wZoLee7 írta:kispados kapitány? nem semmi

nem jut eszembe olyan a jelenlegi barcából, aki ha odamegy a bíróhoz egyedül nem nézne ki nevetségesen...hiszen mindig csoportosan nyomják, de akkor is...Messi kilőve, elég ránézni, Suarez új, Neymar is viszonylag, de egy visszaeső és egy színésznek kikiáltott játékos nem sok vizet zavar a bíró szemében...Iniesta az ekit elsőszámúnak tennék meg, mert hátrafelé már igazán senki sincs akire gondolni lehetne
Nálatok is Casillast szavaznák meg szerintem a játékosok, még ha tudni lehetne, hogy Navas fog védeni helyette, akkor is. Ez inkább egy gesztus a részükről szerintem.. Tavaly is Puyi volt nálunk az első számú kapitány, mégse játszott mindig akkor sem, amikor épp tudott volna. Úgyhogy nagy eséllyel a meccsek 75%-ában Iniesta lesz a kapitány - nagyon remélem.
A jelenlegi keretből meg Mascherano az szerintem, aki leginkább kapitány alkatnak mondható. Busi se olyan rossz amúgy még rajta kívül, a jövőben meg én Bartrát el tudnám képzelni. Már most is nagyon sokszor ő megy oda bátorítani, lelkesíteni, lenyugtatni másokat, pedig még nagyon alul van a ranglétrán.. Szóval ha még 5 év múlva is nálunk játszik, és kezdő lesz addigra, akkor simán elhiszem, hogy ő lesz a kapitány.
Egy hihetetlenül hiteles forrás szerint pedig
Cuadradot el tudnánk akár csábítani! Bárcsak..

Komolyan, Bale lesz az avatarom fél évig, ha sikerül elhoznunk a kolumbiait, és elpasszoljuk Alvest..