HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 8., péntek 19:22
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. augusztus 8., péntek 13:14
Az viszont komoly, emelem kalapom..L.Miki írta:Neki kezdtem én is pár napja és végig csináltam... bár az utolsó 4 sorozatot már úgy ment, hogy bár a testem vízszintesen ment le és maradt is lent, de fel már ilyen hullámzóan jöttem fel.
Kutya kemény azért na. De Géci...
Trollkodás??? De hát én azt hittem, hogy tényleg addig csináltad!!Géci írta:Na legalább valaki észrevette a trollkodásom:Đ
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. augusztus 8., péntek 12:58
Neki kezdtem én is pár napja és végig csináltam... bár az utolsó 4 sorozatot már úgy ment, hogy bár a testem vízszintesen ment le és maradt is lent, de fel már ilyen hullámzóan jöttem fel.palesz77 írta:Hát, nem egyszerű, én bírtam 2:35-ig, aztán végem lett..
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 8., péntek 12:52
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. augusztus 8., péntek 12:21
Na, az akkori ígéretemmel ellentétben ma jutottam el addig, hogy meg is csináljam, mert belekezdtem a 100 fekvőtámasz programba közben, aztán gondoltam nem zavarom meg. De hát gyerekek, ez a program..peti_madrid írta:Aki megcsinálja, vendégem egy sörre
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 7., csütörtök 18:31
HozzászólásSzerző: pátkán » 2014. augusztus 7., csütörtök 14:22
minden tele van már mesterséges szarokkal...hehe írta:nekem meg kizárólag természetes játszik.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 6., szerda 16:16
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 6., szerda 15:36
jó maradjunk annyiban, hogy nem vagyok dagadt és jártam már sportpályán elég sokat, nem kellenek a közhelyek.Az ízületeid itt jobban tönkre mehetnek egy rosszul megtanult mozdulattal, nem véletlen van ráírva az ugrálós ember dvd-re se, hogy nagyobb súlyú emberek ne csinálják. Térdműtéttel is biztos nagyon jó lesz neked is, csak előtte kérj egy új időpontot majd a sebészetre, hogy ne kelljen annyit várni.
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. augusztus 6., szerda 14:33
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 6., szerda 13:56
hát jó, eleve kezdjük ott, hogy normális, egészséges élethez a testépítés csak kiegészítősport lehet a normál sport mellett szerintem.pátkán írta:általánosítani , leszólni az viszont látom egyből megy. nagy sikered lesz majd a teremben.hehe írta:ha rámjönne pár kiló izom , és ne egy felfújt zsírdisznó legyen belőlem, mint a konditermes pudvák nagy része, hanem emberi formám maradjon, csak kicsit több izommal.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. augusztus 6., szerda 13:45
Ezért kell neki a fegyencedzés...pátkán írta:általánosítani , leszólni az viszont látom egyből megy. nagy sikered lesz majd a teremben.hehe írta:ha rámjönne pár kiló izom , és ne egy felfújt zsírdisznó legyen belőlem, mint a konditermes pudvák nagy része, hanem emberi formám maradjon, csak kicsit több izommal.
HozzászólásSzerző: pátkán » 2014. augusztus 5., kedd 23:08
általánosítani , leszólni az viszont látom egyből megy. nagy sikered lesz majd a teremben.hehe írta:ha rámjönne pár kiló izom , és ne egy felfújt zsírdisznó legyen belőlem, mint a konditermes pudvák nagy része, hanem emberi formám maradjon, csak kicsit több izommal.
HozzászólásSzerző: BojanKiki » 2014. augusztus 5., kedd 6:08
Szerintem első körbe jobban jársz ha elolvasod a Sárga kapszulát. Ingyen lelehet tölteni és kb. 2-3 óra alatt kilehet olvasni. Olyasmi mint egy KRESZ könyv (mikor egyél mennyit, hogyan tudsz zsírt veszíteni, hogy kell edzeni).hehe írta:kéne valami kis táplálékkiegészítő, és az se lenne baj - persze megfelelő mennyiségű mozgás és edzés mellett -, ha rámjönne pár kiló izom , és ne egy felfújt zsírdisznó legyen belőlem, mint a konditermes pudvák nagy része, hanem emberi formám maradjon, csak kicsit több izommal.
ami fontos, hogy szigorúan természetes alapanyagú érdekelne.
légyszi ajánljatok cuccot, sose ettem/szedtem/szúrtam semmi ilyesmit.
köszike!
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. augusztus 4., hétfő 16:55
Kérdés mennyit szánnál rá mondjuk havi szinten.?hehe írta:kéne valami kis táplálékkiegészítő, és az se lenne baj - persze megfelelő mennyiségű mozgás és edzés mellett -, ha rámjönne pár kiló izom , és ne egy felfújt zsírdisznó legyen belőlem, mint a konditermes pudvák nagy része, hanem emberi formám maradjon, csak kicsit több izommal.
ami fontos, hogy szigorúan természetes alapanyagú érdekelne.
légyszi ajánljatok cuccot, sose ettem/szedtem/szúrtam semmi ilyesmit.
köszike!
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. augusztus 4., hétfő 16:26
hát ja, de myproteinből meg 2,5 kg 11 ezer, igaz ízesítetlen de most arra a 3 másodpercre nem fontos az íz, amíg lehúzod.én 5900ért vettem 920 grammot ami annyira nem rossz.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 4., hétfő 16:18
HozzászólásSzerző: Seraf » 2014. augusztus 1., péntek 20:08
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. augusztus 1., péntek 19:53
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem