egyébként valóban túlzó volt, de sokkal nagyobb túlzás azt állítani, hogy ő minden idők legjobbja, szerintem.
de egyébként kár ennyit beszélni róla. a goal.com egy szar, ez az állítás meg szimplán röhejes.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. augusztus 6., szerda 12:44
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. augusztus 6., szerda 12:40
lehet mohammed zidan-ra gondolttubatibi írta:Jó amúgy szerintem költői túlzás volt a kollégától a top100.![]()
Ha ezt meglátja R24, akkor, ahogy ő mondaná: instant két hét.palesz77 írta:de egymaga nem tud olyan húzóember lenni, mint Zidan.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. augusztus 6., szerda 12:38
Ha ezt meglátja R24, akkor, ahogy ő mondaná: instant két hét.palesz77 írta:de egymaga nem tud olyan húzóember lenni, mint Zidan.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. augusztus 6., szerda 12:36
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. augusztus 6., szerda 12:34
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. augusztus 6., szerda 12:31
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. augusztus 6., szerda 12:27
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. augusztus 6., szerda 12:18
szerintem jó indulattal is max három volt neki.ateeemadrid írta:nem véletlen, hogy volt max 4-5 jó éve.
szerinted az az állítás hogy ő valaha volt legjobb kp-s igaz? vagy inkább úgy kérdezem hogy az ok közül akiket te láttál, ő a legjobb szerinted?'shutterisland írta:nem az utóbbi 1-2 évéből kell kiindulni.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. augusztus 6., szerda 12:16
hát ha az utóbbi 10 évben is jópár nevet fel lehet sorolni, akik egyértelműen jobbak voltak nála, gondolom ha visszamennénk az időben találnánk még nem egy nevet, aki magasabb szintet képviselt.mondjuk azért kíváncsi lennék arra a 100 játékosra, aki jobb/jobb volt nála a posztján.
nem az utóbbi 1-2 évéből kell kiindulni.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. augusztus 6., szerda 12:08
mondjuk azért kíváncsi lennék arra a 100 játékosra, aki jobb/jobb volt nála a posztján.ateeemadrid írta:a top100-ba is max. jóindulattal férne be mr. alibi.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. augusztus 6., szerda 12:03
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 6., szerda 11:16
Remy írta:Most ezt úgy mondod, mintha ez nem lenne igaz...Csabi írta:a goal.com olvasói szerint mindenidők legjobb középső középpályása.![]()
Mondjuk az internet világában, pont akkor lett elterjedt mikor Xavi a színre lépett. Mondjuk bőven lehet vitatkozni. Zidane, Pirlo, Gerrard, Seedorf... Csak pár név, akik szerintem verik az elmúlt 15 évből.
![]()
Pfúúú, mennyi a buta ember, te jó ég...
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 6., szerda 9:02
Most ezt úgy mondod, mintha ez nem lenne igaz...Csabi írta:a goal.com olvasói szerint mindenidők legjobb középső középpályása.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. augusztus 6., szerda 2:03
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 5., kedd 20:40
szerintem már a meccsenkénti 12 km-re készül, arra praktikusabb a rövidebb hajcsabi* írta:kiégtem ezenziro4vr írta:ki ez a raj fiatalember
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. augusztus 5., kedd 20:17
kiégtem ezenziro4vr írta:ki ez a raj fiatalember

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. augusztus 5., kedd 18:11
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. augusztus 5., kedd 17:34
Nincs bajom Inivel, kivalo jatekos egyik legjobb a mostaniakbol. Csak en jobban szerettem a "regebbi" focit, de ha igy jobban hangzik CR-t v Bale-t sem teszem a kedvenc madridi jatekosaim koze.palesz77 írta:Ha Laudrup a kedvenced volt, akkor Init hogyhogy nem bírod?numberone1 írta: Egyik kedvencem volt Laudrup...
Ronaldinho volt az utolso akit birtam a barcabol. Ot tenyleg nem lehetett utalni.Ugyanaz a két játékos..
![]()
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. augusztus 5., kedd 16:00
Ha Laudrup a kedvenced volt, akkor Init hogyhogy nem bírod?numberone1 írta: Egyik kedvencem volt Laudrup...
Ronaldinho volt az utolso akit birtam a barcabol. Ot tenyleg nem lehetett utalni.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. augusztus 5., kedd 15:45
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem