Az én szememben 1000-szer nagyobb madridista Ramos,hiába nem saját nevelés,de még tudnék rajta kívül is pár nevet mondani.csabi* írta:lehet mégse akkora madridista iker?

Kommentáld a híreket
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Re: Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Közben már hivatalos a Lopez - Milan biznisz. Talán ott megbecsülik. Köszönünk mindent Lopez!
But he is a good boy...
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
"San" Iker. Tipikus, amíg ő a nagykirály, addig minden fasza, minden happy, aztán mikor nem, akkor kiderül milyen is valójában. Rohadt szánalmas ez az egész. Arbeloa legalább megtanult őszinte lenni a sajtó, Mou, Iker és a többiek előtt, ő elmondta a hibáit nyilatkozatokban, bocsánatot kért, nem csak a pofája járt. Most meg ez.. hát rohadt nevetséges amit Casillas művel, remélem takarodik minél hamarabb. Aztán nem kell itt védeni, meg hogy nem biztos, a sajtó találta ki, stb.. Mourinho óta ez megy, biztos minden cikk kamu, persze...
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
hehe írta:casillas tipikus messi szindróma, látja hogy bármit megtehet, edzenie se kell túl keményen, úgyis a nála jobbat teszik ki.
Szó nélkül páros lábbal basznám ki és utánarúgnám a kur.áját is.
tisztelet?
ő mit tisztel?
undorító alak lett belőle. remélem jövőre már nem lesz a csapatban és a lófejű, sunyi képű nőjével együtt más helyre teszik át székhelyüket. Mou éra óta csak a bomlasztás megy a részéről, ami önmagában elfogadhatatlan egy játékostól, de hogy még a csapatkapitányi karszalag is az illetőn legyen...

But he is a good boy...
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
tubatibi írta:Remélem az Iker-fanok kimagyarázzák ezt, hogy ez nem is csapatbomlasztás, sőt az egész Arbeloa hibája.
ez nem is csapatbomlasztás, sőt az egész Arbeloa hibája.

komolyra fordítva a szót, ha ilyet művel, búcsúzzon el szépen kedden. normális esetben navas mellett sok esélye amúgy sem nem lesz.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
nekem eléggé felrémlik ebből raúl itt tartózkodásának a vége, amikor ő is hasonlóan már csak szétbarmolta az egységet. megvétózta villa leigazolását, ha jól emlékszek, edzőt utált ki a csapatból.
ezt nem szabad megint hagyni. aki a saját érdekeit a csapat elé helyezi, annak mennie kell. legyen akármekkora legenda. máshol az ilyeneket páros lábbal rúgják ki, itt sem kéne máshogy lennie.
nagyon rámehet a szezon, ha casillas ezt folytatja. van olyan érzésem, hogy, ha nem is most, de a télen legkésőbb el lesz zavarva és diegot pedig visszahozzuk valamilyen módon.
ezt nem szabad megint hagyni. aki a saját érdekeit a csapat elé helyezi, annak mennie kell. legyen akármekkora legenda. máshol az ilyeneket páros lábbal rúgják ki, itt sem kéne máshogy lennie.
nagyon rámehet a szezon, ha casillas ezt folytatja. van olyan érzésem, hogy, ha nem is most, de a télen legkésőbb el lesz zavarva és diegot pedig visszahozzuk valamilyen módon.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
casillas tipikus messi szindróma, látja hogy bármit megtehet, edzenie se kell túl keményen, úgyis a nála jobbat teszik ki.
tisztelet?
ő mit tisztel?
tisztelet?
ő mit tisztel?

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ez most kivételesen nem kamu, meg lehet nézni Arbeloa twitterjét, ott a bizonyíték.Persze a híreket néha nem árt fenntartással kezelni.
Kölyökkoromban én is rajongtam Casillasért de az utóbbi évek történései után mostmár ott vagyok, hogy "nem igazán csípem". És akkor most nagyon finoman fogalmaztam.

Remélem az Iker-fanok kimagyarázzák ezt, hogy ez nem is csapatbomlasztás, sőt az egész Arbeloa hibája.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Nem elég a sz@r teljesítmény, már a viselkedés sincs rendben Ikernél. Jó lenne,ha nem bomlasztaná a közeget,mert sokat árthat a csapatnak vele. Arról nem is beszélve,hogy elviekben ő lenne az egyik legnagyobb madridista a keretben,és a csapat érdekeket kéne figyelembe vegye és a személyes problémái miatt nem kéne feszültséget kelteni az öltözőben.
Persze a híreket néha nem árt fenntartással kezelni.
Az lenne a legjobb ha már idén menne, a csapaton belül helyre állna a béke.A médiacirkusz igaz menne egy darabig,meg az Iker fanok hőzöngése,de mint tudjuk minden csoda 3 napig tart.
Persze a híreket néha nem árt fenntartással kezelni.
Az lenne a legjobb ha már idén menne, a csapaton belül helyre állna a béke.A médiacirkusz igaz menne egy darabig,meg az Iker fanok hőzöngése,de mint tudjuk minden csoda 3 napig tart.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ha ezt a "Casillas" ugyet nem rakjak rendbe akar nagyon is vissza uthet kesobb.
Tartok tole, h Carlo keves lesz ezt orvosolni...ezt Pereznek kell megoldania.
Tartok tole, h Carlo keves lesz ezt orvosolni...ezt Pereznek kell megoldania.

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
na asszem a forgatókönyv meg is van, NAGYON remélem hogy így leszNekem ugyan ez jutott eszembe a főoldali hír alapján.. A Milan megvenni úgyse fogja - fizetni kéne érte akkor-, jövőre úgyis megy Casillas, aztán akkor meg ő jön vissza második számú kapusnak. De így nem lesz elmondható, hogy csak úgy el lett zavarva Iker, hanem majd jövőre önszántából távozni majd..
ez lenne a legjobb, még egy évvel később meg elhozni Courtoist

Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
ez lenne a legjobb, még egy évvel később meg elhozni Courtoistpalesz77 írta:Nekem ugyan ez jutott eszembe a főoldali hír alapján.. A Milan megvenni úgyse fogja - fizetni kéne érte akkorGéci írta:És mivan akkor, ha jövőre visszajön?-, jövőre úgyis megy Casillas, aztán akkor meg ő jön vissza második számú kapusnak. De így nem lesz elmondható, hogy csak úgy el lett zavarva Iker, hanem majd jövőre önszántából távozni majd..

- matador
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
Igazad is lenne, csak egy valami felett siklottál el: nem profi sportoló, profi focista.@Sonny írta:Én inkább sírni tudnék egyébként,persze mikor először láttam én is kiröhögtem.
Azért nekem az kiveri egy kicsit a biztosítékot,hogy egy profi sportoló nem tud megcsinálni egy tisztességes fekvőtámaszt. Oké,hogy a labdarúgáshoz nem feltétlen ebben a gyakorlatban kell a legprofibbnak lenni,de ez akkor is kritikán aluli.

Nagyon nagy kedvencem Casillas, de majd' minden hírből az jön le, hogy kártékony elemként jobb lenne, ha ezt a szezont nem nálunk kezdené meg.
Sportfilozófia: Roger Federer
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Pontosan!palesz77 írta:Nekem ugyan ez jutott eszembe a főoldali hír alapján.. A Milan megvenni úgyse fogja - fizetni kéne érte akkorGéci írta:És mivan akkor, ha jövőre visszajön?-, jövőre úgyis megy Casillas, aztán akkor meg ő jön vissza második számú kapusnak. De így nem lesz elmondható, hogy csak úgy el lett zavarva Iker, hanem majd jövőre önszántából távozni majd..

- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Casillas mehet amerre lát, mostmár mindenki látja, hogy nem a csapatba való, főleg nem az utóbbi két év teljesítménye alapján nem, de a viselkedése is kiborít.
Meg én még azt nem értem, hogy a focistáknak, akik keresnek 4-5-6 millió eurót egy évben, amit kézhez kapnak, akkor még hova sír a szájuk a nagyobb fizetésér? Mindenük megva, álomlakás, álomautó, álomnő, álomnyaralás stb stb de még ennél is többet akarnak? Minek? Meg nem is olyan gyakran jótékonykodnak. CR-nek is rohadt sok a fizetése, de ő legalább közbe jótékonykodik és adományoz.
Meg én még azt nem értem, hogy a focistáknak, akik keresnek 4-5-6 millió eurót egy évben, amit kézhez kapnak, akkor még hova sír a szájuk a nagyobb fizetésér? Mindenük megva, álomlakás, álomautó, álomnő, álomnyaralás stb stb de még ennél is többet akarnak? Minek? Meg nem is olyan gyakran jótékonykodnak. CR-nek is rohadt sok a fizetése, de ő legalább közbe jótékonykodik és adományoz.
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Nekem ugyan ez jutott eszembe a főoldali hír alapján.. A Milan megvenni úgyse fogja - fizetni kéne érte akkorGéci írta:És mivan akkor, ha jövőre visszajön?

Nagyon nem lesz az igy jo. Ancselottinak kene rendbetenni a dolgokat. Iker meg kussoljon es dolgozzon. Ki gondolta volna hogy a spanyolok kozt lesz ekkora szethuzas.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Iker jövőre lép. Addig bírnák ki valahogy... Majd az öreg Carló remélem felképeli őket.