Simán benne van szerintem.
A kp. az nagy kérdés továbbra is.
Balere meg remélem nem fogunk várni augusztus végéig,(pedig de sajnos) döntse el hogy jönni akar vagy sem,mert miden jel arra utal hogy az ügyben a pénz nem nagyon számít...

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. június 1., szombat 9:14
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 1., szombat 9:12
kinek? a zaragosanak esetleg. sehol nem lesznek ellenunk..... Marha nem Jupp jon, aki tuti kezdokent szamitana a nemetekre.hehe írta:majd eszedbe jut, amikor megcsinálják messivel a 4. gólt isNeymar ki az? mar nem is emlekszem ra![]()
ebbe szedrintem barki szerelmes lenne.Realista24 írta: Egy Thiago-Vidal/Pogba/Gündogan-Modric középpályával boldoggá tudna tenni Perez
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. június 1., szombat 9:08
HozzászólásSzerző: accel » 2013. június 1., szombat 9:05
már meccsek óta hátfájdalmakkal játszott és most, hogy már nincs tétje a meccseknek pihen, én ezt olvastam.Varane=aranylabda írta:Cristiano Ronaldo miért nincsen benne a keretben? multhéten sem játszott. talán sérült, vagy Mourinho pihenteti a szezon végére??
HozzászólásSzerző: sander » 2013. június 1., szombat 9:00
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 1., szombat 8:58
mert eladjuk, és nem akarjuk, hogy megsérüljön.Varane=aranylabda írta:Cristiano Ronaldo miért nincsen benne a keretben? multhéten sem játszott. talán sérült, vagy Mourinho pihenteti a szezon végére??
kiszámoltam bazmeg.Hát ez hogy jött ki?![]()
![]()
nyertél. kedirára nincs ellenszerem.Cavani meg már az ötödiket feni Khedira átadásából...csak szólok![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 1., szombat 8:57
Hát ez hogy jött ki?thiagora perpill 7% esélyt látok. talán 8%.
Cavani meg már az ötödiket feni Khedira átadásából...csak szólokmajd eszedbe jut, amikor megcsinálják messivel a 4. gólt is
HozzászólásSzerző: Varane=aranylabda » 2013. június 1., szombat 8:56
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 1., szombat 8:53
majd eszedbe jut, amikor megcsinálják messivel a 4. gólt isNeymar ki az? mar nem is emlekszem ra
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 1., szombat 8:53
Egy Thiago-Vidal/Pogba/Gündogan-Modric középpályával boldoggá tudna tenni Perez, és akkor beadom a derekam a Bale-CR-Karim támadóhármasra, egye fene, ha a walesti emberi áron érkezne. Mindhárman kötetlenül, mögöttük ez a középpálya... meg a Carvajal-Ramos-Varane-Marcelo védősor...Neymar ki az? mar nem is emlekszem ra
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 1., szombat 8:45
mekkora lenne, ha leigazolnank. Gyere csak hozzank. Szepen ez a tokvakaro mumajer Pep Gardiola tesoja levajazza nekunk Thiagot es Suarezt.A RAC1 információ szerint megtörténtek az első lépések Thiago Real Madridba való szerződésével kapcsolatban. A játékos édesapja beleegyezését adta ügynökének, hogy találkozzon a fővárosi klub képviselőivel. A Barcelona játékosát augusztus 1-ig 18 millió euróért lehet leigazolni. Érdekesség, hogy Pere Guardiola, Thiago ügynöke képviseli Luis Suarez érdekeit is.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 1., szombat 8:26
Mondjuk én Cheryshev-et odaadnám kölcsönbe. Van benne tehetség amit a bundesligában csiszolhatnaheccsat írta:8 millió körül lesz az ára, de lehet bevonják Jese v. CHeryshev-t
HozzászólásSzerző: heccsat » 2013. június 1., szombat 8:25
Realista24 írta:http://madridom.hu/blog/2013/05/31/carv ... a-szerint/közben marca szerint carvajal biztos érkező ha jól vettem ki belőle, de inkább nem mondom tutira, mert a spanyolom nem 100as
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 1., szombat 8:23
http://madridom.hu/blog/2013/05/31/carv ... a-szerint/közben marca szerint carvajal biztos érkező ha jól vettem ki belőle, de inkább nem mondom tutira, mert a spanyolom nem 100as
HozzászólásSzerző: heccsat » 2013. június 1., szombat 8:18
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 1., szombat 7:49
El Unico írta:Ha megnyeri a kupát a Bayernnek,akkor diadalittasan bejelenti,hogy a Real Madridban folytatja,ha nem,akkor még vár pár napot,és Perez hivatalba lépése után lesz hivatalos a dolog.“Láttam, és nem tudom, honnan vette Anatoli” – mondta nevetve Heynckes, majd folytatta; “Holnap, ha olyan hangulatban leszek, beszélni fogok a jövőmről. Ha nem, akkor majd június első hetében.”
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. május 31., péntek 23:50
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. május 31., péntek 23:47
Ezt nem értem. Ez biztos,hogy így van? A francia másodosztályban már nem számít az adózás vagy mi? Ott nem volt fontos,hogy francia székhellyel rendelkezzen?a monacot, mint a francia liga tagját a 2014/2015-ös idénytől minden bizonnyal kötelezni fogják h francia székhellyel rendelkezzen igy adozas szempontjabol a francia séma fog ott is érvenyesulni. ergo a faszi megszivja (már ha erre épitett)
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. május 31., péntek 23:39
HozzászólásSzerző: cart » 2013. május 31., péntek 23:39
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem