Karim, te tálib, teee!torjack írta:én vártam valami arabterroristás vonalat is, de a srácnak nem maradt már rá ideje.
Így megfelel?
HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. augusztus 14., csütörtök 15:07
Karim, te tálib, teee!torjack írta:én vártam valami arabterroristás vonalat is, de a srácnak nem maradt már rá ideje.
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. augusztus 14., csütörtök 15:03
én vártam valami arabterroristás vonalat is, de a srácnak nem maradt már rá ideje.numberone1 írta:Te kutyauto Benzema! Kiskoruakat raksz telibe, lezengsz a palyan, tok fogalmatlan vagy. Baszki eddig tok tevutban voltam veled....vegre vki felnyitotta a szemem...![]()
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. augusztus 14., csütörtök 15:00
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. augusztus 14., csütörtök 14:49
Nem hiába jobb tőle Marcelo a támadás terén... bár néha ő is lehoz egy- két szép akciót támadásban, ugye a Bayern ellen, most is volt a Sevilla ellen. De Marcelo még mindig jobb tőle támadásban.nmate írta:Kicsit off, de ennél a videónál remekül látszik, amit Coentrao sokszor csinál, hogy fogalma sincs hol vannak a csapattársak a pályán, CR ott van tőle 3 méterre, de ő megpróbálja elfejelni és ezzel már késett az akció egy ütemet.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. augusztus 14., csütörtök 13:07
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 14., csütörtök 13:06
értéktelennek mondanám...Realista24 írta:https://www.youtube.com/watch?v=pzHRJaA ... e=youtu.be
Az öreg drogos kur.apecér belebotlott
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 14., csütörtök 13:04
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. augusztus 14., csütörtök 10:14
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. augusztus 14., csütörtök 8:59
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 14., csütörtök 8:26
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. augusztus 14., csütörtök 8:14
Ha azt nezzuk hogy a Sevilla mar hetek ota teljes kerettel erre a meccsre keszulhetett, mig nalunk sokan szinte a strandrol jottek be, raadasul ez volt a teljes keretnek az elso kozos meccse, tokeletesen megalltuk a helyet.Maurice Bendrix írta:Üdvözlök Mindenkit!
A tegnapi meccs - véleményem szerint - erőpróba volt, bár erődemonstrációt vártam.
Hit vagy nem hit, en a szememnek hiszek. Be kene kapcsolni a TV-t es par meccs utan pontosan lathatod, hogy mik Benzema feladatai. Persze sokaknal ez annyiban merul ki, hogy ott van a hatan a 9-es, akkor csatar. Az mar lenyegtelen hogy a palyan mik a feladatai (gondolok itt pl a juve elleni meccsekre is, amikor vegig Pirlot fogta)Maurice Bendrix írta:Emeletes ostobaságnak érzem, mikor valaki Benzemát előkészítő szerepkörben játszó játékosnak látja. Vagy inkább hiszi. Sajnos, ez nem hit kérdése. Futótűzként terjed ez a butaság.
Igen, befejezo csatarnak vettek meg, csak idovel kiderult, hogy nem az a posztja. Mar a 2011/12-es szezon ota megfigyelheto, hogy akkor erezte igazan jol magat, amikor volt meg egy jatekos elotte, o pedig rendre visszajarhatott a kozeppalyara labdakert.Maurice Bendrix írta:Benzemát befejező csatárnak vették meg, a Lyonban is azt játszott. Szerepköre annyiban módosult vagy torzult, hogy a világ legjobb szélsője játszik mellette. Csak kiderült, Benzema képtelen a pozíciós játékra, nem érkezik a visszatett labdákra, lassúsága miatt könnyen lesre állítják.
Az. KenyszermegoldasMaurice Bendrix írta:Hiba volt megvenni, a képességei nem Real Madrid támadójára hivatottak. Sajnálatos, kevés az elérhető jó csatár, Levandowskit szerette volna Perez, vitte a Bayern, Suarezt a Barca, Falcaóért megy a kötélhúzás, Agüero modíthatatlan és zsolnai porcelán lába van. Hamarább tolnám inkább oda Jamest, mert bár James is lassú, de legalább jól helyezkedik, ügyesebben bánik a labdával, mint Benzema, intelligensebb futballista. Talán ezt is meglépi egyszer a vezetőség, vagy hozzák Falcaót. Kényszermegoldás Benzema fennhagyása.
Mintha valami blikk szintu kattintasvadasz oldal cimlapjat latnam.Maurice Bendrix írta:Kiskorúak megrontása
Megis miert rohognenek rajta?Maurice Bendrix írta:s el tudom képzelni, mennyit röhöghetnek rajta az öltözőben
Vagy inkabb azt jelentette, hogy jovore lejar a szerzodese es nem fogjuk ingyen elengedni.Maurice Bendrix írta:Számomra informális volt Benzema fizetésemelése, mely azt jelentette, hogy nem jön Falcao.
Mostmar nem csak hogy tobb kiskoruval volt, de mar fel is csinalta oket :ĐMaurice Bendrix írta:Benzema valószínűleg az éjszaka királya, gyorshajtásos bűncselekményeit nem győzi takarítani a Madrid erre fenntartott takarító brigádja. Nem azzal van bajom, hogy kiskorúakat csinál fel, hogy kocsit tör, mások életét veszélyezteti.
Maurice Bendrix írta:nyilvánvalóvá válik, hogy Karim játéka ugyanolyan, mint az élete: értéktelen.
Jo lesz ez!Realista24 írta:Úgy érzem érdekes évnek nézünk elébe
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 12., kedd 23:06
Valahogy ezt kéne megértenie azoknak, akik elüldöznék.dannen írta:én őt is megdícsérném, látszott, hogy miért kell ő oda előre. nagyon önzetlen, kiszolgálja a két vadlovat, néha egészen szép mozdulatokkal. jó volt
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. augusztus 8., péntek 13:37
Reméljük átlép egy szintet és elkeni az ellenfelek száját, a csikóval együtt no meg a bikával.revolver írta:így Bale mellett látszik, hogy Benzema is jóformában van
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. augusztus 8., péntek 13:36
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. augusztus 7., csütörtök 12:49
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. augusztus 7., csütörtök 10:15
Szerintem nyissatok egy Pato topikot hehenek, azt tele hanyhatja amennyire csak akarjahehe írta:remélem jövőre eladjuk és hozzuk patót helyette.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 7., csütörtök 9:32

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. augusztus 7., csütörtök 8:55
+1Realista24 írta:Újabb öt évig mehet a flame :Đ
Vamos öcsém, mutasd meg SzabóZének.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 7., csütörtök 6:50
HozzászólásSzerző: primrose » 2014. augusztus 6., szerda 21:11
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
CF Talavera
Real Madrid
Estadio El Prado
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem