HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. június 1., szombat 9:38
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 1., szombat 9:32
Hoppá, hoppá; Motta szépen kitálalt; ő sem lesz Mou kedvence!Dijo que las cosas quedaban dentro del vestuario
Motta: "Me suena la agitación del vestuario del Madrid. Nos pasó en el Inter"
Ma éjfélkor lejár a jelöltállítási határidő, amennyiben más nem jelentkezik be, úgy kedden hivatalosan is újra beiktatják az elnököt és indulhat a bugi! :ĐFlorentino Perez
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 1., szombat 9:16
thiago+gündogan és elmúlt a probléma.realistahuni írta:Úgy néz ki, egy szem Gündogannal meg kell elégednünk kp-ra, plusz Casemiro vagy Kondogbia, de ők nem hiszem, hogy kezdőbe kerülnének egyhamar, úgyhogy nézhetjük Khedira ámokfutását következő szezonban is. Amúgy fontosabb meccsekre Xabi-t még illene összedrótozni, kell pihentetni az öreget sokat, és akkor még hasznát is vehetjük. Xabi-Modric-Gündogan nem lenne rossz azért. Jövőre majd a vb után kell egy fullos néger Emerson ide, ha már Vidalrol és Pogbarol lemaradtunk, és akkor jók leszünk.
sztem ez egyértelmű.Mi van akkor ha Perez úgy gondolkodik,hogy Neymart elvittétek előlünk akkor kibaszásból én Thiagot elveszem tőletek?Ráadásul még tud is a srác így duplán jól járhatunk.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. június 1., szombat 9:14
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 1., szombat 9:12
kinek? a zaragosanak esetleg. sehol nem lesznek ellenunk..... Marha nem Jupp jon, aki tuti kezdokent szamitana a nemetekre.hehe írta:majd eszedbe jut, amikor megcsinálják messivel a 4. gólt isNeymar ki az? mar nem is emlekszem ra![]()
ebbe szedrintem barki szerelmes lenne.Realista24 írta: Egy Thiago-Vidal/Pogba/Gündogan-Modric középpályával boldoggá tudna tenni Perez
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. június 1., szombat 9:08
HozzászólásSzerző: accel » 2013. június 1., szombat 9:05
már meccsek óta hátfájdalmakkal játszott és most, hogy már nincs tétje a meccseknek pihen, én ezt olvastam.Varane=aranylabda írta:Cristiano Ronaldo miért nincsen benne a keretben? multhéten sem játszott. talán sérült, vagy Mourinho pihenteti a szezon végére??
HozzászólásSzerző: sander » 2013. június 1., szombat 9:00
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 1., szombat 8:58
mert eladjuk, és nem akarjuk, hogy megsérüljön.Varane=aranylabda írta:Cristiano Ronaldo miért nincsen benne a keretben? multhéten sem játszott. talán sérült, vagy Mourinho pihenteti a szezon végére??
kiszámoltam bazmeg.Hát ez hogy jött ki?![]()
![]()
nyertél. kedirára nincs ellenszerem.Cavani meg már az ötödiket feni Khedira átadásából...csak szólok![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 1., szombat 8:57
Hát ez hogy jött ki?thiagora perpill 7% esélyt látok. talán 8%.
Cavani meg már az ötödiket feni Khedira átadásából...csak szólokmajd eszedbe jut, amikor megcsinálják messivel a 4. gólt is
HozzászólásSzerző: Varane=aranylabda » 2013. június 1., szombat 8:56
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 1., szombat 8:53
majd eszedbe jut, amikor megcsinálják messivel a 4. gólt isNeymar ki az? mar nem is emlekszem ra
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 1., szombat 8:53
Egy Thiago-Vidal/Pogba/Gündogan-Modric középpályával boldoggá tudna tenni Perez, és akkor beadom a derekam a Bale-CR-Karim támadóhármasra, egye fene, ha a walesti emberi áron érkezne. Mindhárman kötetlenül, mögöttük ez a középpálya... meg a Carvajal-Ramos-Varane-Marcelo védősor...Neymar ki az? mar nem is emlekszem ra
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 1., szombat 8:45
mekkora lenne, ha leigazolnank. Gyere csak hozzank. Szepen ez a tokvakaro mumajer Pep Gardiola tesoja levajazza nekunk Thiagot es Suarezt.A RAC1 információ szerint megtörténtek az első lépések Thiago Real Madridba való szerződésével kapcsolatban. A játékos édesapja beleegyezését adta ügynökének, hogy találkozzon a fővárosi klub képviselőivel. A Barcelona játékosát augusztus 1-ig 18 millió euróért lehet leigazolni. Érdekesség, hogy Pere Guardiola, Thiago ügynöke képviseli Luis Suarez érdekeit is.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 1., szombat 8:26
Mondjuk én Cheryshev-et odaadnám kölcsönbe. Van benne tehetség amit a bundesligában csiszolhatnaheccsat írta:8 millió körül lesz az ára, de lehet bevonják Jese v. CHeryshev-t
HozzászólásSzerző: heccsat » 2013. június 1., szombat 8:25
Realista24 írta:http://madridom.hu/blog/2013/05/31/carv ... a-szerint/közben marca szerint carvajal biztos érkező ha jól vettem ki belőle, de inkább nem mondom tutira, mert a spanyolom nem 100as
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 1., szombat 8:23
http://madridom.hu/blog/2013/05/31/carv ... a-szerint/közben marca szerint carvajal biztos érkező ha jól vettem ki belőle, de inkább nem mondom tutira, mert a spanyolom nem 100as
HozzászólásSzerző: heccsat » 2013. június 1., szombat 8:18
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 1., szombat 7:49
El Unico írta:Ha megnyeri a kupát a Bayernnek,akkor diadalittasan bejelenti,hogy a Real Madridban folytatja,ha nem,akkor még vár pár napot,és Perez hivatalba lépése után lesz hivatalos a dolog.“Láttam, és nem tudom, honnan vette Anatoli” – mondta nevetve Heynckes, majd folytatta; “Holnap, ha olyan hangulatban leszek, beszélni fogok a jövőmről. Ha nem, akkor majd június első hetében.”
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. május 31., péntek 23:50
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem