The Strain
messideco írta:A negyedik részig néztem, hát a smiley beszél helyettem:
Jól felépítették, bár néhol tartalmaz egy kis ponyvát, illetve a magánéleti szálakat is fölöslegesnek érzem, de amúgy okés. Ajánlom bátran mindenkinek, egyik haveromat már beszippantotta a kór.

Remy nemcsakfilmezekegesznaphanemsorozatokatisszoktamnezni ajanlasara en is megneztem az elso ket reszt.
A plakatja sokak szamara ismeros lehet. Mondjuk ugy, hogy konnyen megjegyzi az ember.
Az egyik foszereplo pedig nem mas, mint a House of Cards-bol is ismert
Corey Stoll. (kicsit fura nem kopaszon latni)
Engem is azonnal beszippantott, tenyleg mindenkinek batran ajanlom.
Penny Dreadful
TheBull6 írta:ha szereted az ilyen horroros, természetfelettis dolgokat (na meg a vad erotikát

), akkor nagyon befog jönni, nekem legalábbis bejött, bár a Salem és a Supnat rajongás után várható volt
Meg is lestem az elso reszt. Egesz jo volt, de annyira azert nem erdekel a sztori hogy megnezzem a kovetkezo reszt is.
Outlander
TheBull6 írta:reeed_ati írta:Vetélytársat kapott a Trónok harca...
Outlander, erről mit tudni?
Látta már valaki, érdemes meglesni a pilotot?
Lehet adok neki majd egy esélyt, Starz csinálja, így a sok meztelen picsa garantálva van az tuti.

érdemes, vetélytársként kezelni meg hülyeség szerintem, mindkettő a maga pompájával tökéletes szerintem.
Egy resz utan azert nem mondanam ra hogy tokeletes. Persze lehet hogy olvastad a konyveket.
Ugye az alap sztori az, hogy veget er a masodik vilaghaboru, fohos nonk, aki a vh-ban nover volt, elment a ferjevel a masodik naszutjukra, amikor tortenik valami es vissza utazik a multba, konkretan 1743-ba.
Az elso 40 perc eleg unalmas volt, alig tortent valami, az utolso 20 percben viszont beindultak az esemenyek. Mindenkepp maradok a kovetkezo reszre is. A Starz-tol elvarhato "meztelen picsakbol" kaptunk egy kis izelitot, de a tovabbiakban ennel azert tobb kell.