wZoLee7 írta:ellenünk úgy is minden kapus élete meccsét fogja játszani szóval nem tök mind1?legalább Caballerot elvitték
áá hisz azt már felváltotta az, hogy minden meccsen ellenünk meglövi valaki élete gólját.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. augusztus 6., szerda 23:01
wZoLee7 írta:ellenünk úgy is minden kapus élete meccsét fogja játszani szóval nem tök mind1?legalább Caballerot elvitték
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 6., szerda 22:58
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 6., szerda 22:27
Az edzőmeccs része volt. Csak azt gyakorolta, hogy hogy nem kell védeni, nehogy tétmeccsen előforduljon.ziro4vr írta:
de amúgy csak felkészülési meccs volt, lealibizte biztos...
Egyik kutya, másik ebDrake írta:Nem baj így legalább mats lesz a kezdőkapus.
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. augusztus 6., szerda 22:27
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 6., szerda 22:21
és akkor még mi panaszkodunk Casillas miattCsabi írta:welcome to barcelona bravo
https://www.youtube.com/watch?v=ivpUAzS6ZEo
méltó utódja leszel vityának.![]()
HozzászólásSzerző: Corleone » 2014. augusztus 6., szerda 22:14
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. augusztus 6., szerda 22:06
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. augusztus 6., szerda 21:22
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. augusztus 6., szerda 17:47
Ezzel tökre egyetértek. Ezt a tiki-taka kifejezést egy újságíró elsütötte egyszer, ráharapott a nép, és azóta ez folyik a csapból is. Sokan úgy csinálnak, mintha a Pep éra előtt tök mást játszottunk volna, és ezt a stílust csak neki köszönhetnénk, pedig ő "csak" tökéletesítette azt - pár éven keresztül legalábbis -, de előtte is hasonló volt a játékunk. Anno Rijkaard féle csapat is javarészt labdatartós, rövid passzos játékot játszott - alapjaiban legalábbis -, és a Cruyff féle csapat is. Elég régóta ilyen stílusban nyomjuk kisebb nagyobb változtatásokkal, néha nagyon megy a szekér, néha meg beleszürkülünk, olyankor változtatni, frissíteni kell a játékot és a keretet - ez az időszak jött most is el. De nem fogunk ettől totál elfordulni, csak modernizálni, felpörgetni valamelyest - remélhetőleg..BBCKPH írta:ez a tikitaka csak egy buta médiás terminológia
Ezek után még kérdés, hogy vonzó klub vagyunk-e? Hát ki ne akarna olyan csapatba jönni, amelyik biztos nyer..?Banán írta:Persze ti jóban vagyok a FIFA-val, UEFA-val, meg mellette lefizetitek a bírókat![]()
HozzászólásSzerző: BBCKPH » 2014. augusztus 6., szerda 17:12
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 6., szerda 17:06
Vagy inkább ezt nyomatták a médiában, labdatartós focit játszottak világéletükben, ahogy mi is de konkrétan ezt a Tiki-Takát én 2008 előtt nem igazán véltem felfedezni náluk.csabi* írta:barca nem hinném, hogy hamar váltana a tiki-takáról, ezt nevelik beléjük u9-es kortól kezdve már vagy 40 éve
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 6., szerda 17:02
azért ez így nem teljesen igaz.csabi* írta:barca nem hinném, hogy hamar váltana a tiki-takáról, ezt nevelik beléjük u9-es kortól kezdve már vagy 40 éve
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. augusztus 6., szerda 17:00
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 6., szerda 16:51
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. augusztus 6., szerda 16:07
Ha összevetjük az összes eddigi labdarúgó és az eddigi barca játékosok számát, jobbra is kijön ez a szám, mint 99%, szóval nem hazudnak.palesz77 írta:Persze, ezzel én is egyetértek, de csak egészséges keretek közt. Viszont Zubiék szerint a labdarúgók 99%-a nem illik a Barcába..Banán írta:Azzal amúgy egyetértek, hogy nem elég a fizikai képességeit vizsgálni valakinek és az alapján igazolni, mert ha a csapatba nem illik bele akkor lehet bármekkora játékos, nem lesz belőle semmi. De szerintem ez már sok csapatnál így megy, legalábbis bízom benne, ha nem, akkor van egy vállalkozásötletem.Persze nem vagyok szakember, ő pedig gondolom elvégzett pár szakmai képzést, hogy odakerülhessen erre a posztra - legalábbis remélem
-, de azért na..
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. augusztus 6., szerda 15:38
Dehogyis, ez csak tereles. A sok drukker meg elhiszi, hogy tenyleg azert nem hoztak evek alatt egy vilagklasszis kozephatveted, mert nem illenek a Barcaba.palesz77 írta:Viszont Zubiék szerint a labdarúgók 99%-a nem illik a Barcába..Persze nem vagyok szakember, ő pedig gondolom elvégzett pár szakmai képzést, hogy odakerülhessen erre a posztra - legalábbis remélem
-, de azért na..
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. augusztus 6., szerda 15:36
A végére csak ugyanoda jutsz, mint amiből kiindultam, hogy a vezetőség ellehetetlenítette a helyzetet.palesz77 írta:Cuadrado elméletileg még így is hozzánk jönne inkább. A vezetőség tevékenységével van a baj, nem a presztízsünkkel. Pl Mangaláért ha letettük volna a 45-öt, akkor tuti nem mondott volna nemet, de őérte sok volt annyi pénz, Marquinhosért a 43 nem.. Most is ez van Cuadradoval. Azért nem tudjuk megszerezni nagy eséllyel, mert még csak versenybe se szállunk érte igazából. Zubi csak elemzi a piacot és "Barca profillal" rendelkező játékosok után kutat, mire meg ezzel végez, letelik az átigazolási szezon.. A legnagyobb igazolás az lenne, ha eltakarodnának a francba a vezetőségünk csodás tagjai.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. augusztus 6., szerda 15:35
Persze, ezzel én is egyetértek, de csak egészséges keretek közt. Viszont Zubiék szerint a labdarúgók 99%-a nem illik a Barcába..Banán írta:Azzal amúgy egyetértek, hogy nem elég a fizikai képességeit vizsgálni valakinek és az alapján igazolni, mert ha a csapatba nem illik bele akkor lehet bármekkora játékos, nem lesz belőle semmi. De szerintem ez már sok csapatnál így megy, legalábbis bízom benne, ha nem, akkor van egy vállalkozásötletem.
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. augusztus 6., szerda 15:31
Azzal amúgy egyetértek, hogy nem elég a fizikai képességeit vizsgálni valakinek és az alapján igazolni, mert ha a csapatba nem illik bele akkor lehet bármekkora játékos, nem lesz belőle semmi. De szerintem ez már sok csapatnál így megy, legalábbis bízom benne, ha nem, akkor van egy vállalkozásötletem.palesz77 írta:Én ezt nagyon jól tudom, hogy népbutítás, nehogy már Mathieu rendelkezik ilyen profillal, Hummels meg pl nem - nem mintha őt akarnám nálunk látni, de sokkal nagyobb klasszis a franciánál. Ezt Zubiék kitalálták egyszer, és azóta ezzel a szöveggel takaróznak, amikor nem képesek egy normális üzletet véghezvinni..Banán írta:Suárez Barca profillal rendelkezik? Szerintem ez vagy népbutítás akar lenni de mellébeszélés lesz belőle, vagy tényleg ilyen buták, ez utóbbit kétlem.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. augusztus 6., szerda 15:29
Én ezt nagyon jól tudom, hogy népbutítás, nehogy már Mathieu rendelkezik ilyen profillal, Hummels meg pl nem - nem mintha őt akarnám nálunk látni, de sokkal nagyobb klasszis a franciánál. Ezt Zubiék kitalálták egyszer, és azóta ezzel a szöveggel takaróznak, amikor nem képesek egy normális üzletet véghezvinni..Banán írta:Suárez Barca profillal rendelkezik? Szerintem ez vagy népbutítás akar lenni de mellébeszélés lesz belőle, vagy tényleg ilyen buták, ez utóbbit kétlem.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem