Más: Valamelyik topicba említette valaki, hogyha Ronaldinho, anno a Realba megy akkor lehet most blanco lenne.

https://www.youtube.com/watch?v=7ablCfVup94

HozzászólásSzerző: BojanKiki » 2014. augusztus 5., kedd 1:02
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. augusztus 4., hétfő 22:01
Az alapozást elvégzi otthon, ebben egészen biztos vagyok, tuti meccsre kész állapotban lesz, mire lejár a büntetés. De a formája gondolom hagyna kivetnivalót maga után, plusz a csapattal se lesz összeszokva - lehet te is erre gondoltál elsősorban - úgyhogy én se játszatnám - legalábbis egész meccsen biztos nem.Dupla D írta:az előtt járna le épp a büntetése, és edzés nélkül nem hinném, hogy betennék.
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. augusztus 4., hétfő 21:57
hogyne, nem edzett még a társakkal, jobb esetben max 1-2 edzésen oszt kezdőbe vele, tök logikusnak tűnikpalesz77 írta:Azon az eredeti büntetés szerint is játszhatna már ha jól rémlik..Dupla D írta: persze, hiszen a Clásicón már játszania kell.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. augusztus 4., hétfő 21:57
az előtt járna le épp a büntetése, és edzés nélkül nem hinném, hogy betennék.palesz77 írta:Azon az eredeti büntetés szerint is játszhatna már ha jól rémlik..Dupla D írta: persze, hiszen a Clásicón már játszania kell.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. augusztus 4., hétfő 21:55
Azon az eredeti büntetés szerint is játszhatna már ha jól rémlik..Dupla D írta: persze, hiszen a Clásicón már játszania kell.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. augusztus 4., hétfő 21:55
persze, hiszen a Clásicón már játszania kell.palesz77 írta:Szerintem csak csökkenteni fogják, de el nem törlik. Olvastam olyat, hogy a várható eltiltás az 2 hónap lesz, és edzeni járhat majd ez idő alatt is. Remélem tényleg hasonló lesz..
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. augusztus 4., hétfő 21:52
Most pénteken lesz a tárgyalás, az rögtön lefolyik majd, és kiderül az ítélet, vagy ez sok napos procedúra szokott lenni? Nem tudja valaki? (Vagy ezért írtad a 15-öt, mert te tudod, és tovább tart? )BBCKPH írta:ez csak a Fifa döntése, a Sportdöntő-bíróságra vár a Barca.
ezzel csak megerősítették a dolgot, a CAS még mindig beleszólhat. ez augusztus 15.-e körül derül ki.
Szerintem csak csökkenteni fogják, de el nem törlik. Olvastam olyat, hogy a várható eltiltás az 2 hónap lesz, és edzeni járhat majd ez idő alatt is. Remélem tényleg hasonló lesz..Banán írta:azért érdekes lenne, ha ezek után eltörölnék, azt hiszem már most másodszor erősítették meg a döntést
HozzászólásSzerző: cart » 2014. augusztus 4., hétfő 21:48
Nem lesz egy villámléptű védelem akkor...'shutterisland írta:marquinhos nem jön, így vermaelen érkezhet.
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. augusztus 4., hétfő 21:46
HozzászólásSzerző: BBCKPH » 2014. augusztus 4., hétfő 21:42
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. augusztus 4., hétfő 21:23
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. augusztus 4., hétfő 19:20
Azért LE ennyire nem hülye, ezt csak a 'goal.com' találta ki. Már csak maga a felállás is elég életképtelen, de ha az nem is, akkor egy 3 védős rendszerben Alba hátul? Hagyjuk már..wZoLee7 írta:Szerintem ez kb nulla védelmet jelente
Hát, ha még a felállás egész hasonló is volt a legutóbbi meccsen - legalábbis az első félidőben -, a játékosok elosztása akkor is kabaré ezen a képen.. De szerintem a felállás se marad ilyen, mert így nagyon nem ment a játék, a második félidőre, amikor váltott LE sokkal jobbak lettünk.h3x0r írta:Mi kulonbseg van a mostani es e kozott a felallas kozott?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 4., hétfő 19:15
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. augusztus 4., hétfő 19:13
Mi kulonbseg van a mostani es e kozott a felallas kozott?wZoLee7 írta:Szerintem ez kb nulla védelmet jelente
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 4., hétfő 18:57
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 4., hétfő 15:37
xavi maradra írtamh3x0r írta:Lemaradtam valamirol?ziro4vr írta:Nem tudom mennyire tehetséges Thiago öccse, de akkor ezek szerint nem is fogom megtudni...
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. augusztus 4., hétfő 15:36
Lemaradtam valamirol?ziro4vr írta:Nem tudom mennyire tehetséges Thiago öccse, de akkor ezek szerint nem is fogom megtudni...
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 4., hétfő 15:05
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 4., hétfő 14:10
Na ezt mi is sokan így gondoljuk itt.'shutterisland írta:hírmorzsák :
xavi akkor marad, enrique örül ennek, szerinte fizikálisan és mentálisan is a legjobb formában van, kellően motivált, és 2-3 év simán benne van, de akár 40 éves koráig is nyomhatná.
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. augusztus 4., hétfő 14:09
'shutterisland írta:hírmorzsák :
xavi akkor marad, enrique örül ennek, szerinte fizikálisan és mentálisan is a legjobb formában van, kellően motivált, és 2-3 év simán benne van, de akár 40 éves koráig is nyomhatná.
ezt nem kommentálnám.
rakitic a csapat első számú pontrúgója lesz a hírek szerint, már ami a szögleteket és távoli szabadrúgásokat jelenti.
ennek annyiból örülök, hogy ez azt sugallja, sokat fog játszani, másrészt pedig nem egy rossz pontrúgó, még ha túlságosan veszélyesek így sem leszünk rögzítettből.
marquinhos nem jön, így vermaelen érkezhet.
zsákbamacska, ugyanis pár éve tényleg nagyon jó volt, de mostanság eltűnt, kérdés, hogy a környezetváltás eredményezne e nála formajavulást.
jó áron igazából jöhetne, de kicsit a "ha nincs ló, jó a szamár is" elvet látom bele.![]()
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem