DM pólója.Boky írta:melyik?Géci írta:Az pedig az idei edzőmez...

Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
melyik?Géci írta:Az pedig az idei edzőmez...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Az pedig az idei edzőmez...
hopp! jobb lábával ért a labdához!kupak17 írta:edzetttubatibi írta:Di Maria edzett ma? Remélem felkerülnek a mai edzésről a képek, kíváncsi vagyok a pofájára, hogy legalább van egy kis vigyor rajta?

- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
neki nem adtak ideit mert úgyis eligazolBoky írta:ez nem mai kép, mivel a tavalyi edzőmez van mariskán

"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
igen utána már nekem is leesett.ez nem mai kép, mivel a tavalyi edzőmez van mariskán

na ennyire hiteles a madridom fb oldala

hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
ez nem mai kép, mivel a tavalyi edzőmez van mariskánkupak17 írta:edzetttubatibi írta:Di Maria edzett ma? Remélem felkerülnek a mai edzésről a képek, kíváncsi vagyok a pofájára, hogy legalább van egy kis vigyor rajta?

edzetttubatibi írta:Di Maria edzett ma? Remélem felkerülnek a mai edzésről a képek, kíváncsi vagyok a pofájára, hogy legalább van egy kis vigyor rajta?

hala madrid!
Di Maria edzett ma? Remélem felkerülnek a mai edzésről a képek, kíváncsi vagyok a pofájára, hogy legalább van egy kis vigyor rajta?

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Kroos még csak ma kezdte el az edzést? Vajon lesz ebből szuperkupa?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Hat nagyban befolyasolna hogy dubaiban legyek ha eppen akkor jatszik a real. Valami low budget jegyre befizetnek
- h3x0r
Nehogy azt mondd, hogy pont ott leszel es szivesen beugranal egy meccsreBBeno írta:Mar egyszer kerdeztem de valaszt sehol nem talaltam ra de lehet tudni a real iden teli turajarol valamit? Olvastam valahol hogy dubaiba mennek december vegen ez mennyiben lehet igaz hir?

http://madridom.hu/blog/2014/06/18/serg ... as-labbal/Rasta írta:Tudomásom szerint Franco uralma alatt a Real volt a kormányzat, a "rendszer" hivatalosan támogatott csapata. Valószínűleg innen eredhet. Aztán, hogy Franco Atletico, Rayo, Getafe vagy éppen más szurkoló volt-e, azt nem tudom, de az a személyes preferenciája volt, a Real meg a spanyol kormányzás "imidzse" ha úgy tetszik.ikarus93 írta:Külföldi fórumokon, mint pl a troll football, mindig mikor a Real-ról van valamilyen kép/post, szinte mindig szóba hozza valamelyik kommentelő Franco-t.
Valaki eligazítana még is mi köze van a Real Madridnak Francohoz?
Tudtommal Franco Atletico szurkoló volt.
Gyors utószerk: kicsit hasonlóra kell gondolni, mint amit az itthoni rendszer csinált pl. az olimpikonokkal az átkosban.
Kód:
A negyvenes években elég sokan csináltuk azt, hogy a socio kártyáinkkal fizettünk a házigazdának, akik bejöttek a házadba és többnyire fémben kérték a fizetséget. Ezekben az években éltem át a Barca elleni 11-1-et a Copa del Generalíssimóban (A Király-kupa elődje, mely Franco tábornok nevét viselte – a szerk.) és ez nagyban kompenzált minket. De a rezsim csapata nem mi voltunk, hanem az Atlético Aviavión. Forrás: Madridom.hu
Mert a legtobb oldal meglat egy jol hangzo hirt es azonnal elkezdi ra csorgatni a nyalat. Eloszor le kell ulni es atgondolni hogy valoban igaz lehet-e a hir.Realista24 írta:Most bezzeg minden oldal kapálózik és korrigál a mezes hír miatt![]()
![]()
Máskor majd tudják, hogy ne szórakozzanak velemm![]()
december 10 es 20 kozott Marokkoban.csabi* írta:télen nem a klub vb lesz?
Mi december 16-an jatszunk (ez az elodonto), a donto pedig december 20-an lesz. (mint ahogy a bronz meccs is)
Mar egyszer kerdeztem de valaszt sehol nem talaltam ra de lehet tudni a real iden teli turajarol valamit? Olvastam valahol hogy dubaiba mennek december vegen ez mennyiben lehet igaz hir?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Most bezzeg minden oldal kapálózik és korrigál a mezes hír miatt
Máskor majd tudják, hogy ne szórakozzanak velemm

Máskor majd tudják, hogy ne szórakozzanak velemm

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Akkor elnézést, nekem így rémlett, persze lehet, hogy régen, amikor ebben a témában olvastam, rossz forrást használtam.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Olvassatok kicsit a téma után, mielőtt hülyeségeket írtok.Rasta írta:Tudomásom szerint Franco uralma alatt a Real volt a kormányzat, a "rendszer" hivatalosan támogatott csapata. Valószínűleg innen eredhet. Aztán, hogy Franco Atletico, Rayo, Getafe vagy éppen más szurkoló volt-e, azt nem tudom, de az a személyes preferenciája volt, a Real meg a spanyol kormányzás "imidzse" ha úgy tetszik.ikarus93 írta:Külföldi fórumokon, mint pl a troll football, mindig mikor a Real-ról van valamilyen kép/post, szinte mindig szóba hozza valamelyik kommentelő Franco-t.
Gyors utószerk: kicsit hasonlóra kell gondolni, mint amit az itthoni rendszer csinált pl. az olimpikonokkal az átkosban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Tudomásom szerint Franco uralma alatt a Real volt a kormányzat, a "rendszer" hivatalosan támogatott csapata. Valószínűleg innen eredhet. Aztán, hogy Franco Atletico, Rayo, Getafe vagy éppen más szurkoló volt-e, azt nem tudom, de az a személyes preferenciája volt, a Real meg a spanyol kormányzás "imidzse" ha úgy tetszik.ikarus93 írta:Külföldi fórumokon, mint pl a troll football, mindig mikor a Real-ról van valamilyen kép/post, szinte mindig szóba hozza valamelyik kommentelő Franco-t.
- ikarus93
Külföldi fórumokon/facebook oldalakon, mint pl a troll football, mindig mikor a Real-ról van valamilyen kép/post, szinte mindig szóba hozza valamelyik kommentelő Franco-t.

"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
MorataMartin írta:Ami ugye érdekes legalábbis számomra, hogyha Lopez v. Casillas távozik, akkor ki lesz a 3. sz. kapus miután idén Mejias és Jesus is eligazolt. Esetleg Pachecho a Castillából? Tényleg Zidanénál kivédett az eddigi meccseken? Egyébként azon is gondolkoztam, ha esetleg Diego Lopezt és Casillast is elküldenénk Navas mellé hozhatnánk Kiko Casillát.
casillas marad még egy kicsit, ha véd és tovább rombolja a szobrát, majd jöhet casilla a helyére. a sok kis május óta ősmadridista szurkernek lehet fel se fog tűnni az "s" betűnyi különbség