésőbb el lesz zavarva és diegot pedig visszahozzuk valamilyen módon.
ezt nem szabad megint hagyni. aki a saját érdekeit a csapat elé helyezi, annak mennie kell. legyen akármekkora legenda. máshol az ilyeneket páros lábbal rúgják ki, itt sem kéne máshogy lennie.
nagyon rámehet a szezon, ha casillas ezt folytatja. van olyan érzésem, hogy, ha nem is most, de a télen legkésőbb el lesz zavarva és diegot pedig visszahozzuk valamilyen módon.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
casillas tipikus messi szindróma, látja hogy bármit megtehet, edzenie se kell túl keményen, úgyis a nála jobbat teszik ki.
tisztelet?
ő mit tisztel?
tisztelet?
ő mit tisztel?

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ez most kivételesen nem kamu, meg lehet nézni Arbeloa twitterjét, ott a bizonyíték.Persze a híreket néha nem árt fenntartással kezelni.
Kölyökkoromban én is rajongtam Casillasért de az utóbbi évek történései után mostmár ott vagyok, hogy "nem igazán csípem". És akkor most nagyon finoman fogalmaztam.

Remélem az Iker-fanok kimagyarázzák ezt, hogy ez nem is csapatbomlasztás, sőt az egész Arbeloa hibája.

"If you don't like your destiny, don't accept it."