Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. augusztus 5., kedd 18:54

kupak17 írta:
tubatibi írta:Di Maria edzett ma? Remélem felkerülnek a mai edzésről a képek, kíváncsi vagyok a pofájára, hogy legalább van egy kis vigyor rajta? :D
edzett :D
ez nem mai kép, mivel a tavalyi edzőmez van mariskán :)

kupak17

HozzászólásSzerző: kupak17 » 2014. augusztus 5., kedd 18:42

tubatibi írta:Di Maria edzett ma? Remélem felkerülnek a mai edzésről a képek, kíváncsi vagyok a pofájára, hogy legalább van egy kis vigyor rajta? :D
edzett :D
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. augusztus 5., kedd 18:37

Di Maria edzett ma? Remélem felkerülnek a mai edzésről a képek, kíváncsi vagyok a pofájára, hogy legalább van egy kis vigyor rajta? :D
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 5., kedd 18:28

Kroos még csak ma kezdte el az edzést? Vajon lesz ebből szuperkupa?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. augusztus 5., kedd 18:06

Hat nagyban befolyasolna hogy dubaiban legyek ha eppen akkor jatszik a real. Valami low budget jegyre befizetnek
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. augusztus 5., kedd 17:47

BBeno írta:Mar egyszer kerdeztem de valaszt sehol nem talaltam ra de lehet tudni a real iden teli turajarol valamit? Olvastam valahol hogy dubaiba mennek december vegen ez mennyiben lehet igaz hir?
Nehogy azt mondd, hogy pont ott leszel es szivesen beugranal egy meccsre :lol: :lol:
Rasta írta:
ikarus93 írta:Külföldi fórumokon, mint pl a troll football, mindig mikor a Real-ról van valamilyen kép/post, szinte mindig szóba hozza valamelyik kommentelő Franco-t.
Valaki eligazítana még is mi köze van a Real Madridnak Francohoz?
Tudtommal Franco Atletico szurkoló volt. :hmmm:
Tudomásom szerint Franco uralma alatt a Real volt a kormányzat, a "rendszer" hivatalosan támogatott csapata. Valószínűleg innen eredhet. Aztán, hogy Franco Atletico, Rayo, Getafe vagy éppen más szurkoló volt-e, azt nem tudom, de az a személyes preferenciája volt, a Real meg a spanyol kormányzás "imidzse" ha úgy tetszik.

Gyors utószerk: kicsit hasonlóra kell gondolni, mint amit az itthoni rendszer csinált pl. az olimpikonokkal az átkosban.
http://madridom.hu/blog/2014/06/18/serg ... as-labbal/

Kód:

A negyvenes években elég sokan csináltuk azt, hogy a socio kártyáinkkal fizettünk a házigazdának, akik bejöttek a házadba és többnyire fémben kérték a fizetséget. Ezekben az években éltem át a Barca elleni 11-1-et a Copa del Generalíssimóban (A Király-kupa elődje, mely Franco tábornok nevét viselte – a szerk.) és ez nagyban kompenzált minket. De a rezsim csapata nem mi voltunk, hanem az Atlético Aviavión. Forrás: Madridom.hu
Realista24 írta:Most bezzeg minden oldal kapálózik és korrigál a mezes hír miatt :lol: :lol:
Máskor majd tudják, hogy ne szórakozzanak velemm :shifty: :mrgreen:
Mert a legtobb oldal meglat egy jol hangzo hirt es azonnal elkezdi ra csorgatni a nyalat. Eloszor le kell ulni es atgondolni hogy valoban igaz lehet-e a hir.
csabi* írta:télen nem a klub vb lesz?
december 10 es 20 kozott Marokkoban.
Mi december 16-an jatszunk (ez az elodonto), a donto pedig december 20-an lesz. (mint ahogy a bronz meccs is)

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. augusztus 5., kedd 17:44

télen nem a klub vb lesz?
Kép

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. augusztus 5., kedd 17:39

Mar egyszer kerdeztem de valaszt sehol nem talaltam ra de lehet tudni a real iden teli turajarol valamit? Olvastam valahol hogy dubaiba mennek december vegen ez mennyiben lehet igaz hir?
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 5., kedd 16:00

Most bezzeg minden oldal kapálózik és korrigál a mezes hír miatt :lol: :lol:
Máskor majd tudják, hogy ne szórakozzanak velemm :shifty: :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic

HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. augusztus 5., kedd 15:41

Akkor elnézést, nekem így rémlett, persze lehet, hogy régen, amikor ebben a témában olvastam, rossz forrást használtam.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 5., kedd 15:35

Rasta írta:
ikarus93 írta:Külföldi fórumokon, mint pl a troll football, mindig mikor a Real-ról van valamilyen kép/post, szinte mindig szóba hozza valamelyik kommentelő Franco-t.
Tudomásom szerint Franco uralma alatt a Real volt a kormányzat, a "rendszer" hivatalosan támogatott csapata. Valószínűleg innen eredhet. Aztán, hogy Franco Atletico, Rayo, Getafe vagy éppen más szurkoló volt-e, azt nem tudom, de az a személyes preferenciája volt, a Real meg a spanyol kormányzás "imidzse" ha úgy tetszik.

Gyors utószerk: kicsit hasonlóra kell gondolni, mint amit az itthoni rendszer csinált pl. az olimpikonokkal az átkosban.
Olvassatok kicsit a téma után, mielőtt hülyeségeket írtok.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic

HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. augusztus 5., kedd 15:32

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. augusztus 5., kedd 15:27

Külföldi fórumokon/facebook oldalakon, mint pl a troll football, mindig mikor a Real-ról van valamilyen kép/post, szinte mindig szóba hozza valamelyik kommentelő Franco-t.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. augusztus 5., kedd 11:33

MorataMartin írta:Ami ugye érdekes legalábbis számomra, hogyha Lopez v. Casillas távozik, akkor ki lesz a 3. sz. kapus miután idén Mejias és Jesus is eligazolt. Esetleg Pachecho a Castillából? Tényleg Zidanénál kivédett az eddigi meccseken? Egyébként azon is gondolkoztam, ha esetleg Diego Lopezt és Casillast is elküldenénk Navas mellé hozhatnánk Kiko Casillát.

casillas marad még egy kicsit, ha véd és tovább rombolja a szobrát, majd jöhet casilla a helyére. a sok kis május óta ősmadridista szurkernek lehet fel se fog tűnni az "s" betűnyi különbség :lol:

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. augusztus 5., kedd 11:13

Ami ugye érdekes legalábbis számomra, hogyha Lopez v. Casillas távozik, akkor ki lesz a 3. sz. kapus miután idén Mejias és Jesus is eligazolt. Esetleg Pachecho a Castillából? Tényleg Zidanénál kivédett az eddigi meccseken? Egyébként azon is gondolkoztam, ha esetleg Diego Lopezt és Casillast is elküldenénk Navas mellé hozhatnánk Kiko Casillát.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2014. augusztus 5., kedd 10:01

Ez az összeg akár reális is lehet...ha esetleg az alábbi feltételekkel teljesülne:

Ugye elvileg már most is 30-35 milliót kapunk szponzoráció gyanánt tőlük....ezt azért számoljuk bele...
Most ha ugye 160 milliót adnának 3-4 évre, onnantól kezdve meg mondjuk 50-70milliót 10-15 évre a mezért és a stadionért (meg kb. mindenért, real címer nem jelenhet meg fly emirates nélkül... :mrgreen: ), akkor reálisnak is tűnhet az üzlet...
Meglátjuk hova alakul, ez nem egy egyszerű üzlet, ami meg a háttérben megy arról tényleg fogalmunk sincs, amit kommunikálni fognak vagy kiszivárog az csonka infó...következtetni lehet, én erre a verzióra gondolok.

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. augusztus 5., kedd 9:40

Realista24 írta:
Bár mondjuk kíváncsi lennék ki az, aki odamerne menni és megmondani, hogy figyelj öreg, ez neked már nem megy, keress másik kihívás
José fckn Mourinho :Đ
Az igaz, nincs is már itt :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 5., kedd 9:35

Bár mondjuk kíváncsi lennék ki az, aki odamerne menni és megmondani, hogy figyelj öreg, ez neked már nem megy, keress másik kihívás
José fckn Mourinho :Đ
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. augusztus 5., kedd 9:34

Fuentealbilla írta:
sentry írta: az új Puskás is 90-100 milliárd lesz. Szóval lehet ez sok pénz neked, de egy országnak annyira nem nagy tétel.
Hát ennek az országnak 100 milliárd forint elég nagy tétel. Had ne mondjam mennyi értelmesebb dologra el lehetne költeni mint arra a bohóckodásra amit címeres mezbe művelnek itthon foci címén, nem beszélve arról mennyit lopnak majd szét ebből a pénzből...

Bocsi az OFF-ért...
Kicsit offolok én is:

Hát ne haragudj, de szerintem fogalmad sincs ebben az országban mekkora tételekről van szó. Én sem tudtam pontosan, de elég nézni a hírek, hogy csak 1-1 építkezésre, támogatásra mennyi pénzt adnak, ha logikusan gondolkodsz, rájössz, hogy 100 milliárdból semmit nem lehet elérni. Elég belegondolni mennyi pénz megy nyugdíjakra havonta, mennyit fizetünk be adónak, stb...

"az ÁKK adatai szerint egyetlen hónap leforgása alatt 845,6 milliárd forinttal növelték az adósságot a megnövelt kibocsátással." Előtte hónapban csökkent 450 milliárddal..

Az a 100 milliárd forint egy országnak lóf..sz... De alapól 100 milliárd forint, él 10 millió ember itt, oszd el, nézd meg mennyi jutna mindenkinek... Nemhogy gazdaságot helyreállítani.

"A januári órási ugrást követően februárban tovább hízott központi költségvetés bruttó adóssága, így az elérte a 22 934,8 milliárd forintot"

Na, de offból áttérve a Bernabeura és a Fly Emirates-re, akárhogy teszik egymás mellé a két nevet, annyira nem hangzik rosszul, mint a Coca Cola, vagy Microsoft Bernabeu, sőt... Fly Bernabeu.. Nekem tetszene is. Adhatják a pénzt :D
Anthony írta:Hierro győzte meg Casillast a maradásról. Köszönjük amigo :lol:
(ezért kár volt visszahozni)
Köszönjük mester. :D Bár mondjuk kíváncsi lennék ki az, aki odamerne menni és megmondani, hogy figyelj öreg, ez neked már nem megy, keress másik kihívást.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. augusztus 5., kedd 8:54

Hierro győzte meg Casillast a maradásról. Köszönjük amigo :lol:
(ezért kár volt visszahozni)

Vissza: