Elektronika
- Galacticos
Re: Elektronika
ti használtok telefonon vírusírtót?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tupákok! Tablettát vennék, 60-70 ropi a felső határ kb, nagy képernyő (9-10col), megbízhatóság, gyorsaság a szempont, netezésre, filmekre/sorozatkora kéne elsősorban. Tippek? Én eddig asus memo 10-et néztem ki.
Nem illik.
- ___Samy___
megjött a telefonom kínából, sértetlenül!!!
szal nem kell fosni szerintem

szal nem kell fosni szerintem
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
szerintem semmi, ezek ennyit érnek, ha felmész dhgate.com és egyéb kínai oldalakra 5-10 dollálért vannakebbe mi lehet a buktató?
mert ennyiért 32gigás pendrive ajándék.
Sziasztok!
Anyukámnak van egy Acer 5715Z típusú laptopja amihez sajnos elromlott a töltőkábel.
65W-os a töltő, ezt néztem ki, azt írja univerzális töltő, 65W-os és Acerhez is. Szerintetek ez jó lesz hozzá?
Anyukámnak van egy Acer 5715Z típusú laptopja amihez sajnos elromlott a töltőkábel.
65W-os a töltő, ezt néztem ki, azt írja univerzális töltő, 65W-os és Acerhez is. Szerintetek ez jó lesz hozzá?
- mocsok
Akinek a legtöbbet küldi. Úgy tudom.tubatibi írta:Snapchaten, ugye, ha rámész egy névre, ott általában van 3 ember és előttük egy sárga csillag, ez azt jelenti, hogy akinek a legtöbb képet küldi vagy akitől a legjobbat kapja, esetleg mind a kettő összevetve?
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Tudom már 2 hete írtad, de még csak most olvastam. Szóval nekem, amikor az a nagy meleg volt, hogy még a szobában is 30 fok volt, akkor a procim játék közben felment 90 fokra és ott egyszerűen csak kikapcsolt a gép. Pedig nem egy Crysis 8-ról volt szó, hanem csak egy szimpla FM2014 miatt. Vettem alá hűtőpadot (CoolerMaster NOTEPAL XL) és nekem az -10 fokot jelentett kb. Csendesen működik a ventilátor, de hűvösebb napokon ki is kapcsolható és csak sima padként is tudod használni a cuccot. Plusz funkció, hogy USB hubként is szolgál (3db USB 2.0 port van rajta). Igaz 7ezer forint volt, de én maximálisan elégedett vagyok vele. Ha a dolog továbbra is fennáll, akkor csak ajánlani tudom neked is egy ilyen beszerzését.___Samy___ írta:sokat hűtött rajta a hűtőpad? én is nézegettem már, de ha nem muszáj nem dobok ki 4-5 ezret feleslegesen

Snapchaten, ugye, ha rámész egy névre, ott általában van 3 ember és előttük egy sárga csillag, ez azt jelenti, hogy akinek a legtöbb képet küldi vagy akitől a legjobbat kapja, esetleg mind a kettő összevetve?

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
szerintem a descriptionben a noticenál azt írja, hogy nem a kereskedelmi csomagolásban van a cucc, hanem gyártói izében (=valami kis nejloncsomagba bele van baszva, oszt kész).
ergó szerintem ez ilyen "leesett a kamion hátuljáról", de engem ez nem zavarna, ha erre lenne szükségem, nem érdekelne, egyből megrendelném, működéssel nem hiszem, hogy gond lenne.
ja meg csak 2.0-s usb, az már manapság elavult technika, nem is lehet érte túl sok pénzt kérni.
most látom ez bides, sokkal többért fog ez elmenni. én amikor aktívan ebayeztem (minden szir-szart megvettem 1-2 dollárért, amik most csak a port fogják a szobámban

- Galacticos
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, ZTE FC
BatteryChampion nevű webshoppal kapcsolatban van valakinek tapasztalata esetleg?
- Boky
szerintem 1x már írtam, hogy jó néhányat zuhant már, de azóta kétszer is leejtettem úgy (nem volt épp tokban), hogy félve vettem fel a földről, de továbbra sincs semmi baja.Galacticos írta:ezt azért ne teszteld le: de ejtetted már le? előbb néztem egy töréstesztet, és mikor képernyővel lefele landolt akkor beis tört a kijelző.Boky írta:az eredeti kérdésre reagálva gala, én most itt tartottam egy rögtönzött tesztet egy bicskával, de nekem nem érzékelte az érintéstkösz a szakmai választ.BBeno írta:vegyél kapacitív kesztyűt. 1000-ért már dobják utánad. sztem tecsóban is kapni 500 körül télen.
amúgy g3 felejtős.

- Galacticos
ezt azért ne teszteld le: de ejtetted már le? előbb néztem egy töréstesztet, és mikor képernyővel lefele landolt akkor beis tört a kijelző.Boky írta:az eredeti kérdésre reagálva gala, én most itt tartottam egy rögtönzött tesztet egy bicskával, de nekem nem érzékelte az érintést
kösz a szakmai választ.BBeno írta:vegyél kapacitív kesztyűt. 1000-ért már dobják utánad. sztem tecsóban is kapni 500 körül télen.

amúgy g3 felejtős.

- Boky
ebayen 1$ (frí sippinggelBBeno írta:vegyél kapacitív kesztyűt. 1000-ért már dobják utánad. sztem tecsóban is kapni 500 körül télen.Galacticos írta:na újra g2.
nem tudom mi a "szakkifejezés" erre.
a g3ról láttam egy videót amiben késsel karcolgatják a kijelzőt és hogy nem látszik meg ugye a gorilla üveg miatt. viszont a kés "érintésére" is reagált a kijelző, tehát nem csak hőérzékelésére. a g2 is ilyen?
remélem értitek a kérdést de leegyszerűsítem.
kesztyűbe télen nyomkodhattam a desire x-et de nem igazán reagált. vagy ha kizárólag csak körömmel értem hozzá.

nekem szobatársam vett ilyet karácsonyra 2 éve, egész jó, csak vékony. van a zsebemben egy sima kesztyű, meg ez, aztán ha akarok telózni villamoson, buszon, akkor addig azt húzom fel.

az eredeti kérdésre reagálva gala, én most itt tartottam egy rögtönzött tesztet egy bicskával, de nekem nem érzékelte az érintést

de aztán nehogy ez billentse át a mérleget a g3 oldalára

vegyél kapacitív kesztyűt. 1000-ért már dobják utánad. sztem tecsóban is kapni 500 körül télen.Galacticos írta:na újra g2.
a g3ról láttam egy videót amiben késsel karcolgatják a kijelzőt és hogy nem látszik meg ugye a gorilla üveg miatt. viszont a kés "érintésére" is reagált a kijelző, tehát nem csak hőérzékelésére. a g2 is ilyen?
kesztyűbe télen nyomkodhattam a desire x-et de nem igazán reagált. vagy ha kizárólag csak körömmel értem hozzá.
- Galacticos
na újra g2.

- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
PLS HELP!
Miért van az,hogy a lassan 1 éves Samsung laptopomon egyik pillanatról a másikra kikapcsol a hangfal,és semmilyen körülmények között nem óhajt megszólalni,egészen addig,amíg újra nem indítom a gépet. Utána hibátlanul tudok rajta filmez nézni,zenét hallgatni. Sőt,tovább megyek,amikor nem szól a hangszóró,akkor nem tudok youtube-os videót nézni,mert kiírja hogy "hiba történt,kérjük,később próbáld újra". Miután újraindítóm a gépet,hibátlanul megy minden youtube-os videó. Van összefüggés a kettő között? Mi lehet a gond?
A videó kártyával és/vagy a hangkártyával lehet probléma?
Ui: legtöbbször akkor nem szól a hangszóró,ha a gép felébred az alvó üzemmódból. A gépen 2 év garancia van,viszont nem szeretném szervizbe vinni,mert félek,hogy szándékosan elbaszarintanak valamit rajta,aztán már "sosem lesz tökéletes..."
Előre is köszi,akinek van tippje,kérem írja meg!
Miért van az,hogy a lassan 1 éves Samsung laptopomon egyik pillanatról a másikra kikapcsol a hangfal,és semmilyen körülmények között nem óhajt megszólalni,egészen addig,amíg újra nem indítom a gépet. Utána hibátlanul tudok rajta filmez nézni,zenét hallgatni. Sőt,tovább megyek,amikor nem szól a hangszóró,akkor nem tudok youtube-os videót nézni,mert kiírja hogy "hiba történt,kérjük,később próbáld újra". Miután újraindítóm a gépet,hibátlanul megy minden youtube-os videó. Van összefüggés a kettő között? Mi lehet a gond?
A videó kártyával és/vagy a hangkártyával lehet probléma?
Ui: legtöbbször akkor nem szól a hangszóró,ha a gép felébred az alvó üzemmódból. A gépen 2 év garancia van,viszont nem szeretném szervizbe vinni,mert félek,hogy szándékosan elbaszarintanak valamit rajta,aztán már "sosem lesz tökéletes..."
Előre is köszi,akinek van tippje,kérem írja meg!

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Értem, hát ezer kösz mindenkitől!
Szerintem ma este berendelem aztán írok, ha van valami szopóág

Szerintem ma este berendelem aztán írok, ha van valami szopóág

ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én úgy HALLOTTAM, hogy kinyitják ezt is elég gyakran...aztán még eredetiség vizsgára is küldök, de volt, hogy olyat MESÉLTEK, hogy Angliába ment először a csomag, aztán vissza Kínába, majd úgy hozzám...izé Magyarországra.felbontani ezt nem fogják, mert nem olyan mint a doboz.
A feltűnést lehet kerülni, ha sok címre rendel az ember, úgy hallottam valaki négy-öt címet variált.
:Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema