Amúgy csak néhány isteni film 2005 után: The Fountain (mondjuk ezt említeni sem kéne, ez a filmművészet csúcsának a csúcsa. Kategóriákkal minden fölött áll.

Mr. Nobody, Ink, Her, The Man From Earth, The Prestige, The Curious Case of Benjamin Button, Jagten, Shame... Szóval nem kell szerintem temetni még a filmipart, csak el kell tölteni egy kis időt kutatással, nem csak beülni a legjobban reklámozott akármire, mert abból esélyes hogy csalódás lesz, már ha van némi elvárás.
Igen, a második körben egy nagyon jófej srác ajánlotta.beneraul írta:Azt hiszem, innen többen látták a Mr. Nobodyt (talán filmklubos volt az előző oldalon?), én most kerítettem sort rá (rendezői változat).

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem sem követhetetlen, de vannak benne kesze-kuszaságok, össze-vissza ugrál az egész, hirtelen hangulatváltozásokkal van tele, én megértem, hogy egyeseknek ez idegesítő, szerintem zseniális húzás. És igen, a hangulatokat kiválóan közli, még egyszer, zseniális alkotás, én imádom.

Nálam 10 / 10 simán.