Hello régi idők "lesz@rjukhánygóltkapunkúgyistöbbetlövünk" focijarevolver írta:------------Xabi------------
-Illara-Modric-Kroos-Bale
-----James--Di Maria---
-Jesé----Isco----Cr------
----------Benzema-------
egy próbát megérhet

HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. augusztus 7., csütörtök 13:34
Hello régi idők "lesz@rjukhánygóltkapunkúgyistöbbetlövünk" focijarevolver írta:------------Xabi------------
-Illara-Modric-Kroos-Bale
-----James--Di Maria---
-Jesé----Isco----Cr------
----------Benzema-------
egy próbát megérhet
HozzászólásSzerző: Chris » 2014. augusztus 7., csütörtök 13:33
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. augusztus 7., csütörtök 13:32
------------Xabi------------sztem 100%-ban belőhető a kezdő ezekből a játékosokból.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 7., csütörtök 13:31
Silva, Marquinhos és Maxwell a 3 eu-n kívüli, a többi embernek van papírja valamelyik eus országból.palesz77 írta:És ez minden ligára vonatkozik? Mert pl a PSG-nél most kapásból beugrik Cavani, Marquinhos, David Luiz és Aurier, akik nem EU országból jöttek. Nálunk ott van Bravo, Neymar, Alves, Adriano, Messi, Suárez.. Vagy közülük jó páran már honosítva vannak?Takesz írta:Szerintem pedig a 3 EU-n kivuli jatekossal kapcsolatos ez a dolog. Ugye csak ennyi lehet a keretben.
HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. augusztus 7., csütörtök 13:30
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 7., csütörtök 13:27
hát ja, ha nincs súlyos sérülés, akkor isco kuka, illarramendinek vízválasztó ez az év, de sztem ő is kuka, mert jövőre hozzuk pogbát.meg az is, hogy ki fog távozni jövőre-
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 7., csütörtök 13:26
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. augusztus 7., csütörtök 13:25
meg az is, hogy ki fog távozni jövőre-hehe írta:sztem 100%-ban belőhető a kezdő ezekből a játékosokból.revolver írta:Kroos, Modric, Di Maria, Xabi, Illara, Isco, James, CR, Benzema, Bale, Jesé. ez lesz 11 játékos 6 posztra, ez kell. aztán lehet karácsonyra már szétesik 3 klikkre a csapat![]()
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 7., csütörtök 13:23
sztem 100%-ban belőhető a kezdő ezekből a játékosokból.revolver írta:Kroos, Modric, Di Maria, Xabi, Illara, Isco, James, CR, Benzema, Bale, Jesé. ez lesz 11 játékos 6 posztra, ez kell. aztán lehet karácsonyra már szétesik 3 klikkre a csapat![]()
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. augusztus 7., csütörtök 13:21
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. augusztus 7., csütörtök 13:18
HozzászólásSzerző: Santi » 2014. augusztus 7., csütörtök 13:17
Ezen miért nem lepődök meg?Madridom.hu írta:Florentino Pérez és Galliani 2 nappal ezelőtt kezdtek el tárgyalni Diego Lópezről, és a tárgyalások olyan jól haladnak, hogy a játékos átigazolását hamarosan bejelenthetik, állítja a La Gazzetta. A Milan fizetni nem fog a kapusért, aki azonban Olaszországban megnövelheti a fizetését a jelenlegi 1.8 millióról 2,5 millióra.
HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. augusztus 7., csütörtök 13:17
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 7., csütörtök 13:16
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. augusztus 7., csütörtök 13:10
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 7., csütörtök 13:10
HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. augusztus 7., csütörtök 13:08
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. augusztus 7., csütörtök 12:58
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. augusztus 7., csütörtök 12:56
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. augusztus 7., csütörtök 12:48
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én nagyon is örülnék ha maradna...bízom benne, hogy tényleg marad, mert szerintem még hatalmas hasznunkra lehet a hosszú szezon során.A PSG elnöke, Nasser Al-Khelaifi elmondta, hogy Di María nem lesz a játékosuk, ugyanis az árát túl magasnak találták! Forrás: Madridom.hu
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem