kb bármelyik Wes Anderson filmchosenone46 írta:grand budapest hotelhez hasonló filmeket tudnátok mondani? nekem most csak szórakozásra kell, nem 10/10 filmet várok.![]()

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. augusztus 7., csütörtök 21:23
kb bármelyik Wes Anderson filmchosenone46 írta:grand budapest hotelhez hasonló filmeket tudnátok mondani? nekem most csak szórakozásra kell, nem 10/10 filmet várok.![]()
HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2014. augusztus 7., csütörtök 21:15
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. augusztus 7., csütörtök 21:01
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. augusztus 7., csütörtök 20:57
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 7., csütörtök 20:49
De most nem kell itt besértődni. Kérdeztem valamit. Mondj olyan filmet az elmúlt 5-10 évből, ami SZERINTED király volt. Röhögsz itt a Drive-on, meg tudom is én, hogy milyen filmeken, de egy címet nem írsz. Pedig komolyan érdekelne 2-3 cím.sentry írta: Remy, nyugodjál meg. Nem a te és nem az én hibám, hogy a pénz dominál a filmeknél.
Majd ha Te megírod a Harcosok klubja kritikát meg a Kubrick elemzésed, akkor majd megírom az elmúlt 10 év legjobb filmjét, meg a Top 10em? Oks? Addig nem írok ide, ígérem. Kiskirálykodhatsz itt.
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. augusztus 7., csütörtök 20:43
Ami azt illeti, az is maradsz. Én nem vezetem táblázatokba mit néztem meg és hányasra pontozom, és nem fogom arra pazarolni az időm, hogy gondolkodjak, vajon melyik film a top 10.messideco írta:Ami azt illeti, én is kíváncsi lennék, egy sentry-féle toplistára
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. augusztus 7., csütörtök 20:34
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. augusztus 7., csütörtök 20:33
Refntől pont a Drive ami méjnsztrímebb, Valhalla vagy az Only God Forgives sokkal egyedibb stílussal rendelkezik. De kétségtelen, a Drive atmoszférája is meggyőző.Remy írta:Nem is azt mondom, hogy filmtörténeti remekmű, meg átírta a filmkészítés alapjait, DE. Olyan zseniális stílusa van, amit csak kevés film tudhat magáénak, és bizony ez kurva sokat számít. Ez most olyan, mint Burton Batmanjei. Nem hibátlanok, nem a legjobbjai a zsánernek, de a sajátos stílusával örökre fent fog maradni a film. Ezt pedig nem minden film éri el.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. augusztus 7., csütörtök 20:32
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 7., csütörtök 20:16
Jó, inkább sorold fel, hogy SZERINTED, mik a fasza filmek az elmúlt 5-10 évből, mert igazából csak azt látni, hogy fikázol mindent, de érdemleges választ nem nagyon adsz. És nem érdekel, hogy a régi időkhöz képest mennyivel gyengébb a színvonal stb, hanem címeket szeretnék látni, mert kétlem, hogy ne lett volna legalább 1 olyan film az elmúlt 10 évből, amire elismerően csettintettél.sentry írta:![]()
Nah jó, ezért nem járok ide. Olyan abszurdumot állítottál most, hogy az valami elképesztő.
Vagy inkább azt mondom, hogy sajnálom, hogy neked az a film ekkora élmény volt. Rohadt nagy túlzásokba esel Remy. Majd hidd el 10 év múlva mikor remélhetőleg több minőségi filmen túl leszel ( és nem a 300+ / éves tucatfilm számít) akkor majd máshogy tekintesz egy Drive-ra.
Mindegy, én befejeztem tényleg, mert lassan már a nevetséges kategóriába megyünk át.
Jah nem, a Drive ilyen szintű jellemzése már az. Ízlése ide, ízlése oda.
Nem is azt mondom, hogy filmtörténeti remekmű, meg átírta a filmkészítés alapjait, DE. Olyan zseniális stílusa van, amit csak kevés film tudhat magáénak, és bizony ez kurva sokat számít. Ez most olyan, mint Burton Batmanjei. Nem hibátlanok, nem a legjobbjai a zsánernek, de a sajátos stílusával örökre fent fog maradni a film. Ezt pedig nem minden film éri el.nmate írta:Drive fasza, én is imádom, egyik kedvencem, de semmiben nem a csillagos ötös kategória, ha filmszakmai szempontból nézem (már amennyire én tudom). Sőt, felsoroltak közül egy sem.
Tarantino meg megy lefelé, mint a magyar válogatott a FIFA ranglistán.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 7., csütörtök 19:30
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. augusztus 7., csütörtök 19:20
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 7., csütörtök 19:12
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. augusztus 7., csütörtök 19:08
Nem, de nem is tagadom.MyStiQ írta:
Sentry: Azért ismerjük el, hogy Te sem vagy egy egyszerű eset.
Remy írta:Mondjuk ezekből csak a Gran Torino, Drive a csúcskategória. A többi fasza meg minden, de 1 szinttel gyengébbek. Az elmúlt 2-3 év legjobb filmje szerintem a Drive volt. Refn képes volt egyedit alkotni, amire évtizedek múlva is emlékezni fogunk.realistahuni írta: Út a vadonba, Rush, Warrior, Becstelen brigantyk, Gran Torino, Elit halálosztók, Prisoners, In Bruges, Drive, Changeling, Moneyball, Limitless és még rengeteg. Ha ezek közül egyik sem tudott teljesen lekötni akkor veled van a baj.![]()
Hál'istennek nem csak régen tudtak jó filmeket csinálni.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. augusztus 7., csütörtök 18:56
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. augusztus 7., csütörtök 18:51
Szerinted.Mondjuk ezekből csak a Gran Torino, Drive a csúcskategória.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2014. augusztus 7., csütörtök 18:45
A Drive miben nyújtott neked olyat nagyot? Ezt leírnád?Remy írta:Mondjuk ezekből csak a Gran Torino, Drive a csúcskategória. A többi fasza meg minden, de 1 szinttel gyengébbek. Az elmúlt 2-3 év legjobb filmje szerintem a Drive volt. Refn képes volt egyedit alkotni, amire évtizedek múlva is emlékezni fogunk.realistahuni írta: Út a vadonba, Rush, Warrior, Becstelen brigantyk, Gran Torino, Elit halálosztók, Prisoners, In Bruges, Drive, Changeling, Moneyball, Limitless és még rengeteg. Ha ezek közül egyik sem tudott teljesen lekötni akkor veled van a baj.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 7., csütörtök 18:41
Mondjuk ezekből csak a Gran Torino, Drive a csúcskategória. A többi fasza meg minden, de 1 szinttel gyengébbek. Az elmúlt 2-3 év legjobb filmje szerintem a Drive volt. Refn képes volt egyedit alkotni, amire évtizedek múlva is emlékezni fogunk.realistahuni írta: Út a vadonba, Rush, Warrior, Becstelen brigantyk, Gran Torino, Elit halálosztók, Prisoners, In Bruges, Drive, Changeling, Moneyball, Limitless és még rengeteg. Ha ezek közül egyik sem tudott teljesen lekötni akkor veled van a baj.![]()
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 7., csütörtök 18:33
ezeket mind láttam. a következők maradtak meg bennem:realistahuni írta:Ha már 2005 után és nem Di Caprio:a film 2005-ös. biztos velem van a baj, hogy lassan 10 éve ezután a film után nem volt egyetlen egy alkotás se, aminél a moziban azt kezdtem el nézni, hogy mikor lesz már vége, vagy ha letöltöttem, azon vettem észre magam negyed óra elteltével, hogy pl focihíreket olvasok a neten inkább.
(szerk.: dicaprio uccsó filmjei monnyuk egytől egyig mind hatalmas volt, de ott is volt olyan, hogy elkalandozott a gondolatom közben másra, nem szegezett a székbe, és nem ittam be minden egyes rezdülést és képkockát, mint a legnagyobb filmeknél.)
Út a vadonba, Rush, Warrior, Becstelen brigantyk, Gran Torino, Elit halálosztók, Prisoners, In Bruges, Drive, Changeling, Moneyball, Limitless és még rengeteg. Ha ezek közül egyik sem tudott teljesen lekötni akkor veled van a baj.![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. augusztus 7., csütörtök 17:47
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem