Kommentáld a híreket
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Kommentáld a híreket
A fizetéseknél az is fontos szempont, hogy kinek mekkora a reklámértéke. "Egy Benzemának" jóval nagyobb, mint a kis argentinnek. Akiknek ekkora a fizetése, annak a marketingbevételeiből lecsippentett százalék többé-kevésbé fedezi a saját nettóját (vagy akár a fizetését). Di María meg legyen bármennyire is hasznos, nem tudok róla, hogy olyan nagy marketingértékkel rendelkezne.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Igen a klubnak van igaza. Egy sérült játékos ne játsszon már ,h még jobban rásérüljön. A klub adja neki a fizetést. Sőt ,h ha el is akarna menni akkor sérülten szerinted mennyiért vagy ki vinné el?dannen írta:a legutolsó hírek szerint azért sértődött meg, mert a klub nem hagyta, hogy játsszon a VB döntőn. bár gondolom ebben is ő lesz a szemét, hogy jajj a klubnak igaza van
Sőt sérülten még a válogatottat is csak hátráltatná. (Costa Bl döntő)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára volt 2014. augusztus 8., péntek 13:01-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
nem tudni mi az igazi a hírekből és mi nem. én azt mondom maradjon, illarra kölcsönbe valahova és khedirat pedig leadni a méhtelepen.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
én nekem az nem tetszik, hogy lehoz 1 jó fél évet (a többiben esztelenül csinálja a semmit) és máris többet akar. ő akar nyomást gyakorolni a vezetőségre...nálam az ilyen nem fér bele, most kaphatnánk érte 60-70 millát, vigyék...főleg ha CA-nak kell őt győzködnie hogy maradjon
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Majdnem 50-50 a máriáról szóló szavazás állása. Nem tudom mi bajotok van DM-el. Nem tudjuk,hogy mi igaz és mi nem a sok nyári szar pletykából. A lelkét kitette a csapatért a tavalyi szezonban. Talán a legjobban zokogott amikor végre felértünk a csúcsra. A váratlant tavaly egyedül ő hozta. A fizetése egy Benznek most már 7(?) millió, akkor neki is megemelhetnék 5-re. James szerintem alkalmatlan arra a játékra amit DM nyomat. Sajnos sok van idő van még szeptember elsejéig de bízok benne,hogy marad.
Youtube-on elég aktívak mostanság, oda felszoktak kerülni az edzésről kis videók.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
Ja akkor bocsi.
Én meg képekre gondoltam.

Én meg képekre gondoltam.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
a fene a többség megtartaná DM-et

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
BekaphatodKerlon írta:Madrid, Valdebas 10:30. Lekésted.Géci írta:A reggeli edzést valahol meg lehet nézni?

Madrid, Valdebas 10:30. Lekésted.Géci írta:A reggeli edzést valahol meg lehet nézni?

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Videóra gondolok, de ha nem telefonon leszek, majd szétnézek.csabi87 írta:Géci írta:A reggeli edzést valahol meg lehet nézni?
Ott a twitter a főoldalon jobb alul.Már vannak fennt képek.
Biztos lesznek a hivatalos oldalon is.

Géci írta:A reggeli edzést valahol meg lehet nézni?
Ott a twitter a főoldalon jobb alul oda szoktak kitenni képeket,meg biztos lesznek a hivatalos oldalon is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csabi87 2014. augusztus 8., péntek 11:57-kor.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
-
A reggeli edzést valahol meg lehet nézni?
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Közben nézegetem h elvileg Casemiróért kölcsönbe vételéért 1,5 milliót fizetett a Porto, míg Jesusért a Levante 0,5 millió eurót.
A Napoliban nem lenne még rossz helye és talán ők tudnak is fejlődni.Géci írta:Továbbra is tartom, hogy szerintem Falcao nem jön, Lopeznek viszont, ha tényleg van választási lehetősége akkor, ha van esze akkor nem a kiéget Serie A ba megy...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ha majd CR már nem fogja tudni erőből megoldani,akkor majd a kapu elé érkezik többször,mert kiszolgálják majd,abban amúgy is a világ legjobbja.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Savazás.
Egyébként szerintem DM eligazol, csak nem kapunk érte 75 milliót, hanem valahol 50 és 60 között. Ami nagyjából elég Pogbára. :Đ
Egyébként szerintem DM eligazol, csak nem kapunk érte 75 milliót, hanem valahol 50 és 60 között. Ami nagyjából elég Pogbára. :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Továbbra is tartom, hogy szerintem Falcao nem jön, Lopeznek viszont, ha tényleg van választási lehetősége akkor, ha van esze akkor nem a kiéget Serie A ba megy...
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
CR-nek a játéka a fizikumára épül. Ezért nem nagyon lehet megjósolni amagamfajtának, hogy meddig bírja. Lehet, hogy a fizikuma miatt 35 éves koráig is tudja majd elég jó szinten nyomni, de az is lehet, hogy pont amitt fog pár éven belül nagyon csúnyán visszaesni. Ahogy a teste gyengül, úgy fog a játéka is halványabb lenni.
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Egyrészt azzal egyetértek, hogy CR pótlása is benne lehet ezekben az igazolásokban (tavaly Bale is ide sorolható már). Az a kérdés CR-nél, hogy 30-32 évesen mit bír a szervezete ilyen tempó mellett, amit ő diktál. Motivációs gondok nála szinte kizártak, ha az alkatát nézzük, akkor Ibra vagy Drogba jut eszembe, akik ilyen idősen vígan elvoltak, 33-34 éves korukig meghatározó lehet CR is, ha nem is évi 50-60 góllal. A sebessége ha csökken is idővel hasznos tud maradni. Igaz, hogy a megindulásai a robbanékonysága a játékstílusa alapját jelentik, de azért van esze is a focihoz, az edzők segítségével át lehet kicsit formálni a szerepét. Pláne, ha Bale, James, Jesé meg még ki tudja kik képesek elől pörgetni a játékot. Az megint más kérdés, hogy hogy fogja viselni fejben, ahogy lassul, nem annyira kimagasló, mint addig volt. 1-2 évig meg nem kell aggódni én azt mondom.