Még lehetGéci írta: Pedig biztam egy Loki vs Real Madridba

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 5., kedd 22:14
Még lehetGéci írta: Pedig biztam egy Loki vs Real Madridba
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 5., kedd 22:12
Pont akkor kapcsoltam a meccsre amikor rùgta a Loki a tizit. Az idevágón meg csoda, hogy nem kaptak gólt... Mind1. Pedig biztam egy Loki vs Real MadridbaKerlon írta:DE te mit néztél? A kiállításig jobb volt a Loki, abszolút nem volt benne a meccsben, hogy akár gólt szerezzen a BATE... Hazai pályán meg kb. csak Seydi szerencsétlenkedése miatt nem lett 2. Hajszálon múlott az egész.... Pedig kb. kétszer értékesebb volt az ellenfél.Géci írta:Most mi a bajod Kerlon? Ilyenkor nem szarom le, mert reménykedek, hogy majd most lesz egy főtáblás csapatunk, de ne mond már, hogy annyira jó volt a Loki. Kaptak 1-1 tizit meg védték az eredményt... Sajnálom őket, de annyira tipikus.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 5., kedd 21:54
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. augusztus 5., kedd 21:46
Azt azért nem mondanám, az első meccsen simán lehetett volna 2 vagy 3-0 is...(Seydi 2 helyzete,Szakály helyzete)Kaptak 1-1 tizit meg védték az eredményt...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 5., kedd 21:45
DE te mit néztél? A kiállításig jobb volt a Loki, abszolút nem volt benne a meccsben, hogy akár gólt szerezzen a BATE... Hazai pályán meg kb. csak Seydi szerencsétlenkedése miatt nem lett 2. Hajszálon múlott az egész.... Pedig kb. kétszer értékesebb volt az ellenfél.Géci írta:Most mi a bajod Kerlon? Ilyenkor nem szarom le, mert reménykedek, hogy majd most lesz egy főtáblás csapatunk, de ne mond már, hogy annyira jó volt a Loki. Kaptak 1-1 tizit meg védték az eredményt... Sajnálom őket, de annyira tipikus.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. augusztus 5., kedd 21:42
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 5., kedd 21:42
HozzászólásSzerző: JustoVillar » 2014. augusztus 5., kedd 21:40
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 5., kedd 21:38
tudom, hogy leszarod a magyar focit, de akkor legalább kerüld is a mennyei topikot plsGéci írta:A Loki meg képes volt a 2 meccs alatt 2 tizit lőni. Ez a szánalmas... Annyira szarok, hogy egy tetves akció gólt nem képesek rùgni. Pedig már kezdtem bizakodni bennük...MyStiQ írta:Lófaszt nem érdemelt ez a BATE...
Az égvilágon semmit nem csináltak, csak jött az a világi barom Bouadla, aztán megcsinálta a tutit.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. augusztus 5., kedd 21:37
HozzászólásSzerző: hala real » 2014. augusztus 5., kedd 21:36
HozzászólásSzerző: Fast Fox » 2014. augusztus 5., kedd 21:34
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 5., kedd 21:32
A Loki meg képes volt a 2 meccs alatt 2 tizit lőni. Ez a szánalmas... Annyira szarok, hogy egy tetves akció gólt nem képesek rùgni. Pedig már kezdtem bizakodni bennük...MyStiQ írta:Lófaszt nem érdemelt ez a BATE...
Az égvilágon semmit nem csináltak, csak jött az a világi barom Bouadla, aztán megcsinálta a tutit.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 5., kedd 21:31
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. augusztus 5., kedd 21:30
Mike írta:ezt a bírónak köszönhetik, mert megváltoztatta a hosszabbítás struktúráját...
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. augusztus 5., kedd 21:29
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. augusztus 5., kedd 21:26
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. augusztus 5., kedd 21:25
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 5., kedd 21:24
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2014. augusztus 5., kedd 21:24
Jelenlévő fórumozók: 32 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem