palesz77 írta:Banán írta:Azzal amúgy egyetértek, hogy nem elég a fizikai képességeit vizsgálni valakinek és az alapján igazolni, mert ha a csapatba nem illik bele akkor lehet bármekkora játékos, nem lesz belőle semmi. De szerintem ez már sok csapatnál így megy, legalábbis bízom benne, ha nem, akkor van egy vállalkozásötletem.

Persze, ezzel én is egyetértek, de csak egészséges keretek közt. Viszont Zubiék szerint a labdarúgók 99%-a nem illik a Barcába..

Persze nem vagyok szakember, ő pedig gondolom elvégzett pár szakmai képzést, hogy odakerülhessen erre a posztra - legalábbis remélem

-, de azért na..
Ha összevetjük az összes eddigi labdarúgó és az eddigi barca játékosok számát, jobbra is kijön ez a szám, mint 99%, szóval nem hazudnak.

Amúgy szerintem viszonylag sokrétű ez a dolog és nem hiszem, hogy a pénz miatt lenne, hiszen ha összeszámoljuk, nem költöttünk sokkal többet mint Ti, most is jött Suárez egy teljesen felesleges posztra, Neymarra is volt pénz, ezért kizártnak tartom, hogy ne tudnátok 50-et adni egy hátvédért. Sokkal inkább az elnöki kvalitás az, ahol talán karcsúbbnak tűnik a Barca, Florentino Pérez nem egy szent, de amikor ő tárgyal valakiért az más szint, mint amikor Calderón bohóckodott, ez már csak az érkező játékosok minőségén is látszik. Nálatok az elnöknek nincs akkor ismertsége, és szava sem, mint a többi nagyobb klubnál. És mellé még kommunikálva van több mint egy klub dolog, ez sem biztos, hogy jól csapódik le a vezetők szintjén, arra célzok, hogy nem ápol túl jó viszonyt a Barca vezetés a többi klubbal, ez ha máshol nem, az eladásokból nagyon jól látszik, egyszerűen nincsenek meg a kapcsolatok, erre gondolok elsősorban, nem arra, hogy utálnak titeket. Aztán volt pár kétes üzlet is, ez nem tudom mennyire zavarhatja más klubok vezetését. Persze ti jóban vagyok a FIFA-val, UEFA-val, meg mellette lefizetitek a bírókat
Szerintetek nem lehet ilyen háttere is ennek?