Remy írta:Most ezt úgy mondod, mintha ez nem lenne igaz...Csabi írta:a goal.com olvasói szerint mindenidők legjobb középső középpályása.![]()
Mondjuk az internet világában, pont akkor lett elterjedt mikor Xavi a színre lépett. Mondjuk bőven lehet vitatkozni. Zidane, Pirlo, Gerrard, Seedorf... Csak pár név, akik szerintem verik az elmúlt 15 évből.
![]()
Pfúúú, mennyi a buta ember, te jó ég...

Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Most ezt úgy mondod, mintha ez nem lenne igaz...Csabi írta:a goal.com olvasói szerint mindenidők legjobb középső középpályása.

Pfúúú, mennyi a buta ember, te jó ég...

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
a goal.com olvasói szerint mindenidők legjobb középső középpályása.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
dobpergés
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
MÉG MINDIG DOBPERGÉS
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Xavier Hernández i Creus
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
dobpergés
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
MÉG MINDIG DOBPERGÉS
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Xavier Hernández i Creus
.
.
.
.
.
.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
szerintem már a meccsenkénti 12 km-re készül, arra praktikusabb a rövidebb hajcsabi* írta:kiégtem ezenziro4vr írta:ki ez a raj fiatalember

Nem illik.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
én Valdest is szivesen néztem, meg Piquével is így vagyok
amugy Rivaldo, Ronaldinho, Deco, Ibra
amugy Rivaldo, Ronaldinho, Deco, Ibra

"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Nincs bajom Inivel, kivalo jatekos egyik legjobb a mostaniakbol. Csak en jobban szerettem a "regebbi" focit, de ha igy jobban hangzik CR-t v Bale-t sem teszem a kedvenc madridi jatekosaim koze.palesz77 írta:Ha Laudrup a kedvenced volt, akkor Init hogyhogy nem bírod?numberone1 írta: Egyik kedvencem volt Laudrup...
Ronaldinho volt az utolso akit birtam a barcabol. Ot tenyleg nem lehetett utalni.Ugyanaz a két játékos..
![]()
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ha Laudrup a kedvenced volt, akkor Init hogyhogy nem bírod?numberone1 írta: Egyik kedvencem volt Laudrup...
Ronaldinho volt az utolso akit birtam a barcabol. Ot tenyleg nem lehetett utalni.

Amúgy én őt sajnos csak videóról láttam, mert akkoriban még csak kis pisis voltam, de tényleg fantasztikus játékos lehetett. Van amúgy még pár ilyen öreg, akiket sajnálok, hogy csak a Barca TV-ben láttam 1-2 meccsen, pl Koeman, Pep, Romario, Stoichkov, Rivaldo - csak 2005 körül lett TV-nk otthon, az én fociőrületem is csak akkor indult be igazán, előtte csak a VB-ket és az EB-ket néztem nagyszülőknél a nyári szünetben. Na sebaj, beérem azért a mostani bagázzsal is valahogy..

- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Hat en sok barcas jatekost kedveltem. Az elso akit birtam Barcaskent az Schuster volt, nagyon inteligens kis jatekos volt, nagyon drukkoltam a Steua elleni BL dontoben a Barcanak....sajnaltam oket nagyon jol jatszottak. Egyik kedvencem volt Laudrup, akkor is nagyon szurkoltam neki mikor meg barcaban tolta,mekkora orom volt amikor atjott hozzank.... Zizou es o volt szamomra 2 legjobb playmaker akit vha lattam. Romariot es Bakerot is nagyon birtam az akkori csapatbol, utanna jott Ronaldo(de ot mar a PSV-bol is), Prosinecki szinten szint vitt a jatekba...szerencsetlennek "uveg laba" volt. Hagit viszont utaltam a Steuas multja miatt. Kluivert es Davids, az utobbit nagyon is, az igazi box-to-box jatekos prototipusa... imadtam.
Ronaldinho volt az utolso akit birtam a barcabol. Ot tenyleg nem lehetett utalni.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- ziro4vr
Persze, nem tekintek rá hentesként, csak azt akartam írni, hogy a csapatáért bármit megtett, néha keményebben. A nagy 3as mellet neki is kiemelt szerepe volt a sikerekben, védőként is, de főleg vezérként.
Messi meg érdekes lesz, most nem tudom mire fog majd tartalékolni meg pihenni, esetleg a dupla copa lehet a cél
Messi meg érdekes lesz, most nem tudom mire fog majd tartalékolni meg pihenni, esetleg a dupla copa lehet a cél

Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Tény, hogy a kemény védők közé tartozott, de semmivel nem volt keményebb, mint nálatok Ramos például. Egyikük sem egy hentes alapból, tény, hogy van pár megkérdőjelezhető belépőjük, de attól még, hogy a keményebb védők közé tartoznak, mindketten a szűk elit tagjai - vagyis hát ugye Puyi volt még anno 56-ban, Ramos meg most az. De én ezt szeretem/tisztelem mindkettejükben amúgy, érződik rajtuk, hogy a klubjukért bármit megtennének, igazi csupaszív játékosok. Kellenek az ilyenek is szerintem.ziro4vr írta:Puyol is olyan, mint vizilabdában Benedek Tibi volt, felvette a mezt, aztán a pályán aki más színűben volt azt nem kímélte, álljon szemben a világ legjobb csatára vagy megye kettős bohóc, mindegy.
Teljes megújuláson megy át Leo, mostantól jönnek majd a biciklicselek meg a sarkazgatások is..ziro4vr írta:ki ez a raj fiatalember

- ziro4vr
értsd jólhehe írta:ő aztán úgy felvette a mezt, hogy beszarsz. jó hasonlat.![]()
vagy írjam jól

Nem illik.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
persze nem volt az, csak tudod a kétségbeesés sokmindenre ráviszi az embertEgy védő dolga az,hogy megállítsa a támadót bármilyen áron.Amúgy meg Puyol nem volt az a "hentes" hátvéd.

ő aztán úgy felvette a mezt, hogy beszarsz. jó hasonlat.mint vizilabdában Benedek Tibi volt, felvette a mezt,

régi szép időkaz ominózus barimeccsen a csatárnak mocskos nagy pálinkaszaga volt, úgyhogy meccs után kiegyeztünk egy ikszben

yashin volt ilyen a ruszkiknál, tolta a dekket a meccsen is a kapuban, aztán kifogott mindent

aztán meg levágták a lábát, mert a dohánytól elüszkösödött a picsába

aztán elüszkösödött a másik is a cigitől, azt is le akarták vágni, azt nem hagyta, úgyhogy meghalt a faszba.

további jó cigizést gyerekek.

hát legalább ha már a pályán nem, legalább a szobában takarodó után szopathatja.a tajti srác most csinált hivatalos facebook-ot, megírta, hogy most kezdődik számára a barcelonai élet, és hogy dino halilovic lesz a szobatársa.

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nagyon jampi, de az aváddal nem vetekszik.ziro4vr írta:ki ez a raj fiatalember

a tajti srác most csinált hivatalos facebook-ot, megírta, hogy most kezdődik számára a barcelonai élet, és hogy dino halilovic lesz a szobatársa.
jó tudni, hogy azt is megvettük.

- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
az ominózus barimeccsen a csatárnak mocskos nagy pálinkaszaga volt, úgyhogy meccs után kiegyeztünk egy ikszbenhehe írta:igazi sportember, no doubt!torjack írta:
barimeccsen már bevetettem a módszert, annyi a lényeg, hogy pont akkor fújd a csatár pofájába a füstöt, amikor a cselt/passzt/lövést akarja megcsinálni.
be akartam vetni tétmeccsen is, de a spori rám szólt, hogy pályára lépés előtt nyomjam el a dekket![]()

- ziro4vr
Puyol is olyan, mint vizilabdában Benedek Tibi volt, felvette a mezt, aztán a pályán aki más színűben volt azt nem kímélte, álljon szemben a világ legjobb csatára vagy megye kettős bohóc, mindegy.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Egy védő dolga az,hogy megállítsa a támadót bármilyen áron.Amúgy meg Puyol nem volt az a "hentes" hátvéd.hehe írta:pujolt azóta nem veszem emberszámba, hogy összerugdosta ronaldot, mint egy cséplőgép. ha már máshogy nem ment.ziro4vr írta:Ronaldinho alap, Rivaldo is, és Puyolt is tiszteltem, nemes ellenfél volt.
Ja meg Oleguer igen ő volt a legnagyobb kedvencem.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
pujolt azóta nem veszem emberszámba, hogy összerugdosta ronaldot, mint egy cséplőgép. ha már máshogy nem ment.ziro4vr írta:Ronaldinho alap, Rivaldo is, és Puyolt is tiszteltem, nemes ellenfél volt.

- ziro4vr
Ronaldinho alap, Maradona, Cruyff, Rivaldo, és Puyolt is tiszteltem, nemes ellenfél volt. (plusz akik voltak ott is meg itt is ugye, Ronaldo stb..)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ziro4vr 2014. augusztus 5., kedd 15:10-kor.
Nem illik.