Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Hát nem tom... Csóri gyerek szerintem olyan mint Puyol, csak nem tudásban hanem sérülékenységben... A másik pedig, hogy 1 év van a szerződěséből, csere az Arsenálban, és fizetnek érte 15 millió fontot!? Na ők tudják...
Örülök, hogy nem egy Mangala/Thiago Silva/Benatia/Kompany pakkból került ki a középhátvéd. Igazoltak egy töltelék Mathieu-t meg egy zsákbamacska Varmaelen-t, hát kíváncsi vagyok, hogy fog muzsikálni. 
Ezt a nyarat is sikeresen megúszták saját nevelésekkel.

Ezt a nyarat is sikeresen megúszták saját nevelésekkel.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Tetszik a barca védősora
Ha ezeket nem alázzuk meg hátul, akkor hagyjuk is az egészet. Nem hozhatják le a meccseket ellenünk 0 vagy 1 kapott góllal, ez a hátvédsor nem.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Van helyette Szmalling meg Fil Dzsonsz.Caraway írta:Vermaelen-> Barca
Hálisten nem a Unitedhez jön.

Ha jól tudom akkor 15 millió fontért jön.
Jót fog tenni neki ez a váltás,és remélem,hogy a 09/10-es formáját hozza magával.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Még nem hivatalos, de már tényleg nagyon sanszos. Mostmár lehet Cuadradora koncentrálni, elméletileg kevesebb fizetéssel is minket preferálna..Caraway írta:Vermaelen-> Barca

Amúgy most olvastam olyat, hogy a MU Bildre vagy Benatiara megy rá. Te mint jobban tájékozott kolléga, meg tudsz erősíteni ebben?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2014. augusztus 8., péntek 12:14-kor.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Vermaelen-> Barca

- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
A BBVA Liga (hun) egy fészbúkos regisztráció, elég meredek pletykákat közölgetnek le tényként, náluk talán még én is megbízhatóbb vagyok néha-néhatubatibi írta:Már csak ezért is feloldják a büntit, nehogymár Mes...akarom mondani Suárez ne kapja meg az aranycipőt.
Ez a cikk a sötét oldalról van, de azok a helyesírási hibák, arra engednek következtetni, hogy ez egy bohóc cikk.

Már csak ezért is feloldják a büntit, nehogymár Mes...akarom mondani Suárez ne kapja meg az aranycipőt.' Mivel Suárez jelnleg nem aktív játékosnak tekintendő, ezért nem fogják jelölni a Norwich elleni találatát a Puskás díj jelölt golok listájára. A játékos, ha nem oldják fel a szerződését, akkor az aranycipőt sem veheti át és nem lehet ott az UEFA év játékosa eseményen, ahol könnyen a TOP 3-ba kerülhet.'
Forrás: BBVA Liga (hun)

Ez a cikk a sötét oldalról van, de azok a helyesírási hibák, arra engednek következtetni, hogy ez egy bohóc cikk.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Szerintem marad az eltiltás, de edzeni engedni fogják... Magyarán enyhítenek rajta.
szeretném megtenni, hogy Messi lesz a MOM, remélem ez jól fizet :ĐRealista24 írta:Elkezdődött Suarez tárgyalása, tippek?
1,5 marad az eltiltás
1 csökkentik
0,7 törlik
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
0,3 Mourinhot tiltják el helyette

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Elkezdődött Suarez tárgyalása, tippek?
1,5 marad az eltiltás
1 csökkentik
0,7 törlik
1,5 marad az eltiltás
1 csökkentik
0,7 törlik

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... ID=HP_HN_1
fakkkkk yyyyeeea..remélem még sok-sok évig láthatunk barca mezben.
fakkkkk yyyyeeea..remélem még sok-sok évig láthatunk barca mezben.
-
Ilyet direkt nem írtam, jó lesz az nekem..csabi* írta:pálesz az avát mi választjuk :Đ

-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
akkor te se sokáig leszel culéDrake írta:GT jelenleg egy Skandináv madridistaképző tábor foglya,de a héten indulok és megmentem.

pálesz az avát mi választjuk :Đ

-
Nem ő vagyok, ahogy hallom ő már átpártolt és Madridista lett, engem ez a veszély nem fenyeget..csabi* írta:szavadon foglak
egyébként te nem egy gt újrareg vagy?![]()
![]()

A kijelentésemmel meg azért elég biztosra mentem, nem hiszem - sajnos -, hogy be kell hajtanod majd - bár avám már lenne.

-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
GT jelenleg egy Skandináv madridistaképző tábor foglya,de a héten indulok és megmentem.csabi* írta:szavadon foglakpalesz77 írta: Egy hihetetlenül hiteles forrás szerint pedig Cuadradot el tudnánk akár csábítani! Bárcsak..Komolyan, Bale lesz az avatarom fél évig, ha sikerül elhoznunk a kolumbiait, és elpasszoljuk Alvest..
egyébként te nem egy gt újrareg vagy?![]()
![]()

-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
szavadon foglakpalesz77 írta: Egy hihetetlenül hiteles forrás szerint pedig Cuadradot el tudnánk akár csábítani! Bárcsak..Komolyan, Bale lesz az avatarom fél évig, ha sikerül elhoznunk a kolumbiait, és elpasszoljuk Alvest..
egyébként te nem egy gt újrareg vagy?

-
Nálatok is Casillast szavaznák meg szerintem a játékosok, még ha tudni lehetne, hogy Navas fog védeni helyette, akkor is. Ez inkább egy gesztus a részükről szerintem.. Tavaly is Puyi volt nálunk az első számú kapitány, mégse játszott mindig akkor sem, amikor épp tudott volna. Úgyhogy nagy eséllyel a meccsek 75%-ában Iniesta lesz a kapitány - nagyon remélem.wZoLee7 írta:kispados kapitány? nem semminem jut eszembe olyan a jelenlegi barcából, aki ha odamegy a bíróhoz egyedül nem nézne ki nevetségesen...hiszen mindig csoportosan nyomják, de akkor is...Messi kilőve, elég ránézni, Suarez új, Neymar is viszonylag, de egy visszaeső és egy színésznek kikiáltott játékos nem sok vizet zavar a bíró szemében...Iniesta az ekit elsőszámúnak tennék meg, mert hátrafelé már igazán senki sincs akire gondolni lehetne
A jelenlegi keretből meg Mascherano az szerintem, aki leginkább kapitány alkatnak mondható. Busi se olyan rossz amúgy még rajta kívül, a jövőben meg én Bartrát el tudnám képzelni. Már most is nagyon sokszor ő megy oda bátorítani, lelkesíteni, lenyugtatni másokat, pedig még nagyon alul van a ranglétrán.. Szóval ha még 5 év múlva is nálunk játszik, és kezdő lesz addigra, akkor simán elhiszem, hogy ő lesz a kapitány.
Egy hihetetlenül hiteles forrás szerint pedig Cuadradot el tudnánk akár csábítani! Bárcsak..

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
kispados kapitány? nem semmi
nem jut eszembe olyan a jelenlegi barcából, aki ha odamegy a bíróhoz egyedül nem nézne ki nevetségesen...hiszen mindig csoportosan nyomják, de akkor is...Messi kilőve, elég ránézni, Suarez új, Neymar is viszonylag, de egy visszaeső és egy színésznek kikiáltott játékos nem sok vizet zavar a bíró szemében...Iniesta az ekit elsőszámúnak tennék meg, mert hátrafelé már igazán senki sincs akire gondolni lehetne