Pogbinhomármint dannen, a perec, vagy pogba?

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 5., kedd 16:43
Pogbinhomármint dannen, a perec, vagy pogba?
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 5., kedd 16:42
mármint dannen, a perec, vagy pogba?Realista24 írta:Úton van.oké, akkor szólj perecnek, hogy hozza pogbát.
hát sebességben és robbanékonyságban biztos nem éri el a szintet. mindegy, meglátjuk.aztán megnéztem róla több videót is és eléggé hajaz dm stílusára a srác
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 5., kedd 16:36
kettőnk közt lesz a vége a valóságban, James lesz, Isco nemGalacticos írta:azt hittem a múltkor ezt már megbeszéltük.ziro4vr írta:padról beállhat időt húzni Hámesz meg Isco![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 5., kedd 16:36
nem neked válaszoltam, (amióta megtudtam, hogy higuaindrukker vagy, a rosseb se fog veled beszélni):
Úton van.oké, akkor szólj perecnek, hogy hozza pogbát.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 5., kedd 16:34
nem neked válaszoltam, (amióta megtudtam, hogy higuaindrukker vagy, a rosseb se fog veled beszélni) gondoltam nem kell idézni, csak olyan buzgó vagy, hogy bepofátlankodtál a 2 hsz közéRealista24 írta:Azért írtam padothehe írta:diszkó csak céronyáldó helyén tud játszani.
hamesz meg özilposzt, de olyan meg nincs perpill.
tehát egy baba kezdőbe ezek nem férnek be.
oké, akkor szólj perecnek, hogy hozza pogbát.nálam xabi kilóg innen, tavaly is egyre több meccsen lehetett látni, hogy mennyire lassú szegény. én nem akarom már őt a kezdőben látni
céronaldo is képes jobbhátvédet játszani. 2 percig. ráadásul hamesz negyedannyit nem melózik, mint dimaria.james képes lehet a dm posztra, ha tényleg oda szánjuk.
szomorú, hogy megint leszarjuk a kp-t. aztán meg majd itt fogjátok szidni modricot meg krószt, hogy milyen kurvaszar játékosok, amiért nem képesek 2-en megoldani az egész kp minden feladatát...james biztos hogy kezdő lesz
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. augusztus 5., kedd 16:33
azt hittem a múltkor ezt már megbeszéltük.ziro4vr írta:padról beállhat időt húzni Hámesz meg Isco![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 5., kedd 16:32
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. augusztus 5., kedd 16:29
aha-aha. nem.hehe írta:diszkó csak céronyáldó helyén tud játszani.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 5., kedd 16:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 5., kedd 16:27
Azért írtam padothehe írta:diszkó csak céronyáldó helyén tud játszani.
tehát egy baba kezdőbe ezek nem férnek be.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 5., kedd 16:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 5., kedd 16:23
Pad: James, Isco, Illarra, Jesé, DM, López, Casillas, Pepe, Khedirahehe írta:az milyen kemény, hogy jelenleg az überbetonkezdőnknek nincs gyenge pontja:
kejlor - carva,várány,ramosz,marci - csabi,modrics,krócs (kellett ide is egy cs![]()
) - BBC
akarom az összes kupát.
ancelotti intézkedj.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. augusztus 5., kedd 16:22
vagyhehe írta:kejlor - carva,várány,ramosz,marci - csabi,modrics,krócs (kellett ide is egy cs ) - BBC
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 5., kedd 16:20
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. augusztus 4., hétfő 21:12
Azert tettem oda a kerdojelet, de akar egy kiegeszito ember lehet Illaraval egyutt.Kerlon írta:Casemiro? Hagyjuk már... Khedira szintjét, ha eléri.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 4., hétfő 20:38
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. augusztus 4., hétfő 20:33
Egyszer nekik is 1 ev lesz vissza a szerzodesukbol. Azt eltudom kepzelni, h a spanyol kapus a tervekben szerepelhet a jovoben es Navas lenne majd a csereje. Addig a costarikai megoldja.hehe írta:navas lesz sok évig a kapusunk.Navas ,(esetleg Courtois vagy De Gea egyszer)
felejtsétek már el a kurtoá, degea embereket, pont annyira fognak itt játszani, mint nojjer.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 4., hétfő 15:30
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 4., hétfő 15:23
navas lesz sok évig a kapusunk.Navas ,(esetleg Courtois vagy De Gea egyszer)
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 4., hétfő 15:15
Jelenlévő fórumozók: 29 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem