Az igaz, nincs is már ittRealista24 írta:José fckn Mourinho :ĐBár mondjuk kíváncsi lennék ki az, aki odamerne menni és megmondani, hogy figyelj öreg, ez neked már nem megy, keress másik kihívás

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. augusztus 5., kedd 9:40
Az igaz, nincs is már ittRealista24 írta:José fckn Mourinho :ĐBár mondjuk kíváncsi lennék ki az, aki odamerne menni és megmondani, hogy figyelj öreg, ez neked már nem megy, keress másik kihívás
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 5., kedd 9:35
José fckn Mourinho :ĐBár mondjuk kíváncsi lennék ki az, aki odamerne menni és megmondani, hogy figyelj öreg, ez neked már nem megy, keress másik kihívás
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. augusztus 5., kedd 9:34
Kicsit offolok én is:Fuentealbilla írta:Hát ennek az országnak 100 milliárd forint elég nagy tétel. Had ne mondjam mennyi értelmesebb dologra el lehetne költeni mint arra a bohóckodásra amit címeres mezbe művelnek itthon foci címén, nem beszélve arról mennyit lopnak majd szét ebből a pénzből...sentry írta: az új Puskás is 90-100 milliárd lesz. Szóval lehet ez sok pénz neked, de egy országnak annyira nem nagy tétel.
Bocsi az OFF-ért...
Köszönjük mester.Anthony írta:Hierro győzte meg Casillast a maradásról. Köszönjük amigo![]()
(ezért kár volt visszahozni)
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. augusztus 5., kedd 8:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 5., kedd 7:20
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 5., kedd 1:09
Hát ennek az országnak 100 milliárd forint elég nagy tétel. Had ne mondjam mennyi értelmesebb dologra el lehetne költeni mint arra a bohóckodásra amit címeres mezbe művelnek itthon foci címén, nem beszélve arról mennyit lopnak majd szét ebből a pénzből...sentry írta: az új Puskás is 90-100 milliárd lesz. Szóval lehet ez sok pénz neked, de egy országnak annyira nem nagy tétel.
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. augusztus 5., kedd 0:39
Azért ezt ugye nem gondoltad komolyan?! Nem tudok konkrét szegény országok éves költségvetéséről számokat, de a 170 milliárd forinttal azonnal nem sokat segítesz. Persze tuti javulna de nah. Pl ha jól emlékszem Brazíliában is azon ment a vita hogy 500 milliárd forintért építenek stadionokat, az új Puskás is 90-100 milliárd lesz. Szóval lehet ez sok pénz neked, de egy országnak annyira nem nagy tétel.ikarus93 írta:Hihetetlen milyen nagy pénzek ezek. Szerintem abból az 550 millió euróból, amit a MU kap, egy szegényebb ország gazdaságát azonnal helyre lehetne rakni.
Egyértelmű. Szerintem is ez csak pöcsméregetés, hogy ők ezt is megtehetik. Ha már reklám. Samsung vs Apple (2 éves cikk)dzsi91 írta:Szerintem nem feltétlenül kell logikát keresni az ilyen Emirates/Bernabeu meg adidas/Mu dolgokban, ezek a vállalatok (szerintem) már azon a szinten vannak ahol nem az anyagi haszon a legfontosabb (fontos persze de már annyi van ,hogy lehet a saját ego-val is foglalkozni...) hanem a Presztízs, a farok méregetés
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 4., hétfő 23:59
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. augusztus 4., hétfő 23:48
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. augusztus 4., hétfő 23:46
HozzászólásSzerző: cart » 2014. augusztus 4., hétfő 23:44
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. augusztus 4., hétfő 23:32
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. augusztus 4., hétfő 23:31
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. augusztus 4., hétfő 23:23
Minden országba akarnak egy stadiont a saját nevükkel? Talán lassan a PSG stadionját is átnevezik.h3x0r írta: Szerintem ez az evi 160 millio euro egyszeruen irrealis. Regebben volt valami hir, hogy 10 even keresztul evi 50-et szeretnenk kapni, de meg igy se nagyon voltak jelentkezok. Erre fel jon az Emirates es 160-at ad? Ez egyaltalan nem logikus. Jo hogy Real Madrid, nagy marka meg minden, de ez akkor is rengeteg penz, ennyit nem tudsz visszahozni.
HozzászólásSzerző: volt » 2014. augusztus 4., hétfő 23:19
Igen, szerintem is kacsa. De ettől függetlenül még reménykedhetek.h3x0r írta: Szerintem ez az evi 160 millio euro egyszeruen irrealis. Regebben volt valami hir, hogy 10 even keresztul evi 50-et szeretnenk kapni, de meg igy se nagyon voltak jelentkezok. Erre fel jon az Emirates es 160-at ad? Ez egyaltalan nem logikus. Jo hogy Real Madrid, nagy marka meg minden, de ez akkor is rengeteg penz, ennyit nem tudsz visszahozni.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. augusztus 4., hétfő 23:18
Szerintem ez az evi 160 millio euro egyszeruen irrealis. Regebben volt valami hir, hogy 10 even keresztul evi 50-et szeretnenk kapni, de meg igy se nagyon voltak jelentkezok. Erre fel jon az Emirates es 160-at ad? Ez egyaltalan nem logikus. Jo hogy Real Madrid, nagy marka meg minden, de ez akkor is rengeteg penz, ennyit nem tudsz visszahozni.volt írta:Hát ez remélem igaz, hatalmas összeg. Nem is értem ez miért éri meg a Emirates légitársaságnak.Spanyol források szerint az Emirates légitársaság fogja szponzorálni az új Bernabéu felépítését. A légitársaság egészen elképesztő, 160 milliós összeget fizet majd a Real Madridnak évente. Ezzel az építkezés teljes összege csaknem 3 év alatt megtérül majd. Cserébe a társaság természetesen elvárja, hogy az új stadion viselje a nevüket valamilyen formában. A Real Madrid ezelőtt más cégekkel is egyezkedett, így a Microsofttal és a Coca-Colával is, ám a tárgyalások minden esetben zsákutcába értek. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: volt » 2014. augusztus 4., hétfő 23:15
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 4., hétfő 23:13
HozzászólásSzerző: sonic » 2014. augusztus 4., hétfő 23:07
Az brutalis. Nem szarral gurigaznak az arabok.volt írta:Hát ez remélem igaz, hatalmas összeg. Nem is értem ez miért éri meg a Emirates légitársaságnak.Spanyol források szerint az Emirates légitársaság fogja szponzorálni az új Bernabéu felépítését. A légitársaság egészen elképesztő, 160 milliós összeget fizet majd a Real Madridnak évente. Ezzel az építkezés teljes összege csaknem 3 év alatt megtérül majd. Cserébe a társaság természetesen elvárja, hogy az új stadion viselje a nevüket valamilyen formában. A Real Madrid ezelőtt más cégekkel is egyezkedett, így a Microsofttal és a Coca-Colával is, ám a tárgyalások minden esetben zsákutcába értek. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. augusztus 4., hétfő 23:02
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem