majd eszedbe jut, amikor megcsinálják messivel a 4. gólt isNeymar ki az? mar nem is emlekszem ra

jó, tudom, varane.

thiagora perpill 7% esélyt látok. talán 8%.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 1., szombat 8:53
majd eszedbe jut, amikor megcsinálják messivel a 4. gólt isNeymar ki az? mar nem is emlekszem ra
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 1., szombat 8:53
Egy Thiago-Vidal/Pogba/Gündogan-Modric középpályával boldoggá tudna tenni Perez, és akkor beadom a derekam a Bale-CR-Karim támadóhármasra, egye fene, ha a walesti emberi áron érkezne. Mindhárman kötetlenül, mögöttük ez a középpálya... meg a Carvajal-Ramos-Varane-Marcelo védősor...Neymar ki az? mar nem is emlekszem ra
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 1., szombat 8:45
mekkora lenne, ha leigazolnank. Gyere csak hozzank. Szepen ez a tokvakaro mumajer Pep Gardiola tesoja levajazza nekunk Thiagot es Suarezt.A RAC1 információ szerint megtörténtek az első lépések Thiago Real Madridba való szerződésével kapcsolatban. A játékos édesapja beleegyezését adta ügynökének, hogy találkozzon a fővárosi klub képviselőivel. A Barcelona játékosát augusztus 1-ig 18 millió euróért lehet leigazolni. Érdekesség, hogy Pere Guardiola, Thiago ügynöke képviseli Luis Suarez érdekeit is.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 1., szombat 8:26
Mondjuk én Cheryshev-et odaadnám kölcsönbe. Van benne tehetség amit a bundesligában csiszolhatnaheccsat írta:8 millió körül lesz az ára, de lehet bevonják Jese v. CHeryshev-t
HozzászólásSzerző: heccsat » 2013. június 1., szombat 8:25
Realista24 írta:http://madridom.hu/blog/2013/05/31/carv ... a-szerint/közben marca szerint carvajal biztos érkező ha jól vettem ki belőle, de inkább nem mondom tutira, mert a spanyolom nem 100as
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 1., szombat 8:23
http://madridom.hu/blog/2013/05/31/carv ... a-szerint/közben marca szerint carvajal biztos érkező ha jól vettem ki belőle, de inkább nem mondom tutira, mert a spanyolom nem 100as
HozzászólásSzerző: heccsat » 2013. június 1., szombat 8:18
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 1., szombat 7:49
El Unico írta:Ha megnyeri a kupát a Bayernnek,akkor diadalittasan bejelenti,hogy a Real Madridban folytatja,ha nem,akkor még vár pár napot,és Perez hivatalba lépése után lesz hivatalos a dolog.“Láttam, és nem tudom, honnan vette Anatoli” – mondta nevetve Heynckes, majd folytatta; “Holnap, ha olyan hangulatban leszek, beszélni fogok a jövőmről. Ha nem, akkor majd június első hetében.”
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. május 31., péntek 23:50
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. május 31., péntek 23:47
Ezt nem értem. Ez biztos,hogy így van? A francia másodosztályban már nem számít az adózás vagy mi? Ott nem volt fontos,hogy francia székhellyel rendelkezzen?a monacot, mint a francia liga tagját a 2014/2015-ös idénytől minden bizonnyal kötelezni fogják h francia székhellyel rendelkezzen igy adozas szempontjabol a francia séma fog ott is érvenyesulni. ergo a faszi megszivja (már ha erre épitett)
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. május 31., péntek 23:39
HozzászólásSzerző: cart » 2013. május 31., péntek 23:39
HozzászólásSzerző: pulci » 2013. május 31., péntek 23:38
18,500-as a monacoi stadion kb. annyian is laknak ott és nem hiszem mindenki ellátogatna meccsre de még ha tele lenne akkor sem jönne be 20 év alatt sem az a pénz amit nyáron elköltenek...Nzedge írta:Ahol Falcao,meg mondjuk Tevez(?) űzi a bogyót,ott azért többen lesznek.Megtérül persze miből az 5 ezer nézőből ..
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 31., péntek 23:35
Ahol Falcao,meg mondjuk Tevez(?) űzi a bogyót,ott azért többen lesznek.Megtérül persze miből az 5 ezer nézőből ..
HozzászólásSzerző: pulci » 2013. május 31., péntek 23:30
Megtérül persze miből az 5 ezer nézőbőlBBeno írta:halál jó biznisz volt megvenni a monacot. adózás kb nincsen. beleöl most 150-200 milliót a tulaj pár év alatt és 5-10 éven belül megtérül. főleg ha csapat lesz belőlük... élni meg monacoban... nincs is jobb.
HozzászólásSzerző: francois » 2013. május 31., péntek 23:29
a monacot, mint a francia liga tagját a 2014/2015-ös idénytől minden bizonnyal kötelezni fogják h francia székhellyel rendelkezzen igy adozas szempontjabol a francia séma fog ott is érvenyesulni. ergo a faszi megszivja (már ha erre épitett)CS0ki írta:Egyébként a tulajt megértem, sok szempontból remek választás volt.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. május 31., péntek 23:22
Ha megnyeri a kupát a Bayernnek,akkor diadalittasan bejelenti,hogy a Real Madridban folytatja,ha nem,akkor még vár pár napot,és Perez hivatalba lépése után lesz hivatalos a dolog.“Láttam, és nem tudom, honnan vette Anatoli” – mondta nevetve Heynckes, majd folytatta; “Holnap, ha olyan hangulatban leszek, beszélni fogok a jövőmről. Ha nem, akkor majd június első hetében.”
HozzászólásSzerző: Legkisebbtobi » 2013. május 31., péntek 23:17
Monaco sem olyan kicsi klub... BL dontosok is voltak mar.Kerlon írta:Tegyük fel, hogy. Bejelentkezik érted a Monaco 500ezer forintos fizuval, ahol relatíve semmi komolyat nem tudsz elérni a csapattal vagy bejelentkezik érted pl. a Real/Chelsea/City 350ezer forintos fizuval, de elérhetsz komoly dolgokat(amivel prémiumokra és hírnévre is tehetsz szert, amiből még több pénzed lehet). Az egyik helyen van jövőd a másikon meg csak keresel és bizonytalan meddig fizet a tulaj. Kis összegnél komolynak számít az a 150ezer, de ahol milliárdok röpködnek ott már nem. Nem arról van szó, hogy jól megtudsz élni belőle vagy sem, hanem hogy mennyivel többet tudsz elherdálni...Ezt azért megnézném, tegyük fel dolgozol egy pesti jól menő cégnél, karrierlehetőség adott, de bejelentkezik egy beregsurányi cég, ami duplaannyit fizetne, ne mond már, hogy nem fogadnád el.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 31., péntek 22:43
OlvastamOlvass vissza pár bejegyzést...nem tudom mennyit keres nálunk évente, de biztos van olyan csapat, aki rá tud ígérni 100 ezerrel, aztán már követeli is, hogy engedjük el dagesztánba vagy a franc tudja hova!
Hja, érdekes. :-)Már ő is azzal számolna vele. Még a Chelseaben is.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 31., péntek 22:40
Már ő is azzal számolna vele. Még a Chelseaben is.Mourinhón kívül ki az aki nem számol vele alapemberként?
Olvass vissza pár bejegyzést...nem tudom mennyit keres nálunk évente, de biztos van olyan csapat, aki rá tud ígérni 100 ezerrel, aztán már követeli is, hogy engedjük el dagesztánba vagy a franc tudja hova!Modricnak álma volt a Real, máshova nem is akart igazolni, miért menne el?
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem