Ezt én is így gondolom. Lehet, hogy nem jön senki sem.én sem tudom mire fel a nagy gündogan várás. szerintem csalódnifogunk a kp-ra érkező(k)ben
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. június 1., szombat 11:58
Ezt én is így gondolom. Lehet, hogy nem jön senki sem.én sem tudom mire fel a nagy gündogan várás. szerintem csalódnifogunk a kp-ra érkező(k)ben
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. június 1., szombat 11:49
HozzászólásSzerző: legendary » 2013. június 1., szombat 11:38
Az égvilágon semmi hír sincs, arról, hogy menne a Realba, csak egyesek itt úgy vélik, hogy ha csak pletykaszinten is felmerül valaki a Madriddal kapcsolatban, akkor az már le van zsírozva.Gaborone1 írta:Most akkor Gündogan jönni fog? Én azt olvastam, hogy csak jövőre!
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. június 1., szombat 11:37
Saviola is járt azóta ittR.M.C.F írta:ide meg akkor jön barcás figo után amikor piros hó esik.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 1., szombat 11:20
Vicces, de kvázi ugyanaz a szitu!ide meg akkor jön barcás figo után amikor piros hó esik.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 1., szombat 11:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 1., szombat 11:07
Nem hosszabbításról vagy pénzről van szó, hanem játéklehetőségről, azt meg nehéz garantálni neki szezon előtt. Ha nem is hozzánk, de szerintem jó eséllyel eligazol (MU, City).A barca hosszabbít, megkapja a kis járandóságát amire megy a játék.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 1., szombat 11:05
HozzászólásSzerző: Gaborone1 » 2013. június 1., szombat 11:00
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 1., szombat 10:34
Én ezért örülnék Ancelottinak, mert akárhol olvastam róla, mindenhol azt írják, hogy nagyon jól bánik a játékosokkal és nagyon jól kezeli a sztárokat ismadridronie írta: Emellett ami a személyes kontaktot és az öltözői hangulatot illeti, nos véleménye szerint Ancelottinál soha nem volt jobb edzője!
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 1., szombat 10:13
Mint ahogy Neymar esetében sem az ügynök döntött, Thiagonál sem ő fog; az egy más kérdés, hogy a veszély persze mindig adott --> Guardiola Suárez mellett a brazil-spanyol középpályást is szívesen látná az új csapatában!de nemhiszem h Pep tesója egy nyár alatt két igazolást is lezsírozna nekünk
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 1., szombat 10:13
HozzászólásSzerző: miró » 2013. június 1., szombat 10:09
persze hogy kk,pontosan xavi poszt,csak még zöldfülü,de fiatalsága miatt sokkal mozgékonyabb mint xavi,és benne van a kis brazil vér :-)ezt mondják a barcások, de én középső kp-snak láttam játszani mindig.
azt mondják tkp-ban jobb lenne, sztem mindenütt jó a védők és a csatárok közt.
sima alapember lehetne, ha a képességeit nézem.
még nem reménykedem, ahhoz brazil apucinak meg kéne győznie a fiút.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 1., szombat 10:06
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 1., szombat 10:03
hát általába a barca 4-3-3as felállásába a középső hármasba játszott sztem, persze h kkp-nak láttadhehe írta:ezt mondják a barcások, de én középső kp-snak láttam játszani mindig.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 1., szombat 9:57
ezt mondják a barcások, de én középső kp-snak láttam játszani mindig.Mike írta:thiago nem tkp inkább?
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 1., szombat 9:55
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. június 1., szombat 9:47
Szerintem Hehe nem csak a brazilokra élvez,hanem a focizni tudó kétlábas technikás eszes futballistákra -.-' És Thiago ilyen..szóval jöjjön csak!peti_madrid írta: ráadásul akkor hehe is megnyugodna, hogy igazoltunk egy brazilt
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. június 1., szombat 9:38
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 1., szombat 9:32
Hoppá, hoppá; Motta szépen kitálalt; ő sem lesz Mou kedvence!Dijo que las cosas quedaban dentro del vestuario
Motta: "Me suena la agitación del vestuario del Madrid. Nos pasó en el Inter"
Ma éjfélkor lejár a jelöltállítási határidő, amennyiben más nem jelentkezik be, úgy kedden hivatalosan is újra beiktatják az elnököt és indulhat a bugi! :ĐFlorentino Perez
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem