Hálisten nem a Unitedhez jön.

HozzászólásSzerző: Caraway » 2014. augusztus 8., péntek 12:08
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. augusztus 8., péntek 10:07
A BBVA Liga (hun) egy fészbúkos regisztráció, elég meredek pletykákat közölgetnek le tényként, náluk talán még én is megbízhatóbb vagyok néha-néhatubatibi írta:Már csak ezért is feloldják a büntit, nehogymár Mes...akarom mondani Suárez ne kapja meg az aranycipőt.
Ez a cikk a sötét oldalról van, de azok a helyesírási hibák, arra engednek következtetni, hogy ez egy bohóc cikk.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. augusztus 8., péntek 9:52
Már csak ezért is feloldják a büntit, nehogymár Mes...akarom mondani Suárez ne kapja meg az aranycipőt.' Mivel Suárez jelnleg nem aktív játékosnak tekintendő, ezért nem fogják jelölni a Norwich elleni találatát a Puskás díj jelölt golok listájára. A játékos, ha nem oldják fel a szerződését, akkor az aranycipőt sem veheti át és nem lehet ott az UEFA év játékosa eseményen, ahol könnyen a TOP 3-ba kerülhet.'
Forrás: BBVA Liga (hun)
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 8., péntek 9:47
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. augusztus 8., péntek 9:14
szeretném megtenni, hogy Messi lesz a MOM, remélem ez jól fizet :ĐRealista24 írta:Elkezdődött Suarez tárgyalása, tippek?
1,5 marad az eltiltás
1 csökkentik
0,7 törlik
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2014. augusztus 8., péntek 9:12
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 8., péntek 8:54
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. augusztus 8., péntek 1:56
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. augusztus 8., péntek 0:15
Ilyet direkt nem írtam, jó lesz az nekem..csabi* írta:pálesz az avát mi választjuk :Đ
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. augusztus 8., péntek 0:13
akkor te se sokáig leszel culéDrake írta:GT jelenleg egy Skandináv madridistaképző tábor foglya,de a héten indulok és megmentem.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. augusztus 8., péntek 0:10
Nem ő vagyok, ahogy hallom ő már átpártolt és Madridista lett, engem ez a veszély nem fenyeget..csabi* írta:szavadon foglak
egyébként te nem egy gt újrareg vagy?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. augusztus 8., péntek 0:07
GT jelenleg egy Skandináv madridistaképző tábor foglya,de a héten indulok és megmentem.csabi* írta:szavadon foglakpalesz77 írta: Egy hihetetlenül hiteles forrás szerint pedig Cuadradot el tudnánk akár csábítani! Bárcsak..Komolyan, Bale lesz az avatarom fél évig, ha sikerül elhoznunk a kolumbiait, és elpasszoljuk Alvest..
egyébként te nem egy gt újrareg vagy?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. augusztus 7., csütörtök 23:54
szavadon foglakpalesz77 írta: Egy hihetetlenül hiteles forrás szerint pedig Cuadradot el tudnánk akár csábítani! Bárcsak..Komolyan, Bale lesz az avatarom fél évig, ha sikerül elhoznunk a kolumbiait, és elpasszoljuk Alvest..
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. augusztus 7., csütörtök 23:37
Nálatok is Casillast szavaznák meg szerintem a játékosok, még ha tudni lehetne, hogy Navas fog védeni helyette, akkor is. Ez inkább egy gesztus a részükről szerintem.. Tavaly is Puyi volt nálunk az első számú kapitány, mégse játszott mindig akkor sem, amikor épp tudott volna. Úgyhogy nagy eséllyel a meccsek 75%-ában Iniesta lesz a kapitány - nagyon remélem.wZoLee7 írta:kispados kapitány? nem semminem jut eszembe olyan a jelenlegi barcából, aki ha odamegy a bíróhoz egyedül nem nézne ki nevetségesen...hiszen mindig csoportosan nyomják, de akkor is...Messi kilőve, elég ránézni, Suarez új, Neymar is viszonylag, de egy visszaeső és egy színésznek kikiáltott játékos nem sok vizet zavar a bíró szemében...Iniesta az ekit elsőszámúnak tennék meg, mert hátrafelé már igazán senki sincs akire gondolni lehetne
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 7., csütörtök 23:18
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. augusztus 7., csütörtök 22:17
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. augusztus 7., csütörtök 21:32
Valamivel lentebb írtam, hogy szerintem a Suarez transzfer jelzés értékű is volt (bár az eddigi barátságos meccsek alapján is indokolt még egy játékos, aki egyéniben is kiemelkedő), miszerint idén már van pénz igazolásokra/sztárgázsira, ugyanis az elmúlt pár évben leginkább Thiago Silvával tárgyaltak sikertelenül, vagy mert túlerőltették az alkudozásokat, vagy sokallták a fizetését.wZoLee7 írta:azt láthatjuk, hogy támadóra minkét csapat bátran költ 70-80 milliót is...kíváncsi leszek ha egyszer nekünk kell védő (szerencsére van egy Varane és egy Nacho a csapatban) kit és mennyiért hoz majd a Presi
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 7., csütörtök 20:57
Bár nem védő de fogadni mernék rá ,hogy mi leszünk az első csapat akik majd óriási pénzt fognak kiadni egy kapusért (Courtois) ha esetleg nem óldódik meg házon belül ez a probléma.wZoLee7 írta:azt láthatjuk, hogy támadóra minkét csapat bátran költ 70-80 milliót is...kíváncsi leszek ha egyszer nekünk kell védő (szerencsére van egy Varane és egy Nacho a csapatban) kit és mennyiért hoz majd a Presi
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 7., csütörtök 20:51
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. augusztus 7., csütörtök 20:43
Semmivel, csak a szurkolók jogosan követelik már évek óta, így a házat ne érje panasz, hoznak is védőt .wZoLee7 írta:mivel lenne jobb a barcának egy kezdőből kiszorult kitudja milyen állapotban levő védő?
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem