há' hol van már szeptember???

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. augusztus 7., csütörtök 10:44
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. augusztus 7., csütörtök 10:38
Remy nemcsakfilmezekegesznaphanemsorozatokatisszoktamnezni ajanlasara en is megneztem az elso ket reszt.messideco írta:A negyedik részig néztem, hát a smiley beszél helyettem:![]()
Jól felépítették, bár néhol tartalmaz egy kis ponyvát, illetve a magánéleti szálakat is fölöslegesnek érzem, de amúgy okés. Ajánlom bátran mindenkinek, egyik haveromat már beszippantotta a kór.
Meg is lestem az elso reszt. Egesz jo volt, de annyira azert nem erdekel a sztori hogy megnezzem a kovetkezo reszt is.TheBull6 írta:ha szereted az ilyen horroros, természetfelettis dolgokat (na meg a vad erotikát), akkor nagyon befog jönni, nekem legalábbis bejött, bár a Salem és a Supnat rajongás után várható volt
![]()
Egy resz utan azert nem mondanam ra hogy tokeletes. Persze lehet hogy olvastad a konyveket.TheBull6 írta:érdemes, vetélytársként kezelni meg hülyeség szerintem, mindkettő a maga pompájával tökéletes szerintem.reeed_ati írta:Vetélytársat kapott a Trónok harca...
Outlander, erről mit tudni?
Látta már valaki, érdemes meglesni a pilotot?
Lehet adok neki majd egy esélyt, Starz csinálja, így a sok meztelen picsa garantálva van az tuti.
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. augusztus 7., csütörtök 10:08
HozzászólásSzerző: Marky » 2014. augusztus 7., csütörtök 9:00
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2014. augusztus 7., csütörtök 4:07
ha szereted az ilyen horroros, természetfelettis dolgokat (na meg a vad erotikáth3x0r írta:Penny Dreadfult nezte valaki? erdemes elkezdeni?
érdemes, vetélytársként kezelni meg hülyeség szerintem, mindkettő a maga pompájával tökéletes szerintem.reeed_ati írta:Vetélytársat kapott a Trónok harca...
Outlander, erről mit tudni?
Látta már valaki, érdemes meglesni a pilotot?
Lehet adok neki majd egy esélyt, Starz csinálja, így a sok meztelen picsa garantálva van az tuti.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. augusztus 7., csütörtök 0:35
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. augusztus 6., szerda 18:45
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. augusztus 5., kedd 23:59
Frank Semyon (Vince Vaughn): The central antagonist. Not a murderer, per se, but a shady businessman and former thug who is trying to use his influence with local politicians to put a railway in place between Northern and Southern California and reap the financial benefits. The California setting and the idea of a businessman using public works for corrupt financial gain calls to mind John Huston’s great villainous character in Chinatown. The idea of Vaughn using his patented charm offensive for nefarious purposes is downright delicious.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. augusztus 5., kedd 23:52
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. augusztus 5., kedd 23:40
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 5., kedd 22:03
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 5., kedd 21:43
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. augusztus 5., kedd 21:39
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. augusztus 5., kedd 21:32
legyen inkább ben stiller meg owen wilson.Remy írta:Gosling kurvajó színész. Dehogy trollkodoknmate írta:Remy trollkodsz, ugye?![]()
Amúgy, ha úgyis több főszereplő lesz, akkor Ben Foster se lenne rossz egynek. Rettentően alulértékelt színész, holott...
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. augusztus 5., kedd 21:12
TigBoky írta:ez meg hihetetlen epik
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. augusztus 5., kedd 21:08
már tényleg csak azzal tudná fokozni, ha az adam sandler - kevin james párost szeretné a két főszerepre. a női főszerepre meg sarah silvermant.csabi* írta:hogy is van?
jeremy a neve, hülyeség a kenyere
azért ez a teaser eléggé odavernmate írta:Jessica Chastain, Brad Pitt kaliberekkel lennék kibékülve. Pitthez képest Gosling egy egyarcú szépfijú.
SoA utolsó évadja bő egy hónap múlva, és még nem volt igazi hangulatteremtő trailer. Bár anélkül is g'cire felspanolt pár info amit olvastam róla
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. augusztus 5., kedd 20:57
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. augusztus 5., kedd 20:57
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. augusztus 5., kedd 20:53
ugyanmár, a manchesterbe se fért be, akkor ide is kevés lenne.Remy írta:Gosling kurvajó színész. Dehogy trollkodoknmate írta:Remy trollkodsz, ugye?![]()
Amúgy, ha úgyis több főszereplő lesz, akkor Ben Foster se lenne rossz egynek. Rettentően alulértékelt színész, holott...
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 5., kedd 20:50
Gosling kurvajó színész. Dehogy trollkodoknmate írta:Remy trollkodsz, ugye?
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem