Madridom Filmklub
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Re: Madridom Filmklub
Nincs már ilyenkor határidő, mert felesleges. Minden héten kilehetne szórni 3-4 embert, ha szigorúan vennénk ezt. Majd utolsó kör után lesz 2 hét mindenkinek pótolni majd hivatalosan is zárul az egész turnus meg a Filmklub is egy időre.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem tudom, hogy meddig kell jönni a filmmel, és hogy kinek kell már szólni, de most jelezném, hogy picit csúszni fogok. Egy- két napot maximum. Holnap estére igyekszem értékelni az egyik elmaradt filmet.
Ja és holnap akkor jövök az ajánlással is. Megértéseteket köszönöm!
Ja és holnap akkor jövök az ajánlással is. Megértéseteket köszönöm!
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem arra a jelenetre gondolok. Utána volt még egy, amikor az apja dolgozott a csajon, és ott állt az anyja, majd odaért ő is. Ekkor költözött el a gyerek, és ment el fotózni a világba mindenhol.
Ez a második már nem rémlik annyira, de úgy emlékszek, hogy az örökségről akart elmondani neki mindent. Aztán ugye a nő megölte.
Ez a második már nem rémlik annyira, de úgy emlékszek, hogy az örökségről akart elmondani neki mindent. Aztán ugye a nő megölte.
- francois
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Olympique de Marseille, FC Parma
nah örülök h valaki válaszolt, ezen kattogok fél órája. innen is látni h teszettAnyaka írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!1. Látta még gyerekkorában az anyjával együtt, amikor megszerkesztették a gyereket, azért ment el. De hiszen mutatták.francois írta:.![]()
2. Annak meg az anyja mondta el, bár ezt nem mutatták közvetlen, miután megtalálta a fényképet.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!1. oké, azt vágom, de hát ő is huzogatta a kiscsajt. bár gondolom nem véletlenül vágtak be olyan jelenetet, mikor mondta az apjának h persze h védekeznek. igy már okés
2. igen, én is igy gondolom, csak elég zavaró volt a végén, hogy össze vissza ugrálnak az időben. plusz ugye a bátyja is mondta h "el kellett neki mondanom" ebből elvileg az következett volna logikusan h ő mondta el neki.

- Anyaka
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!1. Látta még gyerekkorában az anyjával együtt, amikor megszerkesztették a gyereket, azért ment el. De hiszen mutatták.francois írta:.

2. Annak meg az anyja mondta el, bár ezt nem mutatták közvetlen, miután megtalálta a fényképet.
- francois
apám sufnija
jó film volt, csíptem. tipikusan olyan movie, mint amilyenek az m2-n szoktak menni hétköznap éjfél után: noname szereplős kisvárosi/csaladi drámák. az első 45 perc tényleg sok volt, de onnantól elég jól elkapott. a csavarnak örültem, mert ha csak szimplán kiderül hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ő az apja akkor azért nem ütött volna ekkorát. lentebb írta valaki h a főszereplő volt a leggyengébb láncszem a színészi játékot tekintve, ezt adom.
azonban sok mindent nem értek, jó lenne ha valaki válaszolna, mert tényleg érdekelne
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!1. most a fsz. csávó kitől és mikor tudta meg, hogy nem az ő gyereke, hanem lényegében testvérek?
2. és a kis csaj kitől tudta meg? volt ugye az a jelenet, amikor a fsz. a végén le akarja puffantani a bátyját és ott derült ki, hogy merre hány óra. és akkor mondta a bátyja, hogy el kellett mondanom a kiscsajnak, és bevágnak egy képet, hogy megáll a kocsijával a kiscsaj mellett vmi úton. az utána lévő jelenetből viszont kiderült, hogy a kiscsaj akkor már rég tudta miről van szó.
7.5/10
jó film volt, csíptem. tipikusan olyan movie, mint amilyenek az m2-n szoktak menni hétköznap éjfél után: noname szereplős kisvárosi/csaladi drámák. az első 45 perc tényleg sok volt, de onnantól elég jól elkapott. a csavarnak örültem, mert ha csak szimplán kiderül hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ő az apja akkor azért nem ütött volna ekkorát. lentebb írta valaki h a főszereplő volt a leggyengébb láncszem a színészi játékot tekintve, ezt adom.
azonban sok mindent nem értek, jó lenne ha valaki válaszolna, mert tényleg érdekelne
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!1. most a fsz. csávó kitől és mikor tudta meg, hogy nem az ő gyereke, hanem lényegében testvérek?
2. és a kis csaj kitől tudta meg? volt ugye az a jelenet, amikor a fsz. a végén le akarja puffantani a bátyját és ott derült ki, hogy merre hány óra. és akkor mondta a bátyja, hogy el kellett mondanom a kiscsajnak, és bevágnak egy képet, hogy megáll a kocsijával a kiscsaj mellett vmi úton. az utána lévő jelenetből viszont kiderült, hogy a kiscsaj akkor már rég tudta miről van szó.
7.5/10

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
In My Father's Den
Az első negyvenöt percet leszámítva jó film, de a felvezetés ritka unalmas és semmilyen lett. Komoly családi dráma, mindenképp értékelhető, hogy nincs egy tipikus hollywoodi köntösbe bújtatva. A hangulata nagyon komor, nehéz olyan hangulatban lenni amikor az ilyen filmeket egyben le tudja nyomni az ember. Jó ajánlás, 7/10
Az első negyvenöt percet leszámítva jó film, de a felvezetés ritka unalmas és semmilyen lett. Komoly családi dráma, mindenképp értékelhető, hogy nincs egy tipikus hollywoodi köntösbe bújtatva. A hangulata nagyon komor, nehéz olyan hangulatban lenni amikor az ilyen filmeket egyben le tudja nyomni az ember. Jó ajánlás, 7/10
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
10/2, szóval 8 ember adós eddig Santi filmjével.
Anyaka és én értékeltük eddig, a határidő pedig szerda 23:59! (Az ajánlástól számítva 2 hét, vagy csütörtök 00:01, ezen már nem fogunk összeveszni, gondolom...
).
Ha valaki nem tudja bepótolni ilyen-olyan okok miatt, az jelezze mindenképpen a dolgot, hogy megvárjuk majd később.
A táblázat jobb oldalát pedig picit átméreteztem, legalábbis nálam tökéletesen néz ki, mindenkinek látszik a neve, pontszáma, nem kell görgetni sehová.
Anyaka és én értékeltük eddig, a határidő pedig szerda 23:59! (Az ajánlástól számítva 2 hét, vagy csütörtök 00:01, ezen már nem fogunk összeveszni, gondolom...

Ha valaki nem tudja bepótolni ilyen-olyan okok miatt, az jelezze mindenképpen a dolgot, hogy megvárjuk majd később.

A táblázat jobb oldalát pedig picit átméreteztem, legalábbis nálam tökéletesen néz ki, mindenkinek látszik a neve, pontszáma, nem kell görgetni sehová.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.

- Anyaka
You Don't Know Jack
6.5|10
A filmről röviden, hogy Al Pacino végre nem azt a gagyi szemetet hozta, amibe az utóbbi évekbe belekezdett. Így e részről pozitív a film. A rendezőről valahol olvastam, hogy pártatlan volt, de szerintem ez távol állt a filmtől. Mindenkit beállított rossznak Kevorkian-on kívül, akinek csak apróbb hibákat jelenített meg a filmben, mint a spórolás a gázzal, holott, azért kicsit elborult volt az elméje, hiába hangzik poénosan a Mercitron, a valóságban nem volt az, úttörőként kicsit komolyabban kellett volna vennie. Emellett egyébként elvetette később a lobbiját az eutanázia mellett, még politikus is próbált lenni, de nem jött össze, akkor már persze a politikai rendszer is rossz volt. Ezt a rendező is sajnos így állította be, amikor az ügyészt csak a per megnyerése érdekli bármi áron, vagy a kukában turkáló nő.
A témával kapcsolatban lehet itt inkább hosszabban írni, amiről röviden az a véleményem, hogy aki ezt a gyors, és könnyű utat választja, az kapja meg, szigorú feltételek mellett, hogy ne minden menekülőnek legyen rá lehetősége. Egyébként az is érdekes kérdés, hogy kit tekintünk gyávának. Aki elmenekül a szenvedés elől, vagy, aki nem mer meghalni. A filmben is sok olyan ember volt, akinek még volt ideje különösebb szenvedés nélkül, de hiába szűrte maga a Doktor saját szempontjai alapján, nem volt elég alapos. Talán, ezért is bukott meg, ha elkészít egy elemzést, ami alapján ki tudják értékelni, hogy ki az, aki jogosult rá, akkor át tudja nyomni valahogy a jogrendszeren.
Az ítélet egyébként vicc volt, mert akkor később Youk feleségét is el kellett volna ítélni segédkezésért. Ez megtámadható lett volna akkoriban is, mert így "kivételezés" történt ítélet hozatalkor, ami az összes jogi formában törvénytelen.
Még szerencse, hogy Walter White nem találkozott vele, akkor mi lett volna velünk.
Ha megnéztétek ezt a filmet, akkor a másik szemszögből ugyanezzel a témával A belső tenger-t is meg lehet nézni. Ott a beteg szemszögéből látunk.
6.5|10
A filmről röviden, hogy Al Pacino végre nem azt a gagyi szemetet hozta, amibe az utóbbi évekbe belekezdett. Így e részről pozitív a film. A rendezőről valahol olvastam, hogy pártatlan volt, de szerintem ez távol állt a filmtől. Mindenkit beállított rossznak Kevorkian-on kívül, akinek csak apróbb hibákat jelenített meg a filmben, mint a spórolás a gázzal, holott, azért kicsit elborult volt az elméje, hiába hangzik poénosan a Mercitron, a valóságban nem volt az, úttörőként kicsit komolyabban kellett volna vennie. Emellett egyébként elvetette később a lobbiját az eutanázia mellett, még politikus is próbált lenni, de nem jött össze, akkor már persze a politikai rendszer is rossz volt. Ezt a rendező is sajnos így állította be, amikor az ügyészt csak a per megnyerése érdekli bármi áron, vagy a kukában turkáló nő.
A témával kapcsolatban lehet itt inkább hosszabban írni, amiről röviden az a véleményem, hogy aki ezt a gyors, és könnyű utat választja, az kapja meg, szigorú feltételek mellett, hogy ne minden menekülőnek legyen rá lehetősége. Egyébként az is érdekes kérdés, hogy kit tekintünk gyávának. Aki elmenekül a szenvedés elől, vagy, aki nem mer meghalni. A filmben is sok olyan ember volt, akinek még volt ideje különösebb szenvedés nélkül, de hiába szűrte maga a Doktor saját szempontjai alapján, nem volt elég alapos. Talán, ezért is bukott meg, ha elkészít egy elemzést, ami alapján ki tudják értékelni, hogy ki az, aki jogosult rá, akkor át tudja nyomni valahogy a jogrendszeren.
Az ítélet egyébként vicc volt, mert akkor később Youk feleségét is el kellett volna ítélni segédkezésért. Ez megtámadható lett volna akkoriban is, mert így "kivételezés" történt ítélet hozatalkor, ami az összes jogi formában törvénytelen.
Még szerencse, hogy Walter White nem találkozott vele, akkor mi lett volna velünk.

Ha megnéztétek ezt a filmet, akkor a másik szemszögből ugyanezzel a témával A belső tenger-t is meg lehet nézni. Ott a beteg szemszögéből látunk.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Remélem megkímélnek, ha arrafelé járok.Anyaka írta:In My Father's Den
7.5|10
...
A körben eddig talán a legjobb ajánlás, majd ez alapján módosítom is a pontszámaimat a végén, aki le meri értékelni azt filterezzék meg új-zélandi cserediákok.

Apám sufnija (In My Father's Den, 2004)
Elolvastam az ismertetőjét a megnézése előtt, és nagyon érdekelni kezdett a film, az a pár mondat...azt gondoltam, hogy egy feszült, némi elvontsággal megtarkított, kis korrekt filmet fogunk kapni, esetleg valami keményebb, mélyebbre szántó dolgot a múltból (a közelmúltban néztem pár keményebb filmet, lehet nálam van magasan a léc), de nem így történt, ez még nem taglózna le annyira, nem egyszer fordult már elő, hogy nem passzolt maximálisan a leírás a filmhez.
Az első 30-45 perc tényleg csak úgy csordogált, megismertük a főszereplőket, kirajzolódott néhány dolog, sok dolog járt a fejemben, hogy mi jöhet még ezután, mi lehet a végkifejlet, gondoltam az első óra után beindul, és jön majd folyamatosan a dagály (utólag megfogalmazhatnám jobban is, de nem nehéz megérteni szvsz). Nem így történt, és csak finoman fogalmazva sem. Ilyen szintű lassúságot, és elnyújtást legutóbb A mestertől kaptam, azt legalább 2-3 napon keresztül pótoltam. Szóval nem indult be a film, ahogyan vártam, és csak kifárasztott a második óra. Sosem nézem meg film közben, hogy mennyi van még hátra a végéig, ha laptopon néztem volna itthon, akkor megtettem volna párszor szerintem. Tetszett amúgy Anyaka értékelője, a karaktereket és különösképp a sztorit, egyéb részeket nem akarok most kiragadni, mert szinte semmilyen hatással nem volt/voltak rám - nem tudott lekötni.

Jobbra számítottam, de azért ajánlásnak kitűnő volt, nem is hallottam róla korábban, ezért is jár a köszönet Santi!
Két napja, hogy megnéztem, volt rá időm, és át is gondoltam magamban a dolgot, a véleményemet, visszanéztem az eddigi pontszámaimat a turnusban, és megpróbáltam a legtöbbet kihozni belőle, sajnos csak ennyi:
5,5/10.
Az aktuális ajánlásról sem hallottam még ezidáig, remélem jó lesz.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.

Jó cucc, nekem tetszett, csak ne magyarul nézzétek, Végvári után Reviczky olyan, mint Nyugatról hazajönni...
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Pacino nagy király, ismeretlen film is, első blikkre fasza lesz ez.
- francois
sztem nem én voltam, de mindegy is. most ez van, ezt kell lesni.messideco írta:Valszeg már nem fogom újrázni. Amúgy ajánlottad az eb-n is kb. két éve :P

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Kíváncsi leszek az értékelésekre, ezt már én is akartam ajánlani korábban.

-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Valszeg már nem fogom újrázni. Amúgy ajánlottad az eb-n is kb. két éve :P
"And my heart will leave you never."
- francois
sajnos mivel én választhattam utoljára, elég szűk teret hagytatok, uhogy életrajzi film lett belőle. kellemes filmezést annak, aki még bírja a tempót. határidőig én is ujrazom és akkor irok pontot is!
DR. HALÁL
http://www.imdb.com/title/tt1132623/
http://www.port.hu/dr._halal_you_don_t_ ... _id=113020
DR. HALÁL
http://www.imdb.com/title/tt1132623/
http://www.port.hu/dr._halal_you_don_t_ ... _id=113020

- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Ha ma csütörtök van, akkor ma.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Igazság szerint az elmúlt hónapokban egyáltalán nem néztem olyan sok filmet, mint régen. Azért mostanában szűkös a program.L.Miki írta:Amikor a legnagyobb filmes ilyet ír... ott baj van.Remy írta:Köszi az utolsó utáni lehetőséget, de sajnos nem tudom vállalni a továbbiakban. Bár tényleg volt idő, amikor megnézhettem volna a filmeket, de nem gondoltam, hogy ennyire keresztülhúzzák a számításaimat. Eddigi mindig letudtam tolni, de most nem menne, legalábbis a továbbiakban biztos nem.Nektek jó filmezést.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Amikor a legnagyobb filmes ilyet ír... ott baj van.Remy írta:Köszi az utolsó utáni lehetőséget, de sajnos nem tudom vállalni a továbbiakban. Bár tényleg volt idő, amikor megnézhettem volna a filmeket, de nem gondoltam, hogy ennyire keresztülhúzzák a számításaimat. Eddigi mindig letudtam tolni, de most nem menne, legalábbis a továbbiakban biztos nem.Nektek jó filmezést.