Kommentáld a híreket
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Re: Kommentáld a híreket
Nem elég a sz@r teljesítmény, már a viselkedés sincs rendben Ikernél. Jó lenne,ha nem bomlasztaná a közeget,mert sokat árthat a csapatnak vele. Arról nem is beszélve,hogy elviekben ő lenne az egyik legnagyobb madridista a keretben,és a csapat érdekeket kéne figyelembe vegye és a személyes problémái miatt nem kéne feszültséget kelteni az öltözőben.
Persze a híreket néha nem árt fenntartással kezelni.
Az lenne a legjobb ha már idén menne, a csapaton belül helyre állna a béke.A médiacirkusz igaz menne egy darabig,meg az Iker fanok hőzöngése,de mint tudjuk minden csoda 3 napig tart.
Persze a híreket néha nem árt fenntartással kezelni.
Az lenne a legjobb ha már idén menne, a csapaton belül helyre állna a béke.A médiacirkusz igaz menne egy darabig,meg az Iker fanok hőzöngése,de mint tudjuk minden csoda 3 napig tart.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ha ezt a "Casillas" ugyet nem rakjak rendbe akar nagyon is vissza uthet kesobb.
Tartok tole, h Carlo keves lesz ezt orvosolni...ezt Pereznek kell megoldania.
Tartok tole, h Carlo keves lesz ezt orvosolni...ezt Pereznek kell megoldania.

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
na asszem a forgatókönyv meg is van, NAGYON remélem hogy így leszNekem ugyan ez jutott eszembe a főoldali hír alapján.. A Milan megvenni úgyse fogja - fizetni kéne érte akkor-, jövőre úgyis megy Casillas, aztán akkor meg ő jön vissza második számú kapusnak. De így nem lesz elmondható, hogy csak úgy el lett zavarva Iker, hanem majd jövőre önszántából távozni majd..
ez lenne a legjobb, még egy évvel később meg elhozni Courtoist

Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
ez lenne a legjobb, még egy évvel később meg elhozni Courtoistpalesz77 írta:Nekem ugyan ez jutott eszembe a főoldali hír alapján.. A Milan megvenni úgyse fogja - fizetni kéne érte akkorGéci írta:És mivan akkor, ha jövőre visszajön?-, jövőre úgyis megy Casillas, aztán akkor meg ő jön vissza második számú kapusnak. De így nem lesz elmondható, hogy csak úgy el lett zavarva Iker, hanem majd jövőre önszántából távozni majd..

- matador
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Igazad is lenne, csak egy valami felett siklottál el: nem profi sportoló, profi focista.@Sonny írta:Én inkább sírni tudnék egyébként,persze mikor először láttam én is kiröhögtem.
Azért nekem az kiveri egy kicsit a biztosítékot,hogy egy profi sportoló nem tud megcsinálni egy tisztességes fekvőtámaszt. Oké,hogy a labdarúgáshoz nem feltétlen ebben a gyakorlatban kell a legprofibbnak lenni,de ez akkor is kritikán aluli.

Nagyon nagy kedvencem Casillas, de majd' minden hírből az jön le, hogy kártékony elemként jobb lenne, ha ezt a szezont nem nálunk kezdené meg.
Sportfilozófia: Roger Federer
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Pontosan!palesz77 írta:Nekem ugyan ez jutott eszembe a főoldali hír alapján.. A Milan megvenni úgyse fogja - fizetni kéne érte akkorGéci írta:És mivan akkor, ha jövőre visszajön?-, jövőre úgyis megy Casillas, aztán akkor meg ő jön vissza második számú kapusnak. De így nem lesz elmondható, hogy csak úgy el lett zavarva Iker, hanem majd jövőre önszántából távozni majd..

- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Casillas mehet amerre lát, mostmár mindenki látja, hogy nem a csapatba való, főleg nem az utóbbi két év teljesítménye alapján nem, de a viselkedése is kiborít.
Meg én még azt nem értem, hogy a focistáknak, akik keresnek 4-5-6 millió eurót egy évben, amit kézhez kapnak, akkor még hova sír a szájuk a nagyobb fizetésér? Mindenük megva, álomlakás, álomautó, álomnő, álomnyaralás stb stb de még ennél is többet akarnak? Minek? Meg nem is olyan gyakran jótékonykodnak. CR-nek is rohadt sok a fizetése, de ő legalább közbe jótékonykodik és adományoz.
Meg én még azt nem értem, hogy a focistáknak, akik keresnek 4-5-6 millió eurót egy évben, amit kézhez kapnak, akkor még hova sír a szájuk a nagyobb fizetésér? Mindenük megva, álomlakás, álomautó, álomnő, álomnyaralás stb stb de még ennél is többet akarnak? Minek? Meg nem is olyan gyakran jótékonykodnak. CR-nek is rohadt sok a fizetése, de ő legalább közbe jótékonykodik és adományoz.
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Nekem ugyan ez jutott eszembe a főoldali hír alapján.. A Milan megvenni úgyse fogja - fizetni kéne érte akkorGéci írta:És mivan akkor, ha jövőre visszajön?

Nagyon nem lesz az igy jo. Ancselottinak kene rendbetenni a dolgokat. Iker meg kussoljon es dolgozzon. Ki gondolta volna hogy a spanyolok kozt lesz ekkora szethuzas.
-
Iker jövőre lép. Addig bírnák ki valahogy... Majd az öreg Carló remélem felképeli őket.
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Nah már megint kezdődik. Szuper. Remélem perez véleménye is kezd megváltozni, mert nem lesz ez így jó.
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
ez megvan?
http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... ID=HP_BN_1
casillas dobott egy lájkot arra, hogy diego lopez szar, és arbeloa olyan lassú, mint egy bábu.
erre arbeloa retweetelt egy könyvet, aminek a címe casillas, a real tumorja.
utóbbiért arbeloa elnézést kért, kérdés, hol késik ugye a gran capitán bocsánatkérése, mert ugye ő feddhetetlen és ő maga a real madrid, ja és ezt sem ő kezdte.
http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... ID=HP_BN_1
casillas dobott egy lájkot arra, hogy diego lopez szar, és arbeloa olyan lassú, mint egy bábu.
erre arbeloa retweetelt egy könyvet, aminek a címe casillas, a real tumorja.
utóbbiért arbeloa elnézést kért, kérdés, hol késik ugye a gran capitán bocsánatkérése, mert ugye ő feddhetetlen és ő maga a real madrid, ja és ezt sem ő kezdte.

Semmi. Almai klubjaban fejezheti be.
-
És mivan akkor, ha jövőre visszajön?BBeno írta:Grta perez ujra nevet a milan. Legalabb casillas jovore lelecel es visszajohet lopez

Grta perez ujra nevet a milan. Legalabb casillas jovore lelecel es visszajohet lopez
- h3x0r
Khedira 2010-ben jott, mig kovetkezo evben Vidal helyett Sahint hoztuk el.reeed_ati írta:(közben ugye miatta lecsúsztunk VidalrólKhedira, vagyis hát nem miatta, mert ezt a vezetőség baxta el nem is kicsit)
A kosárcsapatban jobban el tudnám képzelni, azok ilyen bengák.
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Én inkább sírni tudnék egyébként,persze mikor először láttam én is kiröhögtem.
Azért nekem az kiveri egy kicsit a biztosítékot,hogy egy profi sportoló nem tud megcsinálni egy tisztességes fekvőtámaszt. Oké,hogy a labdarúgáshoz nem feltétlen ebben a gyakorlatban kell a legprofibbnak lenni,de ez akkor is kritikán aluli.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Egyébként valószínű ez egy egyedi eset volt, mert tuti baromira odateszi magát.Khedira
Pont ő a legjobb példa arra, ha valaki full tehetségtelen, még akkor is milyen magasságokba el lehet jutni.
Tényleg vajon megnézhette valaki ezt a játékost, mielőtt leigazoltuk?
Mert én anno baromira örültem látatlanba, azt mondták a Stuttgart legjobbja, az egyik legjobb vkp a bundásból, ó mondom ez kell nekünk, aztán megláttam játszani...

(közben ugye miatta lecsúsztunk Vidalról

A kosárcsapatban jobban el tudnám képzelni, azok ilyen bengák.

Cristiano Ronaldo napokon belül eligazol.
A helyébe én is elmennék, főleg ezekután. Azért nem kis előrelépés lenne a karrierjében.
A helyébe én is elmennék, főleg ezekután. Azért nem kis előrelépés lenne a karrierjében.

Ezt már a fél fórum kiröhögte a CR-topikban.

"If you don't like your destiny, don't accept it."