Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. augusztus 7., csütörtök 13:36

realistahuni írta:Mondjuk inkább padozzon 10 évet nálunk, minthogy a barcába menjen kerülőúton és átvegye Iniesta helyét klasszis teljesítményt hozva. :Đ
Pedig ez egy nagyon jó ötlet, tökéletes lenne ő oda. :D Nézzétek ezt meg: Isco vs Iniesta
A brazil balhátvéd odaadja Isconak/Ininek, aki a védelem mögé belöbböli a felfutó jobbhátvédnek, aki meg átfejeli a kapus fölött. Enyhén nagy a hasonlóság, ez nem lehet véletlen.. Isco már próbálja másolni Iniesta játékát, hogy mire hozzánk jön, addigra már tökéletesen menjen neki.. :shifty: :D

Amúgy wZoLee7, elméletben nagyon jól működik amit felírtál, de én is inkább arra látok esélyt, amit revolver is írt, hogy ez idővel széthúzáshoz fog vezetni.. Senki se szereti a sztárok közül, ha 2-3 meccsenként padozni kell, de ha meg foylton játszanak, akkor nem fog Isco, Jesé és James se elég percet kapni.. Ez tipikusan olyan keret lenne szerintem, ami papíron jobban működik, mint a valóságban. Kivéve persze, ha elér titeket egy nagy sérüléshullám, és az megoldja a percek eloszlásának kérdését - de ilyet nem kívánok még Barcásként se nektek.

Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. augusztus 7., csütörtök 13:34

revolver írta:------------Xabi------------
-Illara-Modric-Kroos-Bale
-----James--Di Maria---
-Jesé----Isco----Cr------
----------Benzema-------

egy próbát megérhet
Hello régi idők "lesz@rjukhánygóltkapunkúgyistöbbetlövünk" focija :mrgreen:

Chris
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane

HozzászólásSzerző: Chris » 2014. augusztus 7., csütörtök 13:33

A PSG kiszállt, mert nem akartak 70 körüli összeget letenni erre majd az átigazolási időszak utolsó napján sebtében eladjuk 45-ért a MU-nak... :)

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2014. augusztus 7., csütörtök 13:32

sztem 100%-ban belőhető a kezdő ezekből a játékosokból.
------------Xabi------------
-Illara-Modric-Kroos-Bale
-----James--Di Maria---
-Jesé----Isco----Cr------
----------Benzema-------

egy próbát megérhet

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 7., csütörtök 13:31

palesz77 írta:
Takesz írta:Szerintem pedig a 3 EU-n kivuli jatekossal kapcsolatos ez a dolog. Ugye csak ennyi lehet a keretben.
És ez minden ligára vonatkozik? Mert pl a PSG-nél most kapásból beugrik Cavani, Marquinhos, David Luiz és Aurier, akik nem EU országból jöttek. Nálunk ott van Bravo, Neymar, Alves, Adriano, Messi, Suárez.. Vagy közülük jó páran már honosítva vannak?
Silva, Marquinhos és Maxwell a 3 eu-n kívüli, a többi embernek van papírja valamelyik eus országból.

Amúgy szerintem DM-is lassan kap a spanyoloktól papírokat.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic

HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. augusztus 7., csütörtök 13:30

És ebből CR borítékolható, hogy játszani akar addig, amíg járni tud, szóval mondhatjuk azt is, hogy 10 játékos 5 posztra:). Ezekből, akiket felsoroltál, én Iscot sajnálom igazán, mert nagyon jó játékos, csak éppen posztja nincsen (fals 9-esként és DM szerepkörében egyelőre még nem tényező, sajnos). Erre idehoznak egy Jamest is a nyakára, akit már csak az ára miatt is majd nyomatni kell... Bale-nek az előszezon alapján brutális éve jöhet, és messze felülmúlhatja a tavalyi formáját is (ami már alapból sem volt sz*r, sőt). Úgyhogy ő is max a sörmeccseken fog pihenni, vagy ha esetleg lesérül. Bár remélem kevésbé szívjuk meg ebben az idényben a sérülésekkel mint előzőleg.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 7., csütörtök 13:27

meg az is, hogy ki fog távozni jövőre-
hát ja, ha nincs súlyos sérülés, akkor isco kuka, illarramendinek vízválasztó ez az év, de sztem ő is kuka, mert jövőre hozzuk pogbát.

igen R24, mondom jövőre. :mrgreen:

a BBC meg alap, nincs náluk jobb játékos a posztra.
jesé jó lenne, ha tudná sokszor tehermentesíteni a két vadállatot a széleken.
Kép
Kép
Kép

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 7., csütörtök 13:26

Modric, Kroos, DM, Xabi, Illarra, Isco kp...Khedira out
Bale, Banzema, CR, Jesé, James támadó harmad és kész...ezekből kell összerakni a Modric, Kroos, DM (ha marad)-Bale, Benzema, CR kezdőd és kész, nincs itt min filózni, James lehet h drága, de azért még nincs egyből helye a kezdőben

jah és Isco az előző szezonban, ahhoz képest hogy nem sokszor volt kezdő, elég sokat szerepelt
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wZoLee7 2014. augusztus 7., csütörtök 13:27-kor.

attareal
Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. augusztus 7., csütörtök 13:25

hehe írta:
revolver írta:Kroos, Modric, Di Maria, Xabi, Illara, Isco, James, CR, Benzema, Bale, Jesé. ez lesz 11 játékos 6 posztra, ez kell. aztán lehet karácsonyra már szétesik 3 klikkre a csapat :lol: :lol:
meg az is, hogy ki fog távozni jövőre-
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!

Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 7., csütörtök 13:23

revolver írta:Kroos, Modric, Di Maria, Xabi, Illara, Isco, James, CR, Benzema, Bale, Jesé. ez lesz 11 játékos 6 posztra, ez kell. aztán lehet karácsonyra már szétesik 3 klikkre a csapat :lol: :lol:
Kép
Kép
Kép

revolver

HozzászólásSzerző: revolver » 2014. augusztus 7., csütörtök 13:21

Kroos, Modric, Di Maria, Xabi, Illara, Isco, James, CR, Benzema, Bale, Jesé. ez lesz 11 játékos 6 posztra, ez kell. aztán lehet karácsonyra már szétesik 3 klikkre a csapat :lol: :lol:

attareal
Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. augusztus 7., csütörtök 13:18

nem látok rá sok esélyt. Bár ha maradna is, akkor se lenne kezdő...
khedirát még elpasszolhatjuk 30-ért, aztán max. Xabi. Róla voltak hírek...
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!

Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2014. augusztus 7., csütörtök 13:17

Madridom.hu írta:Florentino Pérez és Galliani 2 nappal ezelőtt kezdtek el tárgyalni Diego Lópezről, és a tárgyalások olyan jól haladnak, hogy a játékos átigazolását hamarosan bejelenthetik, állítja a La Gazzetta. A Milan fizetni nem fog a kapusért, aki azonban Olaszországban megnövelheti a fizetését a jelenlegi 1.8 millióról 2,5 millióra.
Ezen miért nem lepődök meg? :lol:

Rasta

HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. augusztus 7., csütörtök 13:17

Azért azóta, amióta megvan di Maria új posztja, azóta ott nem igazán játszott látványosan gyengén, csak a szélre nem szabad engedni. Ami a morálját illeti, állítólag az előző szezon előtt is gondolkodott a váltáson állítólag (valami olyasmi rémlik, hogy valamelyik válogatott társa kérdezte meg tőle, hogy "te tényleg el akarsz jönni onnan?"), de maradt, aztán láthattuk, hogy mit produkált. Én most nem feltétlenül aggódnék emiatt.

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 7., csütörtök 13:16

de édes lesz nézni egy 80 milliós cserét a padon :lol: :lol:
pláne ha dimaria marad.
Kép
Kép
Kép

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. augusztus 7., csütörtök 13:10

Én már senkinek nem hiszek, majd húzok egy vonalat szeptember elsején azt kész. :lol:
Ha DM marad akkor Isco leviheti a PS4-ét a bőrülésekhez, lesz ideje csapatni. Mondjuk inkább padozzon 10 évet nálunk, minthogy a barcába menjen kerülőúton és átvegye Iniesta helyét klasszis teljesítményt hozva. :Đ

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 7., csütörtök 13:10

én meg azt mondom pont most kell DM-ből pénzt csinálni...minél többet akar, és kitudja meddig tudja tartani az amúgy nem túl stabil formáját

Rasta

HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. augusztus 7., csütörtök 13:08

Még a nyár elején írtam, hogy mi leszünk a legnagyobb barmok, ha hagyjuk DM-et elmenni, főként egy ilyen szezon után. Ezt még most is tartom. Hatalmas fegyver a kp-án, és nagyon sok meccset köszönhetünk neki közvetlenül vagy közvetve. Iscóról láttuk, hogy nem tudná ott pótolni teljes mértékben, James meg zsákbamacska egyelőre (plusz még mindig nem dúskálunk olyan cserékben, akik fel tudják dobni a támadásainkat).

Mit lehet tudni egyébként, kik a kérői még így hogy a PSG mostmár gyakorlatilag hivatalosan is elállt az üzlettől? Monacóról hallottam, hogy 55M-t fizetnének érte, illetve egy Falcaot érintő csereüzletről is olvasgattam, bár ez utóbbi nekem eléggé sántít, mivel Carlo lenyilatkozta, hogy nincs szüksége csatárra. Nem hiszem, hogy Radamel jönni fog, és nem vagyok benne biztos, hogy előrébb lennénk egy Falcao-DM cserével. Carlettónak lesz gondolkodni valója, hogy kit fog kihagyni a "gála 11-ből", mert elég erős a keret, szinte fixen padozni fog egy nagy név. Gyaníthatóan szegény Isco fogja ennek meginni a levét.

revolver

HozzászólásSzerző: revolver » 2014. augusztus 7., csütörtök 12:58

---------------Navas--------------
Carvajal-Ramos-Varane-xxxxx
-Modric---Kroos---Di Maria----
----------James-----------------
-----Bale--------------CR-------

go :shifty:

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. augusztus 7., csütörtök 12:56

Az kemény lenne ha maradna Di Maria. :)
Akkor viszont ő mardahatna végleg a kp-én,előre meg megvannak Jamesek,Iscoval együtt.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Vissza: