Miért a milyenk mennyit ér?Baselen kívül ez a svájci bajnokság se ér sokat. Nem kell beszarni tőlük.
A legkönnyebb ellenfelet kapta a Loki, de azért így sem ők az esélyesek..régen volt, de 2008-ban 7-3-as összesítéssel verték ki a Lokit a svájciak!
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. augusztus 8., péntek 13:52
Miért a milyenk mennyit ér?Baselen kívül ez a svájci bajnokság se ér sokat. Nem kell beszarni tőlük.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 8., péntek 13:49
Baselen kívül ez a svájci bajnokság se ér olyan sokat. Nem kell beszarni tőlük.Santi írta:Nem értem mire ez a nagy hurrá optimizmus. Ez egy svájci csapat. A svájci labdarúgáshoz pedig közünk nincs. Több válogatott játékosuk is van, nem mi vagyunk az esélyesebbek akárhogy is nézzük.
HozzászólásSzerző: Santi » 2014. augusztus 8., péntek 13:48
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. augusztus 8., péntek 13:40
Ez volt majdnem az elvárás, a hazai Bate elleni meccs lejátszása után... "idegenben jó az iksz", arra kell törekedni. Aztán sikerült elcseszni.Remy írta:Azért a Young Boyst illene megverni. Idegenben X, hazain pedig győzelem. Nem lehet kifogás, a legkönnyebb ellenfelet kapták meg.danianevem írta:A Young Boyst kapta a Loki. Verhető a svájci csapat, de gondolom majd megint csak a kifogásokat hallgatjuk...
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 8., péntek 13:35
Azért a Young Boyst illene megverni. Idegenben X, hazain pedig győzelem. Nem lehet kifogás, a legkönnyebb ellenfelet kapták meg.danianevem írta:A Young Boyst kapta a Loki. Verhető a svájci csapat, de gondolom majd megint csak a kifogásokat hallgatjuk...
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. augusztus 8., péntek 13:19
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. augusztus 8., péntek 12:57
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. augusztus 8., péntek 12:51
Igaz-igaz.wxyz írta:Őket nem kaphatták volna meg. A BATE kiemelt volt, a Debrecen nem lett volna az
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. augusztus 8., péntek 12:30
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 8., péntek 12:28
Na ilyenkor vagyok ideges... Itt van tőlem 40km-re Debrecen. Bejutnak abba a retkes csoportba, és még akár a Realt is kaphatták volna erre szerencsétlenkednek... De jöjjön ki egy értelmesebb csapat. Simán kinéztem volna, de minek is hiszem azt, hogy ezek képesek is valamire...realistahuni írta:Ha továbbjutott volna a DVSC akkor talán a legkönnyebb ellenfelet kapta volna, a Slovan Bratislavat.
Simán összejöhetett volna a csoportkör.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. augusztus 8., péntek 12:20
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. augusztus 7., csütörtök 16:37
Azért kapott akkor Róth új beosztást az utánpótlásban
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. augusztus 7., csütörtök 11:57
Azt, hogy igaz!BBarni:
mennyit tudsz erről a Főtaxi-s akcióról hogy 10ezer Ft-ért 2 ingyen jegyet adnak?![]()
HozzászólásSzerző: deni » 2014. augusztus 7., csütörtök 11:37
Bár nem BBarni vagyok, de én ennyit találtam róla:El Sie7e írta:BBarni:
mennyit tudsz erről a Főtaxi-s akcióról hogy 10ezer Ft-ért 2 ingyen jegyet adnak?
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. augusztus 7., csütörtök 11:36
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2014. augusztus 7., csütörtök 11:07
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. augusztus 6., szerda 22:55
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. augusztus 6., szerda 11:50
Elozo szezonban ennyi penzt kaptak a csapatok a BL-ben es az EL-benrealistahuni írta:Igen, viszont még vannak a közvetítési jogdíjak, amik szépen feltornázzák ezt az összeget.8,6 millió a rajtpénz.
Győzelem 1 milla, döntetlen fél milla.
Vagy nem?
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. augusztus 6., szerda 11:13
Igen, viszont még vannak a közvetítési jogdíjak, amik szépen feltornázzák ezt az összeget.8,6 millió a rajtpénz.
Győzelem 1 milla, döntetlen fél milla.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. augusztus 6., szerda 10:57
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem